Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Lipanj 2017. 08:53

Gitta

Pixi i Bešićka sretno danas na pregledima!! Javite nam kako je prošlo!! 😘😘

Besicka bi dns mogla i saznat spol 🤗😍

LittleOne
    23. Lipanj 2017. 09:33

Smijes sodu pit, samo kako je gita rekla, ne previse. Ona je dobra i za upale mjehura ako zelite izbjec antibiotike, stvori luznati ph pa se bakterije ne mogu drzati. Sretno svima na pregledima. 
    Mene danas sve nesto probada, bolucka. Nikak da se ustanem iz kreveta

Gitta
    23. Lipanj 2017. 09:43

Dalmatinka

Gitta

Pixi i Bešićka sretno danas na pregledima!! Javite nam kako je prošlo!! 😘😘

Besicka bi dns mogla i saznat spol 🤗😍

da, to sam i ja pomislila!! :D :D

Mrs. Bešić
    23. Lipanj 2017. 10:11

Evo bešićke, ništa saznala nisam hehe pregledala me onako, kaže ovo sve lijepo izgleda, kolko može šta onim prstom ne znam 😕 sl pregled za 4 sedmice jer ode gospođa na godišnji, moram opet vadit krvnu sliku i provjerit urin. Nadam se da će za 4 sedmice UZ. Eto to je to. Sl pregled me pišite 21.07.

LittleOne
    23. Lipanj 2017. 10:14

Zasto moras opet krv i urin? To je tako po proceduri ili? Cisto da znam koliko tog me jos ceka  
    Inace, kad se moze vidjet spol? 

Mrs. Bešić
    23. Lipanj 2017. 10:32

LittleOne

Zasto moras opet krv i urin? To je tako po proceduri ili? Cisto da znam koliko tog me jos ceka
    Inace, kad se moze vidjet spol?

Pa sig to tako ide, jer nemam nikakvih inače problema, pa pretpostavljam da samo mora provjerit 😀 

Mrs. Bešić
    23. Lipanj 2017. 10:36

E da izračunali mi da sam danas 15+5 po onom njihovom krugiću, a ovamo sam na internetu 15+6. Nije mi jasno đe se izgubio ovaj jedan dan hmmm 😕

23. Lipanj 2017. 10:46

Mrs. Bešić

Evo bešićke, ništa saznala nisam hehe pregledala me onako, kaže ovo sve lijepo izgleda, kolko može šta onim prstom ne znam 😕 sl pregled za 4 sedmice jer ode gospođa na godišnji, moram opet vadit krvnu sliku i provjerit urin. Nadam se da će za 4 sedmice UZ. Eto to je to. Sl pregled me pišite 21.07.

Cek ti ne radis ultrazvuk na svakom pregledu?
    Mislin da je to takva procedura sta se tice krvne slike i urina. Meni na svakom pregledu uzima urin

Teddy Bear
    23. Lipanj 2017. 11:11

Pozdrav ekipi. Ja sam se prehladila, kašljem i kišem, jučer kad sam došla sa posla samo sam zalegla u krevet. I ovo je baš grozno prehladiti se po ovim vrućinama. Uglavnom, jedva čekam kraj radnoga vremena, a idući tjedan sam 5 dana na odmoru, ostalo mi staroga GO. Inače mene mučnine drže poslijepodne, nema dana da ne povratim, ali generalno se dobro osjećam. 

Mrs. Bešić
    23. Lipanj 2017. 11:20

Dalmatinka

Mrs. Bešić

Cek ti ne radis ultrazvuk na svakom pregledu?
    Mislin da je to takva procedura sta se tice krvne slike i urina. Meni na svakom pregledu uzima urin

Ne radim, to mi najteže pada, do sad samo dva UZ 🙁🙁 a ja je smorim s tim pitanjem a kad će a kad će 😁. Ona kaže nema potrebe, što manje to bolje, pa sad eto vjerujem joj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.