Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Lipanj 2017. 14:02

Semy naravno da imas nasu podrsku. Rijesit ces to i uskoro si opet trudnica 😍 
    Lunale bas mi je drago imas dupli razlog za slavlje 😍 ja iman bracu blizance zivi i zdravi oboje i mi ostali nismo bili zapostavljeni zbog njih. Ne brigaj razmisljaj pozitivno. 🤗
    Jelena ja san na zadnjem pregledu imala -3 iako san mislila da cu bit u plusu za bar toliko xD imas sricu sta kili padaju a s trudnocom je sve dobro.
    Gitta nezz sta rec ovo je postalo neizdrzivo..pamcenje mi je nula...a slampavost "plus beskonacno" 😂

LittleOne
    29. Lipanj 2017. 14:26

Ajme blizanciiiii. Super. Ja sam oduvijek htjela blizance

• Larica
    29. Lipanj 2017. 14:41

Lunale, blizanciii, divnooo, čestitam!!! 💕💕Nemoj duplo brinuti, nego se duplo raduj kad te prođe prvi šok 🌷

Mrs. Bešić
    29. Lipanj 2017. 15:02

Lunale tako mi je drago ne mogu ti opisat 💖💖

• Semyzg31
    29. Lipanj 2017. 15:03

Cure ❤❤ sve ce to bit dobro samo budite pozitivne to je najvaznije,ja nekako vjerujem da ce kod nas sve bit dobro kad rijesimo sta treba bitno da nije nista teze od tih bestija...blizanci predivno cestitam i zgurat ces ti to ko od sale vidjet ces 😘 Larica nemoj se brinut za urin kod mene je bila druga prica oni meni nisu vadili urin i to je jedna od gresaka kad se nesto i vidi bar reagiraju a kod mene kako nisu vadili tako nije bilo ni reakcije😞al sta je tu je moram se samo slozit u glavi skroz i vjerovat da ce sve drugi put bit u najboljem redu sad bar znamsta sve moram zahtjevat i nece me se lako rijesit 😉

• Semyzg31
    29. Lipanj 2017. 15:05

Semy Semyzg

Cure ❤❤ sve ce to bit dobro samo budite pozitivne to je najvaznije,ja nekako vjerujem da ce kod nas sve bit dobro kad rijesimo sta treba bitno da nije nista teze od tih bestija…blizanci predivno cestitam i zgurat ces ti to ko od sale vidjet ces 😘 Larica nemoj se brinut za urin kod mene je bila druga prica oni meni nisu vadili urin i to je jedna od gresaka kad se nesto i vidi bar reagiraju a kod mene kako nisu vadili tako nije bilo ni reakcije😞al sta je tu je moram se samo slozit u glavi skroz i vjerovat da ce sve drugi put bit u najboljem redu sad bar znamsta sve moram zahtjevat i nece me se lako rijesit 😉

Na janu78 sam mislila za urin pobrkalo mi se kako citam komentare 

Gitta
    29. Lipanj 2017. 19:34

Lunale wuhuuuu, bliznići, čestitam, sva sam se naježila, dva mala srca!!! Ne brini, sve ćeš ti to uspjet, nema toga što jedna majka ne može!! Drži se!! 💓💓😘😘

Lunale
    29. Lipanj 2017. 21:05

Hvala vam cure na podrsci, hvala svima redom! Malo je popustio sok jer smo nakon onog prvog pregleda mislili da je samo 1 beba pa nas je ovo danas opet sokiralo. Mene od rucka boli glava neviđeno (a nikad me ne boli, ne znam jel me dvaput u zivotu bolila), trpila sam pa prije dva sata popila Lekadol jer sam to jedino i imala. Cure, nedavno ste pisale o bolovima, sto se uopce smije piti u trudnoci? 

29. Lipanj 2017. 21:19

Lunale

Hvala vam cure na podrsci, hvala svima redom! Malo je popustio sok jer smo nakon onog prvog pregleda mislili da je samo 1 beba pa nas je ovo danas opet sokiralo. Mene od rucka boli glava neviđeno (a nikad me ne boli, ne znam jel me dvaput u zivotu bolila), trpila sam pa prije dva sata popila Lekadol jer sam to jedino i imala. Cure, nedavno ste pisale o bolovima, sto se uopce smije piti u trudnoci?

Paracetamol...a to ti je lekadol...mene je isto pocela glava bolit u zadnje vrime...ugl trpin al kad zagusti popijen lekadol.

LittleOne
    29. Lipanj 2017. 21:24

Cure ja se osjecam tak lose jer jedem samo nezdravu hranu. Al kad mi to najvise pase, povrce ne mogu smislit. Al zato pekara, przeno, ubijam se ko luda. Tu i tamo pojedem nesto voca jer moram ali bi najrade zivjela na cipsu i pizzi :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.