Hhehehe, sad počinjemo sve iznova!! Ali nismo ni ljetnice zaboravile, još se čujem sa svima i popratim koliko uspijem!! 💜💜💜💜
Neka neka javite se i nama i tu koliko stignete.
Iako sam i preko cura poslala pozdrave, šaljem i osobno 😘 Lunale!
Svima uredne trudnoće s puno veselja snage, a minimalno mučnina i umora! I puno lijepih novih poznanstava!
Dzenka, Kruška jeste li bile na pregledu?
Jagoda jeli pomogao čaj? jesu se mučnine smanjile?
Pantelija jesi zakazala pregled?
Hvala na brizi :* no ne, smiri me, ali mučnine su i dalje prisutne, znam se probuditi u 6 ujutro i trčati u wc da se ispovracam. :( nadam se da će brzo i to prestati.
Jagoda, znam kako ti je, i ja sam tako, povraćalo mi se na vodu, 4 kg smršala....ali proći će naravno, sad mi u ovoj trudnoći nema još povraćanja ni mučnina i nadam se da ih neću ni imati...
Hvala Abies , hvala cure! Ja sam nekako nestala s foruma ali sam vas na fejsu znala tu i tamo pocirit i vidit kako ste mi i kako nasi malisi napreduju.
Jagoda, nadam se da ce ti sto prije proci te mucnine i povracanja. Ja ih prije nisam imala, nadam se da necu ni sada ali prijateljica mi je muku mucila s tim, sada je 13 tjedana trudna i nestale su joj.
Evo ja se danas cula s ginicem i zakazan mi je prvi uzv 08.06., jedva cekam!
I zasto mi steka ovaj lilypie, nisam nista cackala skoro godinu dana a umjesto tickera mi stoji link. Sto trebam ono kopirati, pokusat cu iznova
cure, večer! kako ste? gdje su ostale javite se...
Pantelija šta ima s tobom? jesi zvala doktora?
Pregledi:
Snely 26.05.
Gitta 08.06.
Lunale 08.06.
Lunale, isti dan imamo pregled, jel tebi isto ovo prvi pregled?
Vecer cure!
Ja imala mucnine, zadnjih tjedan dana nemam pa se nadam da su gotove.
Gitta moj pregled 2.6.
Jagoda, znam kako ti je, i ja sam tako, povraćalo mi se na vodu, 4 kg smršala….ali proći će naravno, sad mi u ovoj trudnoći nema još povraćanja ni mučnina i nadam se da ih neću ni imati…
Jel misliš da bi trebala uzeti nešto za obnavljanje flore u želucu??
Sortiraj odgovore
Najstariji