Bome Ian bas svaka čast!!
Nama je prvo, muž bi troje, pa mislim da ce ic jedno za drugim (ako se uspije primit naravno), iako mi imamo privatan posao, ne znam kak on to misli i vjerojatno ne kuži da sam onda 3 god off al dobro
Dobrodošla Neo! Allegra i Tea drago mi je da je sve super!
Ja zasad do 3.mj pijem folnu od solgara 800g i Donat mg, 2dcl ujutro i 1dcl navecer prije večere, rekla mi je da je to to prva 3 mj, onda cemo poslije uvesti neke vitamine.
Cure, jel radite il ste na bolovanju? Ja sam bila neko vrijeme doma ali sam se vratila na posao. Sad razmisljam da ipak otvorim komplikacije jel mi je bas tesko radit
Cure, jel radite il ste na bolovanju? Ja sam bila neko vrijeme doma ali sam se vratila na posao. Sad razmisljam da ipak otvorim komplikacije jel mi je bas tesko radit
Ja za 3 tjedna idem na bolovanje. Tada cu bit 13. tjedan
url=https://lilypie.com]
Jeste se natipkale :-) ja sam se bila javila na početku teme.. sad sam na 8+4, bila sam do sad samo na onom prvom pregledu.. osjećam se dobro, ne puno drugačije nego inače, malo mi je mučno mi je jedino kad sam gladna :-) Već mi se pomalo vidi trbuščić :-D probava nikakva.. radim, planiram i nastaviti
Cure, bravo za dobre preglede, Neo dobrodosla!
ian, ti si bome razludila skroz ej, bit ce ti extra u mojim godinama! Imat ces dicu srednjoskolce a ti i muz cete moc ludovat i uzivat! Ja sam prvu rodila s 21 i mada mislim da sam bila nezrela i da sam joj mogla vise pruziti (to sam ja bila, ne kazem da su drugi takvi), sada je ludilo imat dijete od 15 god. Ponekad zamisljam kako bi bilo super da smo i drugo dvoje odmah dobili i to odradili ali jel, sve ima svoje zasto...
Vezano za posao, meni se fino namjestilo sve... 8.6.mi je isticao porodiljni i trebala sam poceti radit nakon godisnjeg. u firmi su mi odobrili 2 puna godisnja (za ovu i proslu god.) tako da bi se tribala vratit 1.9. Nisam im rekla za trudnocu nego cu 01.09. samo nastavit komplikacije. uglavnom, nakon rodjenja bebe me nema 3 godine na poslu jer je 3. dijete.
Pozdrav curke, evo ja sam trudna 17 tjedana s trećim djetetom :) Mucnine su prošle sad imam apetit kao lav :)
Ima li onih koji vježbaju još uvijek?
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ian svaka čast! Kapa dolje! Mi isto planiramo troje djece aBd, ako ne i više, i za sad ovih dvoje a treće bi za nekih 5, 6 godina jer bi mama malo i radila 😂😂
Nove cure dobrodošle!! 😘😘😘
Kleaiva dobrodošla! Ne vježbam 😂
Lunale vau 3 godine off? Super! Možda će ti biti dosadno ali treba u životu malo i uživati 😉
Allegra i tea drago mi je čuti lijepe vijesti!! Samo nek se nastavi!
Ja spisak lagano punim, sad ću staviti dopunjen od danas a vi slobodno dodajte koga sam preskočila!! Znate već 😁😁
Pregledi:
Pixi 23.06.
mrs. 23.06.
Jelena 28.06.
Suza 28.06.
Lunale 29.06.
Deeka 30.06.
Pčelica 03.07.
jana 03.07.
Gitta 04.07.
Ivona 04.07.
Josipa 04.07.
Ian 05.07.
Neo 06.07.
Dalmatinka 14.07.
lucy 19.07.
LittleOne 19.07.
Termini:
Snelly 24.11.
Ssanja 05.12.
Jelena 05.12.
Boja 05.12.
Deeka 06.12.
Kruška 06.12.
Nina36 06.12.
Ninaleontina 08.12.
Mrs. 09.12.
Tonka 15.12.
anitram 20.12.
Suza 28.12. carski 20.12.
Jagoda 30.12.
dalmatinka 31.12.
Lady 16.01.
Neo 17.01.
LittleOne 21.01.
Lunale 30.01.
Pčelica 30.01.
Allegra 30.01. ?
Lucy 31.01.
Ian 01.02.
Pixi 07.02.
ivona 09.02.
Ej gitta,vidim zadnja tvoja,da te malo pozdravim!!! Navrati i na staru temu povremeno da cujemo kako si 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji