Cure ja se osjecam tak lose jer jedem samo nezdravu hranu. Al kad mi to najvise pase, povrce ne mogu smislit. Al zato pekara, przeno, ubijam se ko luda. Tu i tamo pojedem nesto voca jer moram ali bi najrade zivjela na cipsu i pizzi :(
Dalmatinka, evo nam jos jedne u ekipi 😂
Little, i nas dvi smo neuredne pa se nadam da ce ti biti lakse kad znas da nisi jedina. Samo sta se ovoj sretnici nista ne hvata, a meni se lipi ko lipilo 😱 Nadam se da ces bit sretna ko ona!
Evo ja taman proklinjem mcdonalds sto nema dostavu 😂😂😂
Lunale, ihhhha! Cestitam
Protiv bolova u trudnoci prvi lijek izbora je paracetamol (Lupocet, Lekadol...). U prvom i drugom tromjesecju dopusten je i ibuprofen (u trecem je kontraindiciran) , uz preporuku doktora.
Meni danas dosli nalazi krvi, upale nema, al anemija je tu...sad sam na heferolu.
Bome se prima, 12tt i vec 4kg u plusu
Uu dobra si xD uspori malo 😄
Lunale ima nas bome haha.. jos kad doden s mora samo mi na pameti slana pita..pletenica...krafne...topli sendvic..i onda me naravno nekidan zacepilo pa san se nalokavala donata mg haha...sad me ocepilo al san napuvana od mjehurica...14og mi je pregled jedva cekan stat na vagu hahah..virovali il ne al ja se uopce ne vazem doma nego samo na pregledima 😂
Lunale ima nas bome haha.. jos kad doden s mora samo mi na pameti slana pita..pletenica…krafne…topli sendvic..i onda me naravno nekidan zacepilo pa san se nalokavala donata mg haha…sad me ocepilo al san napuvana od mjehurica…14og mi je pregled jedva cekan stat na vagu hahah..virovali il ne al ja se uopce ne vazem doma nego samo na pregledima 😂
Ja doma ni nemam vagu
Tak da isto samo vidim vagu na pregledima, do sada samo kilica gore.
Lunale ima nas bome haha.. jos kad doden s mora samo mi na pameti slana pita..pletenica…krafne…topli sendvic..i onda me naravno nekidan zacepilo pa san se nalokavala donata mg haha…sad me ocepilo al san napuvana od mjehurica…14og mi je pregled jedva cekan stat na vagu hahah..virovali il ne al ja se uopce ne vazem doma nego samo na pregledima 😂
Ja doma ni nemam vagu
Tak da isto samo vidim vagu na pregledima, do sada samo kilica gore.
U 17 tj samo 1 kg?? Odlicno 😍
Neman ni ja al iman i u matere i svekrve i kume...al stvarno neman potribu stajat na tu ruznu cudnovatu spravu 😂
za blizance je možda najbolje napraviti panorama test, radi ga laboratorij genos, mislim da ga od poliklinika radi Harni.
taj test navodno jedini razlikuje majčinu od fetalne krvi.
a što se tiče bakterija, jako mi se žao, ali htjela sam samo reći da su meni rekli da ta bakterija nije štetna u trudoći nego samo kod poroda, ali za to se daje antibiotik introvenozno.. eto dakle ne mora biti ništa, a opet nažalost može.. pozdrav cure..
Lunale čestitaaaam!!! Bome čini se da sam izuzetak, meni samo da je voća, po mogućnosti kiselkastog, kiselih i slanih salati, povrća raznog a mesa mi skoro ni netreba nikakvog
Nina, nifty je ista prica jer iz majcine krvi izdvaja fetalnu krv. Radila sam ga u drugoj trudnoci i najpouzdaniji je od svih testova. Sa svim tim testovima Je Navodno isti problem kad su blizanci u pitanju jer nijedan ne moze odvojiti krv jednog i krv drugog blizanca pa da se dobiju zasebni nalazi... dobijes jedan nalaz pa ako npr pokazuje down, ne znas jel ga imaju oba ili jedan i koji to. Tako su mi objasnili u poliklinici.
Vezano za streptokok, ja ga isto imam ali to nije ovaj opasni tip koji izaziva spontani vec ovaj ko u nine. Za njega se radi test ako se sjecam u 30-35 tt (na vrijeme) tako da u bolnici oni daju antibioti kako je nina napusala (ako je porod vaginalan jer u porodu predje na bebu). I znam da ako znas da to imas onda ne cekas zadnji tren za ici u rodiliste jer taj antibiotik trebas dobiti par sati prije poroda....
Jelena, to ti je super sta te puca na zdravu prehranu! Stetna si!
Meni evo prva nesanica 😞 Lezim, buljim i slusam ticice kako cvrkucu. Glava opet na nalete zaboli. Hocu spavatiiiiiiiiiiiiiiiii 😩😩😩 ima li jos budnih, dezurnih?
Lunale, ihhhha! Cestitam
Protiv bolova u trudnoci prvi lijek izbora je paracetamol (Lupocet, Lekadol…). U prvom i drugom tromjesecju dopusten je i ibuprofen (u trecem je kontraindiciran) , uz preporuku doktora.
Meni danas dosli nalazi krvi, upale nema, al anemija je tu…sad sam na heferolu.
Kruška jedno pitanje pošto si već u 17tt jel osjetiš već bebicu? Ja ništa ne osjećam još, a jedva čekam. Jednu noć sam samo osjetila na jednoj tački stomaka samo neke lagane trnce koji su za sekund prestali, pa ne znam dal je to too il od tolike želje i osluškivanja umišljam 😊😁
Sortiraj odgovore
Najstariji