Hello… Pocela sam citati jesenske bebe jer mi je termin 15.12. pa to je kao jos jesen, ali sad vidim da ste mi tu puno blize tjednima :D
Ja sam trenutno 5+4… jos je rano, nisam bila ni kod dr, pa ne znam zapravo jel sve OK ali imam vec jednu curicu od godinu i 3 mjeseca pa sam spremna na sve, bitno da mi je ona živa i zdrava =)
Sretno nam svima, da nam trudnoća u veselju prođe :D
a mi 12.12. 😉 prva beba.m 25.4 cu bit 7 tj. i prvi pregled
Evo i mene :)
Kasnila 11 dana pa isla napraviti test i to jucer poslije 23 sata.Pozitivan.Reko da prespavam pa cu ujutro i eto ga opet pozitivan.Dvije bas lijepe crte :)
Danas zovem ginica za prvi pregled. Po kalendaru je 4-5 tjedana. Provjerila na M kalentaru i jos na netu ono kao da izracuna kada je termin i ispalo 20.12.
Al sve cemo vidi i znat uskoro. Jos sam zbunjena i imam osjecaj da pise gluposti samo..
Evo i mene :)
Kasnila 11 dana pa isla napraviti test i to jucer poslije 23 sata.Pozitivan.Reko da prespavam pa cu ujutro i eto ga opet pozitivan.Dvije bas lijepe crte :)
Danas zovem ginica za prvi pregled. Po kalendaru je 4-5 tjedana. Provjerila na M kalentaru i jos na netu ono kao da izracuna kada je termin i ispalo 20.12.
Al sve cemo vidi i znat uskoro. Jos sam zbunjena i imam osjecaj da pise gluposti samo..
ja nebi izdržala 11 dana, svaka čast...ja ga radila 1.i 3. dan nakon kašnjenja i baš su bile blijede crtice 😄
Ja sam radila i 3 dana prije kasnjenja... i ispao negativan... :D i onda na dan kašnjenja ispao pozitivan... i iskopam ovaj stari, i on je bio pozitivan samo nisam dovoljno dugo pricekala rezultat :D (crta je bila jedva vidljiva)
Nakon par mjeseci minusa,odlucila sam da cu ovaj puta cekati barem deset dana i evo doslovno par sekunda kasnije pojavila se i druga crtica.Iznenadilo me buduci da je kasno navecer radeno. Ujutro ponovno i trazimo ginekologa. Jos mi ne ide u glavu i u isto vrijeme sam uzbudena,sretna i zamisljena. Nakon toliko cekanja valljda ide i takva reakcija.
Dobro dosla Nunni😊 ima nas sve vise i vise. 😎
Nunni bas mi je drago da si docekala plus ☺ iako ni ja ne bi mogla cekat 11 dana. To mi je previseee iako sam ja odmah znala da ce bit pozitivan, imala sam neki osjecaj 😍
pepe1907 imas li jos kakvih simptoma? Mene glava tu i tamo zaboli,grudi su mi jedno tri broja vece Umor je na nivou zadnjih para dana.Samo bi spavala. Probada me malo u jajniku,par puta na dan.
Da,jel koja pusac? Jos mi pasu cigarete buduci da sam tek saznala,ali mislim da kada krenu mucnine da mogu zaboraviti na njih.
Dobro dosla Nunni😊 ima nas sve vise i vise. 😎
Nunni bas mi je drago da si docekala plus ☺ iako ni ja ne bi mogla cekat 11 dana. To mi je previseee iako sam ja odmah znala da ce bit pozitivan, imala sam neki osjecaj 😍
Hvala Nakon par pokusaja pa nista jednostavno sam nekako otupila na to i rekla sta ce bit,bit ce. Mami sam javila.Nisam mogla sutjeti.Zena zbunjena i sretna u isto vrijeme.Kaze da jos ne vjeruje. Vec vidim kako ce me zvati svaki dan par puta
Ja sam bila pusac, i prvo sam smanjila a onda sam samo prestala. Nemoj se gristi radi toga. Sigurno ces prestat samo si daj vremena. Ja sad uopce nemam potrebu i cigarete mi bas smrde 😀 nisam nikad mislila da ce mi tak bit.
Hihihi hoce sigurno. Mene moja zov3 i bez da zna 😁 vidis kad se opustis da sve nekako ide kak treba i svojim tokom. Nadam se da ce sve bit u redu i javi nam sta kaze doktor nakon pregleda.
Mi jos nismo nikome rekli, cekamo da prodju 3 mjeseca 😎
Zna gospoda kada mi M dolazi pa ju tu ne mogu zeznut. Bila je redovita i sve. Vec sam joj cula u glasu da misli da lazem da mi mozda nesto je i da joj necu reci da sam trudna.Ostali ce znati nakon 3 mjeseca.
Sada je fora nadi doktora. Buduci da smo u Njemackoj,a nisam mislila da ce se to tako brzo dogoditi. I jos mali problem ja sam tu od prosinca prosle godine i jezik mi je na nivou djeteta od dvije godine . Javila mi se jedna cura bila i rekla da tu nema losih doktora tako da nadem sto prije slobodnog,dogovorim termin i odem. Nadam se pregledu vec sljedeci tjedan.
Sortiraj odgovore
Najstariji