Jagoda, ja nisam, izbjegavala sam tablete, pila sam samo folnu, ali možeš piti neke probiotičke jogurte ili neku mineralnu koja je bogata mineralima...ili mlijeko, meni je mlijeko i pri žgaravici pomagalo, i smirivalo mi želudac nakon povraćanja, probaj sve što misliš da je dobro, dok ne otkriješ namirnicu koja ti paše, recimo meni su rekli da jedem dvopek, ali ma kakvi, samo mlijeko ili čaj su mi smirivali želudac...
Pregledi:
Snely 26.05.
Deeka 02.06.
Gitta 08.06.
Lunale 08.06.
Hvala Abies, hvala cure! Ja sam nekako nestala s foruma ali sam vas na fejsu znala tu i tamo pocirit i vidit kako ste mi i kako nasi malisi napreduju.
Jagoda, nadam se da ce ti sto prije proci te mucnine i povracanja. Ja ih prije nisam imala, nadam se da necu ni sada ali prijateljica mi je muku mucila s tim, sada je 13 tjedana trudna i nestale su joj.
Evo ja se danas cula s ginicem i zakazan mi je prvi uzv 08.06., jedva cekam!
Tu smo mi jos , na pdf bebe. Svrati nam ponekad da cujemo kako je Aria 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav zene evo i ja se pridruzujem 😊
Termin 31.12 ;) Bar se necu mislit di cu na docek 😂
Zanima me da li je dopunsko besplatno i za zaposlene trudnice i tribamo li se javljat hzzo?
Prva mi je trudnoca pa nisan upucena..
Bila sam danas na pregledu, sad smo 12+1. Sve je ok, jako je aktivan bebacTak da sam vam sva sretna.
Nove curke, dobrodošle!
Jelena, nema iskustva s odlaskom na komplikacije, al s obzirom na moje radno mjesto sam malo guglala i skuzila da ginekolozi bas ne daju bolovanja samo tako. Navodno zbog kontrola, a i da sve ovisi o ginekologu. Ne znam dal si ti sa svojim uspjela vec dogovoriti? Meni je jos i teze jer vodim trudnoci privatno.
Ja se nadam da ću uspjet jer trudnoća mi je svakako visokorizična zbog duple maternice i 2 rodnice plus radim kao konobar i stalno sam na nogama... i malo mi teško radit u zadnje vreme pogotovo druge smjene Pa... Držite fige 🤞
Dalmatinka dobrodosla!
Dopunsko ti je besplatno u trudnoci, bez obzira jesi zaposlena ili ne.
Na HZZO ides jedino ako budes islaislana na komplikacije ili kad budes otvorila porodiljni.
Dalmatinkadobrodosla!
Na HZZO ides jedino ako budes islaislana na komplikacije ili kad budes otvorila porodiljni.
Dalmatinkadobrodosla!
Hvala na odg ;)
A kad se otvara porodiljni?
Dalmatinka dobro nam došla!! Svakog pitam pa i tebe hehe, jesi bila već na prvom pregledu?
Dalmatinka dobro nam došla!! Svakog pitam pa i tebe hehe, jesi bila već na prvom pregledu?
Hvalaa :)
Jesan, na dva.
Prvi je bila 6+3 kod moje soc gin, a drugi 8+3 privatno kod gin kod kojeg cu vodit trudnocu.
Sortiraj odgovore
Najstariji