Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    21. Lipanj 2017. 22:40

Ugolina

Ej gitta,vidim zadnja tvoja,da te malo pozdravim!!! Navrati i na staru temu povremeno da cujemo kako si 😘😘😘😘

Hej! Stalno hoću i pročitam vas ali toliko zaostataka da mi glupo uletiti ko padobranac, ali hoću, navratit ću da vas pozdravim! Hvala ti što si se javila!! 😘😘

21. Lipanj 2017. 23:25

Dobrodosle nove cure :*
    Mene zanima imate li zgaravicu i kako je rijesavate? mene zadnjih par dana dobro uvatilo...
    I dr pitanje racunaju li se komplikacije pod staz? Nezz ako odem na komplikacije ocu li imat 18 mj u dvi god.. za sad iman 12 strucnog osposobljavanja za koje mi je receno da se racunaju za porodiljni i sad san zaposlena mj dana...mislila san radit jos 1 pa otvorit komplikacije.. ima li ovde neko ko se kuzi u te stvari?

Frau
    21. Lipanj 2017. 23:54

Meni je pomoglo mlijeko. Svaki puta, a često me posjećivala. I evo, nakon poroda nista, opet ne znam sta je žgaravica 😊

• Pčelica
    22. Lipanj 2017. 00:43

I mene zgaravica dosta muci.. ali grickam bademe pa prođe.. 

Gitta
    22. Lipanj 2017. 07:12

I meni je samo mlijeko pomagalo za žgaravicu.. a to za komplikacije ti se uopće ne kužim...

LittleOne
    22. Lipanj 2017. 07:42

Dalmatinka, komplikacije ti idu u radni staz kao i svako bolovanje. I dalje si u radnom odnosu i vodis se kao zaposlenik firme.

LittleOne
    22. Lipanj 2017. 07:43

A za zgaravicu, zlicica sode bikarbone :) 

Ail
    22. Lipanj 2017. 08:49

Lunale je mi smo malo ubrzali, prvi je bio totalno planiran, drugi polovično, htjeli smo malu razliku ali nismo mislili bas toliko malu 😂 a ova beba je došla uz zaštitu, očito je njoj jača želja doći nego sto je nama bila želja pričekati još 5 godina za sljedeće. I meni se sviđa ideja sto ću biti mlada mama pa kad krenu van mogu i ja s njima 😂😂 dok će moje prijateljice postajati mame meni će bliže biti činjenica da postanem baka nego mama 😁 
    LittleOne čula sam da je za žgaravicu super jesti bademe 

22. Lipanj 2017. 10:17

LittleOne

Dalmatinka, komplikacije ti idu u radni staz kao i svako bolovanje. I dalje si u radnom odnosu i vodis se kao zaposlenik firme.

To mi je i knjigovotkinja rekla...znaci ako za mj dana otvorin komplikacije do 12 mj cu pored onih 12 mj imat i 7 novih bez obzira sta san dva mj radila, a 5 bila na komplikacijama. To znaci da imam 18 mj u dvi god i mogu primat porodiljni kao zaposlena osoba. Zanima me smo jos ako znas jel na komplikacijama imam punu placu? 

LittleOne
    22. Lipanj 2017. 11:00

Dalmatinka

LittleOne

To mi je i knjigovotkinja rekla…znaci ako za mj dana otvorin komplikacije do 12 mj cu pored onih 12 mj imat i 7 novih bez obzira sta san dva mj radila, a 5 bila na komplikacijama. To znaci da imam 18 mj u dvi god i mogu primat porodiljni kao zaposlena osoba. Zanima me smo jos ako znas jel na komplikacijama imam punu placu?

Ovisi koliku placu imas. Ako je manje od 4300 (sto kuna gore dole, nisam sigurna za iznos) onda dobivas punu placu. Ako je vise od tog, onda taj iznos

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.