Bok cure! Nije me bilo neko vrijeme, od posla i mucnina ne stignem nista 😀 Jucer pregled, po racunici 8+2 ali po uvz 7+2. Stavila mi je termin 30.1. Ali ce ga mijenjat sljedeci mj na pregledu kad potvrdi da je stvarno tjedan manje, kaze. Cula srce, sve je u redu 😍 0.95cm ima gospodja/gospodin 😀😀 pozdrav svima!!!
LittleOne da odmah sam praktički ostala trudna 😂 Ima to svojih mana i prednosti. Ukoliko ste se tako odluci naoružaj se sa strpljenjem. U početku je teško ali kasnije kad uđete u rutinu je puno lakše. ☺️
Ako Bog da,razlika ce biti 4 godine. Imam curicu od 3 godine i 4mjeseca. Termin nismo jos odredili,na sljedecoj kontroli nekad za 4-5 tjedana. Ja sam trudna po uzv 7+3.
Meni je 1. Al s obzirom da imam 26 volila bi pauzu od 2 god, pa jos jedno, pa opet pauza 2 god i taman za zadnje 😂
Pozdrav curke!☺
I ja sam nova....10+3 danas
Sljedeci pregled 06.07 a termin 27.01.
url=https://lilypie.com]
Meni je 1. Al s obzirom da imam 26 volila bi pauzu od 2 god, pa jos jedno, pa opet pauza 2 god i taman za zadnje 😂
Tako i je nekako najidealnije po meni. Nama je ovo zadnje a imam 21 godinu 😂 Muž je stariji 10 godina
Tako i je nekako najidealnije po meni. Nama je ovo zadnje a imam 21 godinu 😂 Muž je stariji 10 godina
Cek cek ako san dobro razumila 21 god i 3 dice? Dobra si 😎
E svaka čast, stvarno 😀😊
Sortiraj odgovore
Najstariji