Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Lipanj 2017. 16:24

Bok cure! Nije me bilo neko vrijeme, od posla i mucnina ne stignem nista 😀 Jucer pregled, po racunici 8+2 ali po uvz 7+2. Stavila mi je termin 30.1. Ali ce ga mijenjat sljedeci mj na pregledu kad potvrdi da je stvarno tjedan manje, kaze.  Cula srce, sve je u redu 😍 0.95cm ima gospodja/gospodin 😀😀 pozdrav svima!!!

Ail
    21. Lipanj 2017. 16:38

LittleOne da odmah sam praktički ostala trudna 😂 Ima to svojih mana i prednosti. Ukoliko ste se tako odluci naoružaj se sa strpljenjem. U početku je teško ali kasnije kad uđete u rutinu je puno lakše. ☺️

Ail
    21. Lipanj 2017. 16:40

Allegra i Teaa1 super za lijepe vijesti!! 😀

Teddy Bear
    21. Lipanj 2017. 16:47

Ako Bog da,razlika ce biti 4 godine. Imam curicu od 3 godine i 4mjeseca. Termin nismo jos odredili,na sljedecoj kontroli nekad za 4-5 tjedana. Ja sam trudna po uzv 7+3.

21. Lipanj 2017. 16:57

Meni je 1. Al s obzirom da imam 26 volila bi pauzu od 2 god, pa jos jedno, pa opet pauza 2 god i taman za zadnje 😂

neo
    21. Lipanj 2017. 16:58

Pozdrav curke!☺
    I ja sam nova....10+3 danas
    Sljedeci pregled 06.07 a termin 27.01.

url=https://lilypie.com]

neo
    21. Lipanj 2017. 16:58

Ispravak....termin 17.01.

url=https://lilypie.com]

Ail
    21. Lipanj 2017. 17:19

Dalmatinka

Meni je 1. Al s obzirom da imam 26 volila bi pauzu od 2 god, pa jos jedno, pa opet pauza 2 god i taman za zadnje 😂

Tako i je nekako najidealnije po meni. Nama je ovo zadnje a imam 21 godinu 😂 Muž je stariji 10 godina 

21. Lipanj 2017. 17:37

Ian

Dalmatinka

Tako i je nekako najidealnije po meni. Nama je ovo zadnje a imam 21 godinu 😂 Muž je stariji 10 godina

Cek cek ako san dobro razumila 21 god i 3 dice? Dobra si 😎 

Mrs. Bešić
    21. Lipanj 2017. 17:53

Ian

Dalmatinka

E svaka čast, stvarno 😀😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.