Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    25. Svibanj 2017. 13:42

Hhehehe, sad počinjemo sve iznova!! Ali nismo ni ljetnice zaboravile, još se čujem sa svima i popratim koliko uspijem!! 💜💜💜💜

Abies
    25. Svibanj 2017. 13:48

Neka neka javite se i nama i tu koliko stignete. 
    Iako sam i preko cura poslala pozdrave, šaljem i osobno 😘 Lunale! 
    Svima uredne trudnoće s puno veselja snage, a minimalno mučnina i umora! I puno lijepih novih poznanstava!

Jagoda1
    25. Svibanj 2017. 16:15

Gitta

Dzenka, Kruška jeste li bile na pregledu?
    Jagoda jeli pomogao čaj? jesu se mučnine smanjile?
    Pantelija jesi zakazala pregled?

Hvala na brizi :* no ne, smiri me, ali mučnine su i dalje prisutne, znam se probuditi u 6 ujutro i trčati u wc da se ispovracam. :(  nadam se da će brzo i to prestati. 

Gitta
    25. Svibanj 2017. 18:13

Jagoda, znam kako ti je, i ja sam tako, povraćalo mi se na vodu, 4 kg smršala....ali proći će naravno, sad mi u ovoj trudnoći nema još povraćanja ni mučnina i nadam se da ih neću ni imati...

Lunale
    25. Svibanj 2017. 19:42

Hvala Abies , hvala cure! Ja sam nekako nestala s foruma ali sam vas na fejsu znala tu i tamo pocirit i vidit kako ste mi i kako nasi malisi napreduju. 
    Jagoda, nadam se da ce ti sto prije proci te mucnine i povracanja. Ja ih prije nisam imala, nadam se da necu ni sada ali prijateljica mi je muku mucila s tim, sada je 13 tjedana trudna i nestale su joj.
    Evo ja se danas cula s ginicem i zakazan mi je prvi uzv 08.06., jedva cekam! 

Lunale
    25. Svibanj 2017. 19:45

I zasto mi steka ovaj lilypie, nisam nista cackala skoro godinu dana a umjesto tickera mi stoji link. Sto trebam ono kopirati, pokusat cu iznova

Gitta
    25. Svibanj 2017. 19:49

cure, večer! kako ste? gdje su ostale javite se...
    Pantelija šta ima s tobom? jesi zvala doktora?

Pregledi:

Snely 26.05.
    Gitta 08.06.
    Lunale 08.06.

Lunale, isti dan imamo pregled, jel tebi isto ovo prvi pregled?

Lunale
    25. Svibanj 2017. 19:50

Je! Prvi pregled :) Super hehhehehe

deeka
    25. Svibanj 2017. 20:49

Vecer cure!
    Ja imala mucnine, zadnjih tjedan dana nemam pa se nadam da su gotove.
    Gitta moj pregled 2.6.

Jagoda1
    25. Svibanj 2017. 20:54

Gitta

Jagoda, znam kako ti je, i ja sam tako, povraćalo mi se na vodu, 4 kg smršala….ali proći će naravno, sad mi u ovoj trudnoći nema još povraćanja ni mučnina i nadam se da ih neću ni imati…

Jel misliš da bi trebala uzeti nešto za obnavljanje flore  u želucu?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.