Gitta moje prwgled je sad u pwtak 2.6.
Zaboravila si,dopisat.
Kod mene vise nema mucnina, jedino mi svako jutro malo slabo prije nego doruckujem.
Nalaz kombiniranog uredan! :)
Gitta meni se vise ni ne jede. Danas sam doruckovala i pojela juhu za rucak. E i pola marelice dok sam djetetu objasnjavala da ima 10 mjeseci i da je vrijeme da pocne zvakati hranu
Bok curke,
meni je termin 05.12. Zanima me pijete li kakve vitamine? Ja nisam još ništa pa me to malo brine, mislila sam si kupiti Prenatal Omega3+.
Meni je gin dala folnu cim san je zvala da mi je test pozitivan. Pije se do 3 mj pa cu onda vidit s gin sta cu dalje. Vise manje na pocetku svi piju folnu
Ma u prvom tromjesecju je dovoljna samo folna, kasnije si uzmes neki od prenatalnih kompleksa. Ja sam uzela Novalac prenatal, dobar sastav i ok cijena.
jutro!!
št se tiče vitamina, bitno je da se uzmu neki što sadrže folnu barem 600-800 mikrograma do 12 tt, a kasnije može i manje, ja sam u prvoj T pila folnu a kasnije nastavila s elevitom...
pantelija, mom ćeskoro godina dana pa mi bolje pojede kad mu skašim, hehehe, ljenčuga mala, neda mu se žvakati..
Pregledi:
Deeka 02.06.
nina36 06.06.
Gitta 08.06.
Lunale 08.06.
Lucy 12.06.
Pčelica 12.06.
Pantelija 12.06.
Termini:
Snelly 24.11.
Ssanja 05.12.
Jelena 05.12.
Boja 05.12.
Deeka 06.12.
Kruška 06.12.
Nina36 06.12.
dalmatinka 31.12.
Lunale 30.01.
Jagoda kraj 12mj ?
Pantelija? ?
Pčelica ?
Gitta ? ja još ne znam, nekad krajem prvog je, idem sljedeći tjedan na prvi pregled, pa dopišem
Lucy ?
Pixi 07.02.
nadam se da nisam nikoga izostavila, :D
Hvala svima na pomoći. Danas ću otići u ljekarnu po neke vitamine, pitat ću ih da mi preporuče što je najbolje :) Sutra imam treći pregled pa sam u iščekivanju kako će proći.. Za sada je sve bilo ok, jedino me u zadnje vrijeme zna probadati u donjem dijelu trbuha, ali koliko sam čitala to bi sve trebalo biti normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji