Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    18. Svibanj 2018. 07:10

CherryDu

Jutro svima…citam sve ovo i stvarno me srce boli jer vidim da je vecina imala probleme. Zelim svima najvise zdravlja i da sve bude uredu, a onda je sve ostalo lako. ❤

Baš ovo, strašno koliko je to često i ne znaš da je toliko često dok sam ne prođeš kroz isto. 

Daze, kažeš da ti je u 12tt srce prestalo kucati. Je li kucalo ranije pa naknadno prestalo ili? 

Ja sam prestala s teretanom, vožnjom bicikla i svim kad sam saznala da sam trudna, ne usudim se jednostavno, a i doktorica mi je preporučila da prestanem s aktivnostima dok ne prođu prva 3 mjeseca, a kasnije ćemo vidjeti kako će sve biti ikako ću se osjećati. 

Luka ❤

TPol
    18. Svibanj 2018. 07:41

Uh Salatica bas mi je zao ❤️ 

18. Svibanj 2018. 07:53

Jutro curke... Tuzne price, puno vas je svasta proslo ☹ zelim nam svima sad uredne i skolske trudnoce ❤

Pticaselicazgst
    18. Svibanj 2018. 07:56

Jutro svima.. pretuzne price nazalost, ali stiglo je vrijeme da imamo samo pozitivne i lijepe 😍 nek nam je svima sa srecom da ovaj put idemp sretno do kraja 🤗

• Kani07
    18. Svibanj 2018. 08:00

Svima❤️

💜Karla💜Nicol💙Anton

18. Svibanj 2018. 08:10

ja sam danas totalno u outu, muz mi je zabranio citanje...grudi me ne bole kao u pocetku, onda svasta sam citala i cula...ajme meni isprepadana sam cijela. ovo  mi je prva trudnoca, prvi pokusaj uopce, i citajuci sve ovo stvarno mi je tesko, zao mi je svih vas koje ste prosle tako nesto ruzno, to je uzasno, nitko to nije zasluzio. samo treba biti pozitivan, jer ako covjek se optereti crnim mislima onda nisi ni psihicki jak za nesto progurat. lako je meni sad pricat, znam, ali istinski vjerujem da ce bit sve ok. a sad malo pozitive....sto se danas jede? 

Ana89
    18. Svibanj 2018. 08:30

CherryDu

ja sam danas totalno u outu, muz mi je zabranio citanje…grudi me ne bole kao u pocetku, onda svasta sam citala i cula…ajme meni isprepadana sam cijela. ovo mi je prva trudnoca, prvi pokusaj uopce, i citajuci sve ovo stvarno mi je tesko, zao mi je svih vas koje ste prosle tako nesto ruzno, to je uzasno, nitko to nije zasluzio. samo treba biti pozitivan, jer ako covjek se optereti crnim mislima onda nisi ni psihicki jak za nesto progurat. lako je meni sad pricat, znam, ali istinski vjerujem da ce bit sve ok. a sad malo pozitive….sto se danas jede?

Nema crnih misli!! 😀😀 Samo jako. Danas idem na pirbu Čakovec, tako da večeras svečana večera u hotelu. Ne smijem pretjerati 😅 Nisam ni zadnji put na večeri tu u gradu, ali je ispalo da kombinacija salate od rajčice, sira i dvije breskvice kolača nije dobra, pa sam slušala orkestar cijelu noć 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    18. Svibanj 2018. 08:51

Vedrija tema hrana 😍😍
    Dorucak- tost sa sunkom i sirom, casa kefira
    Marenda- jagode i posni sir
    Rucak-manistra na pome
    Vecera-kebab 😍😍😍 idem za zg napokon i jedva cekam otic na kebab. Sanjam ga vec mjesec i pol 😂😂

• Maraska
    18. Svibanj 2018. 08:51

Dobro jutro ☺ 
    Taman sam doručkovala. Kod mene standardno: chia, zobene sa jogurtom. Danas bih za svoje trebala spremiti bolognese, a to će ići teško jer mi smetaju mirisi dinstanja i mesa dok se kuha 😕
    Za večeru smo mislili neku ribicu na gradele jer je sunčano i ugodno vani.
    Ne jede mi se ništa. Nemam nikakvih želja. Samo jedem da ne pregladnem. 
    Najgore mi je kad me uhvati glad. Onda mogu svašta pojesti, a zapravo ne uživam u toj hrani nego kao da se toga riješim,  pa pretjeram 😩

AllieH
    18. Svibanj 2018. 08:53

Strava koliko su mi grudi nabujale i koliko me bole. Ako se ovako nastavi, uskoro ću morati po nove grudnjake. Dolje me često nešto žiga ili osjetim neke grčeve, ali moje cure koje su rodile kažu da je to sve normalno, dolje se maternica širi i nešto se događa i naravno da se nešto osjeti. Cherry, bez crnih misli, ti zaista nemaš razloga, nisi dosad imala loše iskustvo i vjerujem da ni nećeš, ne možemo baš sve biti te nesreće. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.