Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    28. Lipanj 2017. 10:55

Pregledi:

Jelena 28.06.
    Suza 28.06.
    Lunale 29.06.
    Deeka 30.06.
    Pčelica 03.07.
    jana 03.07.
    Larica 03.07.
    Lexi 03.07.
    Gitta 04.07.
    Ivona 04.07.
    Josipa 04.07.
    Ian 05.07.
    Neo 06.07.
    Marinica 10.07.
    Paula P. 13.07.
    Dalmatinka 14.07.
    lucy 19.07.
    LittleOne 19.07.
    Suza 17.07.
    Mrs. 21.07.
    pixi 21.07.
    anitram 21.07.

• anitrammm
    28. Lipanj 2017. 10:59

Čisto ju izbjegavati dok se crijeva malo ne oporave. Odnosno metabolizam ne regulira. I naravno treba piti jako puno vode, sto vjerojatno i pijete zbog bebica. Nama u trudnoći treba 2 i pol L, a ako ste na suncu i do 4L. 

• anitrammm
    28. Lipanj 2017. 12:20

Sad imam vise vremena, pa da se nadovežem i na banane i kalij. Banana je dobar izvor kalija, premali unos kalija također izaziva zatvor, a između ostalog je zaslužan za regulaciju krvnog tlaka. Međutim, ne slažem se da je banana najbolji izvor kalija, na 100g sušenih marelica ima oko 1700mg kalija, dok ga jedna banana ima oko 400mg. Čak čašica jogurta ima vise, oko 580mg. Batat srednje veličine ima oko 700mg. Jogurt i batat ce pomoći oko probave, a banana ce ju usporiti. Banana i npr. 2dcl cijeđenje naranče imaju jednako kalija 

suza4
    28. Lipanj 2017. 13:44

Evo cure da javim...sve je ok,moja beba raste ...i po uzv je 13+6 kako i je...bas sam sretna.Sad jedva cekam 17.7 onda idem privatno na 4D

28. Lipanj 2017. 13:59

Bok cure! nisam baš redovita ali evo me, pozdrav svim starim i novim :) 
    danas došli nalazi krvi i urina i urin, naravno, nije u redu. leukociti su mi povišeni i sad moram radit urinokulturu... nadam se da će sve biti ok. za sad mi je sve ok, počela sam malo manje piškit, povraćanja nema, muka od jutra do sutra ali mi je super kad jedem hahaha
    Inače, meni 2. pregled 18.7. :)

Gitta
    28. Lipanj 2017. 14:41

Suza baš mi je drago da je sve u redu.!!
    a što se tiče tog 4D kad ga je najbolje raditi, ja sam ga mislila raditi kad dođem na GO u hrv, tad ću ako bog da biti u dvadesetom tjednu...
    alegra, joj nadam se da će na kraju biti sve u redu i da nije ništa ozbiljnije, javi nam kad izvadiš sve do kraja testove urinokulture :*

• Larica
    28. Lipanj 2017. 14:48

Ja sam danas bila po svoje nalaze krvi i urina i uglavnom je sve u redu. Glukoza mi je pri gornjoj granici ali je dr bio toliko neprijatan da nisam mogla da verujem. Od skoro sam u Zagrebu, ne znam kako sve ovde funkcioniše, kod njega sam se upisala jer je primao pacijente i rekla sam da ću mu dati šansu, ali me je ovo danas jako pogodilo. Vikati na mene da menjam prehranu i ne jedem slatko, a da me ni ne pita kako sam i da li opšte mogu da jedem... pokušaću da ga promenim, ali mi svi kažu da su mi šanse male da me neko primi trudnu :(

28. Lipanj 2017. 15:34

Da, Gitta i ja se nadam da ce sve bit ok. Nije mi doktorica zvucala preuzbudjeno, leukociti su 10-15, radit cu urinokulturu pa cemo sljedeci tjedan vidjeti sto se dogadja 😀

Mrs. Bešić
    28. Lipanj 2017. 15:42

Gitta pa tako se i preporučuje 4D od 20-24 tt jer se tad kao najbolje vidi. Tako je bar kod nas, i meni je tako rečeno 😊

28. Lipanj 2017. 15:52

Allegra

Da, Gitta i ja se nadam da ce sve bit ok. Nije mi doktorica zvucala preuzbudjeno, leukociti su 10-15, radit cu urinokulturu pa cemo sljedeci tjedan vidjeti sto se dogadja 😀

Leukociti su u trudnoci uvik poviseni zato i nije zvucala uzbudjeno. Ne brigaj nista.
    Meni je danas dan koma...cili dan san na sto strana..ko luda...nisan stala. I sad doden doma, parkiran se...kliznen s autom u vrt...iziden ljuto iz auta izvrnen nogu i padnen... uzas....ostatak dana se necu dignit s kauca jer me straj sta je slijedece 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.