Ja sam danas bila po svoje nalaze krvi i urina i uglavnom je sve u redu. Glukoza mi je pri gornjoj granici ali je dr bio toliko neprijatan da nisam mogla da verujem. Od skoro sam u Zagrebu, ne znam kako sve ovde funkcioniše, kod njega sam se upisala jer je primao pacijente i rekla sam da ću mu dati šansu, ali me je ovo danas jako pogodilo. Vikati na mene da menjam prehranu i ne jedem slatko, a da me ni ne pita kako sam i da li opšte mogu da jedem… pokušaću da ga promenim, ali mi svi kažu da su mi šanse male da me neko primi trudnu :(
Trudnu te tek niko ne smije odbit.. zakon nalaze...
Navodno ne moraju da me prime ako već imam izabranog doktora. Ako me ne budu primili vodiću trudnoću privatno, kod ovog ću ići samo kad moram :)
Jel imaju cure iz Zagreba preporuku za privatnog doktora?
Da,najbolje je na 4D ici u 20tt,tako sam ja u prosloj trudnoci.Sad cu ici ranije tj. u 17tt jer mi soc.ginekolog nije nesto pricljiv,uzv mu traje 2 minute,pregleda,kaze sve ok i aj' cao...zato idem ranije na 4D pa cu onda jos jednom oko 24tt.
Navodno ne moraju da me prime ako već imam izabranog doktora. Ako me ne budu primili vodiću trudnoću privatno, kod ovog ću ići samo kad moram :)
Po meni je privatnik ugl bolja opcija..u soc gin ides samo po uputnice.. nisan iz zg pa neman preporuku al mislin da ne mozes puno falit
Ja bih ti preporucil dr.Silva Babic u trnskom joj je ordinacija jako strucna ljubazna i sve ti fino objasni ja sam ju zvala u ordinaciju kad nije radila pa su mi dali njen br moba tako da ti je uvijek dostupna,definitivno sam odlucia kad budem drugi put trudna vodit cu trudnocu kod nje...mojih je dosta frendica vodio kod nje trudnocu i sve su zadovoljne!
Ja bih ti preporucil dr.Silva Babic u trnskom joj je ordinacija jako strucna ljubazna i sve ti fino objasni ja sam ju zvala u ordinaciju kad nije radila pa su mi dali njen br moba tako da ti je uvijek dostupna,definitivno sam odlucia kad budem drugi put trudna vodit cu trudnocu kod nje…mojih je dosta frendica vodio kod nje trudnocu i sve su zadovoljne!
Semy 😍
Kako si, jel sve uredu?
Najbolje ti je nac privatno nekog tko radi u bolnici pa da te prati onaj tko ce te poradat. Imas polikliniku medifem gdje rade iz svetog duha, na sveticama poliklinika tam rade iz vinogradske.. Naravno imas i ginkos i podobnik kao jedne od poznatijih poliklinika. Harni dobro suraduje s petrovom i tak. Ovisi o preferencama :D
Curke moje, da vam se i ja malo javim! Pozdrav novim curkama!
Ugl danas sam bila na pregledu, bebica je ok, sretno pliva Rekla mi je doktorica da je vjerojatno curica, al nije jos sigurna.
Inace kasljem ko konj, bila sam kod doktorice da me poslusa, veli da sam puna slajma Tak da sutra idem vadit krv pa ak ce trebati dat ce mi antibiotik. Jos su mi kod ginekologice u urinu poviseni leukociti. Tak da usput i urinokulturu obavit...
Valjda ce bit i boljih dana...ma bitno je meni da je moje srceko ok.
Ugl danas sam bila na pregledu, bebica je ok, sretno plivaRekla mi je doktorica da je vjerojatno curica, al nije jos sigurna.
Inace kasljem ko konj, bila sam kod doktorice da me poslusa, veli da sam puna slajmaTak da sutra idem vadit krv pa ak ce trebati dat ce mi antibiotik. Jos su mi kod ginekologice u urinu poviseni leukociti. Tak da usput i urinokulturu obavit…
Valjda ce bit i boljih dana…ma bitno je meni da je moje srceko ok.
Drago mi je da je bebica super 😍
Ugl danas sam bila na pregledu, bebica je ok, sretno plivaRekla mi je doktorica da je vjerojatno curica, al nije jos sigurna.
Inace kasljem ko konj, bila sam kod doktorice da me poslusa, veli da sam puna slajmaTak da sutra idem vadit krv pa ak ce trebati dat ce mi antibiotik. Jos su mi kod ginekologice u urinu poviseni leukociti. Tak da usput i urinokulturu obavit…
Valjda ce bit i boljih dana…ma bitno je meni da je moje srceko ok.
Drago mi je da je bebica super 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji