pozdrav svima!!
pčelica i nina dobrodošle, jeeej, sve nas je više!!
Pčelica, kao što dalmatinka kaže, maternica s eširi pa je sve to normalno, i srce ubrzano lupa, jer sad ćeš imati sve više krvi u tijelu, malo pročitaj o tome na internetu i vidit ćeš da je to sve sastavni dio ovog predivnog razdoblja, tako je i meni ubrzano lupalo u prvoj T, sad još ne.
curke, meni počele mučnine i povraćanja, a baš sam mislila da ovaj put neće... jutros sam išla u lidl da kupim sinu hlačice na tregere, šorc i igračkicu i sebi sam kupila trudničku trenerku i haljinu, i skoro se na kasi nisam izrigala :D
sad idem napraviti spisak termina!! :D
ugodan dan svima!!
Termini:
Snelly 24.11.
Ssanja 05.12.
Deeka 06.12.
Kruška 06.12.
Nina36 06.12.
dalmatinka 31.12.
Lunale 30.01.
Jagoda kraj 12mj ?
Jelena ?
Pantelija? ?
Pčelica ?
Gitta ? ja još ne znam, nekad krajem prvog je, idem sljedeći tjedan na prvi pregled, pa dopišem
Evo ako sam nekoga izostavila neka se javi, a cure pod upitnikom neka isto jave svoje termina kad saznaju ili ako već znate javite seee :*
pozdrav svima, nova sam i prijavljujem jos jednu zimsku bebu
Prva trudnoca, prosli tjedan bio pozitivan test, a na pregled naručena 12.6.
lucy dobrodošla!!
Pregledi:
Snely 26.05.
nina36 06.06.
Gitta 08.06.
Lunale 08.06.
Lucy 12.06.
eh da, snely kako je prošao pregled, ne sjećam se jesam li te ovo već pitala, skroz sam u strci ovih dana!!
Pozdrav cure, prijavljujem zimsku bebicu. Jucer i danas pozitivan test, termin bi trebao biti 7.2 :) i da ja sam isto s ljetnica 2016, bebac ce uskoro napuniti godinu dana ;)
pozdrav svima!!
pčelica i nina dobrodošle, jeeej, sve nas je više!!
Pčelica, kao što dalmatinka kaže, maternica s eširi pa je sve to normalno, i srce ubrzano lupa, jer sad ćeš imati sve više krvi u tijelu, malo pročitaj o tome na internetu i vidit ćeš da je to sve sastavni dio ovog predivnog razdoblja, tako je i meni ubrzano lupalo u prvoj T, sad još ne.
curke, meni počele mučnine i povraćanja, a baš sam mislila da ovaj put neće… jutros sam išla u lidl da kupim sinu hlačice na tregere, šorc i igračkicu i sebi sam kupila trudničku trenerku i haljinu, i skoro se na kasi nisam izrigala :D
sad idem napraviti spisak termina!! :D
ugodan dan svima!!
Meni su stale, nadan se da se nece vracat 😂
Mada mislin da su mi mucnine bile od Duphastona koje mi je ginekologica dala iz nepoznatog razloga...prije tog nisan imala nikakve mucnine...a kad dan pocela njih pit, kaos....ogromne mucnine ali bez povracanja, vrtoglavice i ooogrooomna glad....
Nina, Pcelice, Lucy i Pixii, dobrodosle!
Weeeeeee, kako je krenilo, bit ce nas :))))
Pcelica, za bolove su ti cure sve rekle, zbilja ne trebas brinuti. Mislim da cak na klokanici imas trudnoce po tjednima pa procitaj malo sto se sve u tijelu dogadja, zanimljivo je.
Gitta, bravo za spisak!
Ljetnice razludile
Nego imam pitanje za Ljetnice koje jos doje… Meni je ginekolog rekao da odmah prestanem dojit i evo danas je vec 3. dan da vodimo bitku bez dojenja. Jesu vama spominjali da prestanete?
Sortiraj odgovore
Najstariji