Dalmatinka, dobrodosla!
Jelena, mislim da u tvom slucaju odmah ides na komplikacije? Provjeri to zeno sto prije kod soc.ginekologa! Nisam upratila, jesi li bila vec na prvom pregledu?
Ima nas sve vise i vise, juhuhuuuu :)))
Ko? Ja? Jesam. Sa 6tj zbog tog što sam malko prokrvarila tu jednu veče i poslje u 10om tj i sad u ponedjeljak idem i odma tražit da mi otvori komplikacije
Evo i mene Gitta
Nas dvi se isto znamo iz Ljetnica 2016 :)
Moj termin 06.12., danas 12.tjedan.
Imam vec curicu od 9.5 mjeseci
I meni je termin 6.12. :) Bas super da vas ima mladih mamica da vas mi neiskusne malo ugnjavimo
Pozdrav cure! I meni je termin 6.12. Hehe..vec sam bila na 1.pregledu,uzv i briseve mi doktor radio. sve ok,vidila svoju bebicu,dobila slikicu i sad cekam 2.pregled koji je 6.6. Trbuh mi se vec lagano vidi (inace sam mrsavija,pa izgleda ko da sam dinju progutala)..ceka me jos uzv,vadenje krvi i kombinirani probir sad nakon 12.tjedna u Petrovoj..mucnine nisam imala,samo 1 dan u tramvaju. Cure iz zg,imate u point centru trgovinu Pepco..robica i stvari za bebe tako slatke a ful jeftine,ja nisam mogla izdrzat,morala sam kupit makar rucnik sovu za umotavanje
Dobrodošla Nina36 Ti si, ocito, prava sretnica sto se tice mucnina. Mene nikak da napuste. Prosli tjedan mi je bilo 3 dana ok, mislim si to je to, a kad ono sipak. Od pretraga sam obavila sve kaj je trebalo do sada, ostalo mi samo vadenje krvi za krvnu grupu.
Jelena, javi onda dal si uspjela....
Nina dobrodosla!
Ja isto radila prosli tjedan pretrage, pa cekam nalaze.
Meni se trbuh vec pocea vidit, ranije nego proslu trudnocu.
Pozdrav curke.
Nova sam, prva trudnoca, i u 5 tt sam. Sta se simptoma tice, muci me samo cesto mokrenje, umor(jedva izdrzavam na poslu), i bolovi u donjem dijelu trbuha(grcevi). Dali su ti grcevi normalni? I mjerila sam si otkucaje srca jer sam osjetila da mi ubrzano lupa, imala sam od 95-100 otkucaja. Dali je to normalno? Malo sam zabrinuta.
Pozdrav curke.
Nova sam, prva trudnoca, i u 5 tt sam. Sta se simptoma tice, muci me samo cesto mokrenje, umor(jedva izdrzavam na poslu), i bolovi u donjem dijelu trbuha(grcevi). Dali su ti grcevi normalni? I mjerila sam si otkucaje srca jer sam osjetila da mi ubrzano lupa, imala sam od 95-100 otkucaja. Dali je to normalno? Malo sam zabrinuta.
Bolovi su normalni ako nisu razarajuci. Maternica se siri i sve je to ok. Al ako te bas jako probada idi na hitni ginekoloski. Tako su mene uputili. Mada ja imam cistu pa su me ti bolovi zbunjivali.
A bolovi nisu stalno prisutni. Dođe na par sekundi i popusti.. tako 3-4 puta na dan.
Sutra cu se narucit za prvi pregled.
A bolovi nisu stalno prisutni. Dođe na par sekundi i popusti.. tako 3-4 puta na dan.
Sutra cu se narucit za prvi pregled.
Ne mogu osjetit tvoje bolove pa ne mogu znat sta je :D al mislin da nemas razloga za brigu. Javi nam kako je proslo :) sritno ;)
Ja imam mučnine :( sad su se u 12tt smanjile al dosad zbog njih nisam baš mogla jest, ono zalogaj dva i poneka salatica to mi maximum i smršavila sam 6,5kg.... A trbuščić što me iznenađuje, već se pomalo vidi :) a s prvim djetetom do 26tt nije se uopće vidio
Sortiraj odgovore
Najstariji