Haha bas nas je krenulo ;)
Sto se dojenja tice mi smo dojili samo prva 4mj, a kod gin. nisam jos bila mislila sam ici oko 7 tj.
Najveci mi je problem povratak na posao, ne znam kad cu im reci da sam opet trudna XD kako stvari stoje vjerojatno cu raditi 3mj da skupim platne liste za punu porodiljnu naknadu i onda opet kuci.
Meni je termin 5.12. I evo da javim, bila jutros kod ginića uspila sam dogovorit komplikacije al mi jedna stvar nije jasna, sa kćeri su mi s 11+2tt radili uzv preko stomaka i ljepo se sve vidilo i mogao je gin izmjerit ju a sad u ovoj trudnoći evo 12+6tt gin mi opet radio vaginalni jer kao tako najbolje može izmjerit i vidjet bebu preko stomaka ne. A povela muža baš da vidi i on bebu i gin nije dao.
Hvala vam.. to mi je i med. sestra rekla da je normalno. Jedino ako se pojavi krvarenje i nepodnosljiva bol da odem na hitni. Narucila me 12.6. na prvi pregled.
Hvala vam.. to mi je i med. sestra rekla da je normalno. Jedino ako se pojavi krvarenje i nepodnosljiva bol da odem na hitni. Narucila me 12.6. na prvi pregled.
I meni je prvi pregled 12.6.
jutro svima!! i meni su u prvoj T tek sa neka 3, 4 mjeseca trudnoće radili preko stomaka
Pantelija, jesi li na kraju kod soc ili privatnog gin? jesu počele mučnine, meni jesu, a baš sam mislila da neće...
Pregledi:
nina36 06.06.
Gitta 08.06.
Lunale 08.06.
Lucy 12.06.
Pčelica 12.06.
Pantelija 12.06.
jutro svima!! i meni su u prvoj T tek sa neka 3, 4 mjeseca trudnoće radili preko stomaka
Pantelija, jesi li na kraju kod soc ili privatnog gin? jesu počele mučnine, meni jesu, a baš sam mislila da neće…
Narucila sam se kod socijalnog, ali budem i kod privatnog. Jos ne povracam, ali vec dva dana umirem od mucnina. Zeludc mi je u grlu i jedva se suzdrzavam da ne povratim. Plus ovo pojacano slinjenje pa non stop pljujem
Bok curke,
meni je termin 05.12. Zanima me pijete li kakve vitamine? Ja nisam još ništa pa me to malo brine, mislila sam si kupiti Prenatal Omega3+.
Bok curke,
meni je termin 05.12. Zanima me pijete li kakve vitamine? Ja nisam još ništa pa me to malo brine, mislila sam si kupiti Prenatal Omega3+.
Dobrodošla Boja!
Ja pijem folnu još otkako smo pokušavali sa trudnoćom, kupi bilo kakve ili se što zdravije hrani 😊
Vau, pa dosta vas ima oko 5. i 6.12. to će baš biti veselo iščekivanje!! 😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji