Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivona0704
    28. Lipanj 2017. 19:58

Vecer cure stare i nov, novim zelim toplu dobrodoslicu . Vidim da se svasta dogada i puno toga bi komentirala al mislim da ne bi zavrsila do ujutro. Drago mi je urednim nalazima i bebicama koje uredno napreduju. Ja jos cekam taj pregled pa da se i ja konkretno pohvalim svojim malim cudovistem. Inace dosta radim jos mi i mucnine pocele pa mi veselo. Citam vas kad god uhvatim vremena, nadam se da cu moci uvatiti malo vise vremena za tipkanje. Veliki virtualni poljubac saljem svima!!

Jana78
    28. Lipanj 2017. 20:24

Drago mi je za sve dobre preglede!! 
    Anitrammm hvala na prijedlozima, batat jos nisam probala, mogla bi s njim.. lubenica je nesto sitno odradila al nije to to 😀

Meni su isto leukociti bili povišeni i to 25 i bakterije su bile prisutne, radila sam jucer urinokulturu pa cemo vidjeti, nadam se boljem jer se natacem s vodom kao luda, svakih 45min sam na wc-u.. 
    jedva cekam ponedjeljak i svoj pregled da se i ja mogu malo pohvalit! 
    Malo me brine jer sam smršavila, apetit i dalje nikakav.. 
    Ja sam cula da je dr.Kos u Zagrebu odličan.. 
    Račun za te dostave nekad dobijem, nekad ne, al onako isprintan s njihovog kompa.. 

Dalmatinka nadam se da ce noga biti bolje sto prije! Svaka čast na angažiranosti danas, ja sam svoj dan preležala, jer sam vjerojatno jucer i prekjučer pretjerala na poslu.

• Kruška
    28. Lipanj 2017. 20:39

Dalmatinka, kaj s nogom? Nesto sam ocito preskocila...

28. Lipanj 2017. 20:45

Izvrnila je i pala... :/ vise me glava boli od šoka nego ista drugo... bas me bilo strah...stalno san isla na wc gledat ima li kakvog krvarenja il iscjetka..al.sve je fala Bogu dobro... inace nezz kako vi al ja san postala uzasno zaboravna i smotana tj seprtljava.. 😑

• Kruška
    28. Lipanj 2017. 21:47

Dalmatinka

Izvrnila je i pala… :/ vise me glava boli od šoka nego ista drugo… bas me bilo strah…stalno san isla na wc gledat ima li kakvog krvarenja il iscjetka..al.sve je fala Bogu dobro… inace nezz kako vi al ja san postala uzasno zaboravna i smotana tj seprtljava.. 😑

Ajoj, mica, pazi se. Ma i ja sam ti sva smotana...zaboravim stvari u sekundi 

• Semyzg31
    28. Lipanj 2017. 23:06

Dalmatinka

Semy Semyzg

Larica

Navodno ne moraju da me prime ako već imam izabranog doktora. Ako me ne budu primili vodiću trudnoću privatno, kod ovog ću ići samo kad moram :)
    Jel imaju cure iz Zagreba preporuku za privatnog doktora?

Ja bih ti preporucil dr.Silva Babic u trnskom joj je ordinacija jako strucna ljubazna i sve ti fino objasni ja sam ju zvala u ordinaciju kad nije radila pa su mi dali njen br moba tako da ti je uvijek dostupna,definitivno sam odlucia kad budem drugi put trudna vodit cu trudnocu kod nje…mojih je dosta frendica vodio kod nje trudnocu i sve su zadovoljne!

Semy 😍
    Kako si, jel sve uredu?

Dobila sam danas nalaz i bakterija je uzrocnik spontanog al sad bar znam sta je krivac pa cemo poradit na tome i decko i ja i samo cu vam rec zahtjevajte sve briseve i pretrage urin obavezno jer meni ga nisu vadili i eto 😞 al nek ja izlijecim bestiju i idem dalje...sad nas oboje cekaju brisevi pa cemo vidjet doktor kaze ako sve bude u redu ubrzo mozemo krenut u nove pobjede😉
    iskreno se nadam da ce sve bit dobro,pratm vas svaki dan i vidimda mi sve dobro napredujete drago mi je zbog vas i cuvajte se a ti nemoj hopsat okolo polako s tom nogom sada😘😘 

• Kruška
    28. Lipanj 2017. 23:14

Semy Semyzg

Dalmatinka

Semy Semyzg

Larica

Navodno ne moraju da me prime ako već imam izabranog doktora. Ako me ne budu primili vodiću trudnoću privatno, kod ovog ću ići samo kad moram :)

Ja bih ti preporucil dr.Silva Babic u trnskom joj je ordinacija jako strucna ljubazna i sve ti fino objasni ja sam ju zvala u ordinaciju kad nije radila pa su mi dali njen br moba tako da ti je uvijek dostupna,definitivno sam odlucia kad budem drugi put trudna vodit cu trudnocu kod nje…mojih je dosta frendica vodio kod nje trudnocu i sve su zadovoljne!

Semy 😍
    Kako si, jel sve uredu?

Dobila sam danas nalaz i bakterija je uzrocnik spontanog al sad bar znam sta je krivac pa cemo poradit na tome i decko i ja i samo cu vam rec zahtjevajte sve briseve i pretrage urin obavezno jer meni ga nisu vadili i eto 😞 al nek ja izlijecim bestiju i idem dalje…sad nas oboje cekaju brisevi pa cemo vidjet doktor kaze ako sve bude u redu ubrzo mozemo krenut u nove pobjede😉
    iskreno se nadam da ce sve bit dobro,pratm vas svaki dan i vidimda mi sve dobro napredujete drago mi je zbog vas i cuvajte se a ti nemoj hopsat okolo polako s tom nogom sada😘😘

Joj, semy, bas mi je zao. Gadne su te bestije...
    Nadam se da budes to sto prije rijesila i ona ti o dragi u akciju  Saljem ti puno pusica i zagrljaja 

28. Lipanj 2017. 23:18

Semy Semyzg

Dalmatinka

Semy Semyzg

Larica

Semy 😍
    Kako si, jel sve uredu?

Dobila sam danas nalaz i bakterija je uzrocnik spontanog al sad bar znam sta je krivac pa cemo poradit na tome i decko i ja i samo cu vam rec zahtjevajte sve briseve i pretrage urin obavezno jer meni ga nisu vadili i eto 😞 al nek ja izlijecim bestiju i idem dalje…sad nas oboje cekaju brisevi pa cemo vidjet doktor kaze ako sve bude u redu ubrzo mozemo krenut u nove pobjede😉

Ja san bas jucer isla po nalaze briseva...o kojoj se bakteriji radi? Nadan se da cete brzo krenit dalje i da ces uskoro vidit plusic 🤗🤗🤗😍😍😍

• Semyzg31
    28. Lipanj 2017. 23:31

Hvala vam cure❤ nadam se da cu vam uskoro imat dobre vijesti😘😘streptokok tipa b sam imala sutra idem po nalaze cervikalnih briseva sto su mi u bolnici radili dok sam bila na lezanju al mi ih nitko nije dao pa mi je danas moj doktor reko da ih idem trazit jer su napravljeni nakon sto sam popila antibiotik pa da se vidi jel on tocno uzrocnik al doktor misli da je jer pise u nalazu da je upala bila😞😞

• Jelena​
    29. Lipanj 2017. 01:22

Evo i mene da se javim, bila na pregledu, bebica je super al je beba zloćka/zloćko,vidjeli smo suprug i ja glavu, rukice, prstiće, tijelo i dole.....Koljena i nogice kako rita... Tako da spol je još uvijek tajna... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.