Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    17. Svibanj 2018. 22:01

Tpol,  
    nije mi tesko pricati o tome, sta vise od pocetka sam otvorena skroz bila oko tog, samo da ne unosim sad crnjake u grupu previse, dosta nas je ovdje proslo svasta, pa cu ukratko.
    Prvo veliko krvarenje sam imala oko 14/15 nedelje, prodje, puste me kuci, onda opet za 7 dana, pa opet prodje i opet kuci, i treci put kad se desilo, tad je bilo najvece i najduze, ostala sam u bolnici do 22 nedelje gdje mi krece curiti plodova voda i porod prirodan. Zasto se desilo, ne znam, niko nije radio obdukciju, ja mlada bila, doktor rekao da sam jedna od milion slucajeva i da se nece ponoviti (neko puknuce oko posteljice vene je bilo). Ja sam se fizicki odmah oporavila, psihički kroz 2 godine (pomirila sam se sa tim, da nisam jedina, da ima i gorih slucajeva, tako je eto trebalo biti), sad je samo ostao strah od krvarenja u trudnoci i to u vecim nedeljama, jer mi se tad i desilo. I da, imam urodjenu trombofiliju, ali blagu skroz, tesko da je ona sama mogla to napraviti, pogotovo jer je prva trudnoca bila. Sada dajem injekcije jednnom dnevnom za to.
    A jesam i kratka, svaka mi cast haha. 

daze
    17. Svibanj 2018. 22:06

Ja ovu tridnocu vodim kod privatnika, bila sam vec na 2 pregleda i jos nisam dobila trudnicku, reka mi je da cu je dobit na iducem pregledu, sad u ponedjeljak. Proslu trudnocu, koja je nazalost zavrsila spontanim, sam vodila kod socijalne ginekologice i ona mi je taman popunila trudnicku u 12tt,nakon toga napravila uzv i ustanovila da srce ne kuca. Zato me sad bas briga di ce pisat podatke i ocu li je dobit ili necu, bitno da sve bude ok s bebicom. 😊
    Ja ovih dana stalno vadim krv, sutra vec treci put. Nalaz urina mi je sterilan iako su sunnjali na bakterije, al tsh povisen pa me salje sutra ponovo vadit hormone stitnjace da utvrdi stanje. 

seudoHTML, UBBCode and BB Code

Eni.6
    17. Svibanj 2018. 22:07

Sara isto je i u Francuskoj,ali ja i ne razmisljam o drzavnim doktorima jer po njihovom cekala bih do kraja 3 meseca.Ovde ni privatni me nije hteo pogledati pre 8.tjedna i rekao je da se vidimo sl.put u 13.tjednu a do tada cu verovatno poludit 

To get the code: Tap and

daze
    17. Svibanj 2018. 22:10

Tpol, zao mi je sto si to prosla. Zato ce sad sve bit super i rodit ce se predivna mala bebica. Samo pozitivno!😊

seudoHTML, UBBCode and BB Code

• Kani07
    17. Svibanj 2018. 22:18

Joj zene drage pa ja citam i skoro svaka od nas je prosla jedan ili vise spontanih ili visokorizicne trudnoce ,covjek se zapita sta se desava.Stvarno nam svima od srca zelim da rodimo zive i zdrave bebice🙏❤️.
    A sto se tice doktora ja sam u Njemackoj i svakakve su mi price pricali i oni imaju pravila kad se radi ultrazvuk ali je pregled jednom mjesecno ako je sve uredu.Posto sam zadnji put imala spontani i sad od pocetka komplikacije idem svako 2 tjedna i svaki put mi rade ultrazvuk.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    17. Svibanj 2018. 23:05

Ja sa 23, 4 nisam ni mogla zatrudnit, visokostresan posao sam obavljala. Šteta što nisam mogla, vjerovatno ne bi bila visokorizična onda . 
    Prošlo ljeto sam se doslovno borila za život, mjesec i pol hospitalizirana, 2 zahvata lidokain  u  zdjeličnu kost anestezija, dvije operacije u potpunoj anesteziji- jedna sat, druga tri sata. Imala sam neki benigni tumor - zvali su ga hemangiom( miom , samo strukturiran od žila), koji se niotkud pojavio na maternici u 26., 27. godini. Čudom smo spašene obje. 
    I sad sam 🤰. Cijenim to više od svega, volim misliti da mi je maternica spašena s razlogom i zato sam pozitivna. Bebač raste ko veliki i svi "problemi" u trudnoći - mučnine, napuhanost i sve drugo su ništa u odnosu na što sam preživjela. Od sutra 11. tjedan, slijedeći tjedan drugi pregled.
    A sad da vas pitam, gdje nabaviti one trudničke hlače? Moje su mi još dobre, ali trebat će mi uskoro nešto udobnije 😅😅

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    17. Svibanj 2018. 23:25

Ana, frendica mi je preporučila h&m i asos što se tiče trudničkih hlača 😊

SarahZg
    17. Svibanj 2018. 23:27

ma joj strasno. nekako mi je sve to sigurnije u hrv. ja samo da prode ta tri onda cemo nazad u hrv. a dokle cu cim vise privatno samo da se ocuva. 

18. Svibanj 2018. 06:04

Jutro svima...citam sve ovo i stvarno me srce boli jer vidim da je vecina imala probleme. Zelim svima najvise zdravlja i da sve bude uredu, a onda je sve ostalo lako. ❤

VelikoSretnoDijete
    18. Svibanj 2018. 07:01

Eee zene, jel netko od vas vjezba, ide na nekakve treninge?

Ja sad vec 3 mj vjezbam 4*tjedno jer sam sa kilazom otisla u crveno i sada mi se taman pocelo vidjet i evo plusa 😂 znaciii trbuha se necu rijesit, ali ne planiram prestat. Samo smanjiti tempo...naravmo ako bude sve ok. Ako cu morat strogo mirovat imat cu 120kg za par mj 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 

Kako ste vi sa kilazom?

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.