Eh da i u mjesec dana izgubila još 2kg... Tako da wevo u ovih 17tjedana trudnoće ja sam sveukupno -8.5kg... ajd ok u početku su me patile mučnine al sad više ne a kilice padaju... Al nema veze nek je beba dobro ;)
Jelena bitno da je sve u redu s bebom, drago mi je!!
Dalmatinka i ti ženo smotana, i ja, sve mi ispadaiz ruku hahaha
Semy ja se nadam da ćete brzo riješiti tu bakteriju i već vidim da ćeš nam uskoro napisati sretnu vijest i pridružiti nam se! Drži se!! 😘😘
Semy ja se nadam da ćete brzo riješiti tu bakteriju i već vidim da ćeš nam uskoro napisati sretnu vijest i pridružiti nam se! Drži se!! 😘😘
Hvala Gitta i ja se iskreno nadam tome a do tada vas pratim i radujem se vama jer ipak smo od pocetka zajedno podrska puno znaci😘😘
Hvala Gitta i ja se iskreno nadam tome a do tada vas pratim i radujem se vama jer ipak smo od pocetka zajedno podrska puno znaci😘😘
pa nego, uvijek smo tu šta god kome treba!!! a zima je duga, vjerujem da ćeš nam se brzo pridružiti i da ćeš imati martovsku bebu ;)
Hvala vam cure❤ nadam se da cu vam uskoro imat dobre vijesti😘😘streptokok tipa b sam imala sutra idem po nalaze cervikalnih briseva sto su mi u bolnici radili dok sam bila na lezanju al mi ih nitko nije dao pa mi je danas moj doktor reko da ih idem trazit jer su napravljeni nakon sto sam popila antibiotik pa da se vidi jel on tocno uzrocnik al doktor misli da je jer pise u nalazu da je upala bila😞😞
Jako mi je žao što ti se to desilo :( nadam se da ćeš brzo to rešiti i opet imati lepe vesti 😘😘😘
Cure drage, mene toliko pucaju hormoni da mi je sve tragično ovih dana 😂 Nakod jučerašnje epizode sa doktorom jutros me budi telefon, zove sestra iz bolnice u koju sam trebala u ponedeljak za uzv da me obavesti da je dr otišao hitno na bolovanje i da ne dolazim jer neće raditi celo leto... ja onako sva u panici zovem privatnike i niko nema mesta. Nekako me sestra u Ginekosu ubaciu raspored za sutra za 12.30h... tek kad sam spustila slušalicu sam shvatila da u 11h imam pregled kod endokrinologa na Rebru 😁 Sad se samo nadam da ću stići 😂😂😂 inače mi se žuri da mi neko potvrdi da sam trudna i da li smem na put koji smo planirali jer se nismo nadali da ćemo uspeti iz prve 😇
Nisam luda, jel? To su samo hormoni??? 😆
Semy, sredit ce se ta bakterija i lako ces zdrava u novu trudnocu, bitno da nemate nikakvih ozbiljnijih problema. Kako kaze Gita, proljece je divno vrijeme za rodit
Cestitam na urednim pregledima, cure!
A ja, i meni jutros bio pregled. Onaj maleni sta se skrio i sta mu zadnji put nije bilo srcane reakcije, sada kuca ko veliko tako da eto, ipak su blizanci... jos sam u soku i idem malo lec, neman pojma kako cu izgurat tu blizanacku trudnocu, oce li bit zdravi, oce li se prerano rodit, ocu li zapostavit moju malenu...sto briga mi na pameti, sto strahova. odjednom mi se jedna beba cini tako jednostavno i lako. a novo auto ce tribat, i to sa 7 sjedala, isuse... nova kolica a ova toliko volim :( odjednom sam i duplo teza i ono najgore, duplo gladnija
Sljedeci pregled je 27.7. ali 10.7. idem radit nifty. Sa blizancima je nepouzdan, kako kaze moj ginic al ja sam ga ipak odlucila radit jer kako mi je objasnio, ako pokaze neku bolest necemo znati jesu oba bolesna ili samo jedan na sto sam mu ja rekla, ali ako pokaze da je sve u redu, znat cu i bit mirna do kraja da su zdravi! Nalazi bi mi trebali biti gotovi oko 18.7. pa mozda doznamo i sta nosim.
Hehehe Dalmatinka nisi jedina smotana, mislim da su sve trudnice takve!
Semy nadam se da ces sto prije sve riješiti i da ce se sto prije uhvatiti, malo si me prepala sad s tom bakterijom jer su se i meni u urinu pokazale, a tek sam nakon tj dana mogla ic Radit urinokulturu zbog glupih praznika, sad mi se odjednom ponedjeljak i moj pregled cini jaaaako daleko.. nalazi urinokulture dolaze tek za tj dana.. valjda nije nikakvu štetu napravilo, jao...
Jelena drago mi je da je bebica super!Lunale
Lunale blizanci! Čestitam!! Sad se moras jako paziti, sumnjam da ce tvoja curica ista osjetiti, drži se!!
Sortiraj odgovore
Najstariji