Ma u strci sam cijeli dan oko malene, odlucila je postati baraba bas kad nam tata ode i ostane sama s menom. Nije lako, nije al snalazim se hehhehe, huh!
Dalmatinka, joj i ja brijem na taj junk food, ovo zdravo me nista ne privlaci
Joj 6.3 cm? Vi ste veliki vec! A tek nasa kruskica kod Mrs.B.! Zamisli, ko kruska…kako brzo napreduju te bebice! Mrs.B. tebi bi se mogao spol znati vec, ima li kakvih info da sam propustila? Kad ti je pregled?
Haha aj nisan jedina xD ne znan kad san zadnji put pojela nesto zdravo...
Da vec 6.3. Prije 4 tj 1.84 😊😄 daaaa preslatko 🤗🤗🤗
Meni je kada i lucy, 19.07 :)
A termin 21.01. Cisto za drugi put
dodano! čekam da se i ostale oglase, pa ću staviti novi popis!! dopunjeni..
Suza, carski? I meni ce porod bit ranije tj cim beba uvati dovoljnu kilazu. 3. carski inace
Sta pijete od vitamina? Meni je gin preporucija Elevit tablete. Pije li itko od vas to i imate li kakvih nuspujava?
Ja pijem Elevit od trećeg tjedna. Meni je poticao apetit pa ga vise ne pijem preko dana, nego tek nakon večere. Jedina nuspojava koju imam je da mi je stolica puno tamnija, ali to i piše u nuspojavama. Ginekologica potvrdila i rekla da samo nastavim s elevitom jednom dnevno.
Suza, carski? I meni ce porod bit ranije tj cim beba uvati dovoljnu kilazu. 3. carski inace
Lunale,da carski.Isto treci :-)
Suza, Ian dopisano!!
ja pijem folnu sa još nekim vitaminima, do 12 tt pijem folnu od 800 mg, nakon 12. tt ću uzeti folnu od 600 mg sa vitaminima od tvrtke doppel herz. u prvoj t sam pila elevit cijelu trudnoću, za moj pojam, skupe a ne sadrže ništa što ne sadrže i ove druge jeftinije marke...
Elevit je super jer ima najviše željeza od svih ali meni je smetao jer je preveliki i bas mi je teško padalo progutati ga čak i prepolovljenog. Mislim da ću sad uzeti novalac, koliko sam skužila on je u onoj mekoj kapsuli? Pije li ga neko od vas mozda?
Sortiraj odgovore
Najstariji