Cure,i ka se pridruzujem.
Prva beba,termin 24.11 :-)
Danas smo 13+5 tt,a u petak idem na uzv :-)
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Cure, evo i ja se prijavljujem. Danas bi trebala biti tek 4+1, a termin 30.1. Nakon 3 pozitivna testa, jucer je beta bila 1184 pa je sutra moram ponoviti i javiti ginicu da me naruci za prvi pregled. Znam da je rano ali nisam odolila ne prijavit se ovdje :))) cestitam svima i zelim vam skolsku trudnocu
E da, vidim da ima friskih mamica tu. I ja sam rodila curicu lani., 10.06. slavimo prvi rockas. Bila sam u grupi Ljetnice 2016.
Pozdrav mamice :) da se i ja pridružim... Nova sam tu, evo ja sam 12+1tt 😉
Jel koja se kuži tj zna proceduru u vezi odlaska na komplikacije? Ja bi išla ovaj tjedan jer radim kao konobar i uz mučnine, slabinu i nizaak tlak stvarno mi teško raditi
Lunale dobrodošla!! ja sam 5+1 hehe, termin mi 24.01. po ovim kalkulatorima na internetu hehe, mislim da te se sjećam iz ljetnica 2016, i ja sam rodila dječaka 4 dana poslije tebe, mi se iz grupe još družimo i na forumu i na fejsu!! baš mi je drago što i ti čekaš prinovu, ima nas još iz ljetnica koje čekamo prinovu!!
Jelena dobrodšla, a što se tiče tvog pitanja ne znam ništa, možda ti neka druga mogne bolje pomoći!!
Bila sam danas na pregledu, sad smo 12+1. Sve je ok, jako je aktivan bebac Tak da sam vam sva sretna.
Nove curke, dobrodošle!
Jelena, nema iskustva s odlaskom na komplikacije, al s obzirom na moje radno mjesto sam malo guglala i skuzila da ginekolozi bas ne daju bolovanja samo tako. Navodno zbog kontrola, a i da sve ovisi o ginekologu. Ne znam dal si ti sa svojim uspjela vec dogovoriti? Meni je jos i teze jer vodim trudnoci privatno.
Kruška, baš mi je drago radi bebača što si ga vidjela i drago mi je što si sretna!! I ja jedva čekam svoj pregled 08.06.!!
Evo i mene Gitta
Nas dvi se isto znamo iz Ljetnica 2016 :)
Moj termin 06.12., danas 12.tjedan.
Imam vec curicu od 9.5 mjeseci
Sortiraj odgovore
Najstariji