Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Lipanj 2017. 12:41

Gitta

Suza, Ian dopisano!!
    ja pijem folnu sa još nekim vitaminima, do 12 tt pijem folnu od 800 mg, nakon 12. tt ću uzeti folnu od 600 mg sa vitaminima od tvrtke doppel herz. u prvoj t sam pila elevit cijelu trudnoću, za moj pojam, skupe a ne sadrže ništa što ne sadrže i ove druge jeftinije marke…

Ja san pila folnu 12 tj. Al citala san da nakon 12 tj vise ne triba unosit tolike kolicine folne. Elevit je cca 150 kn za 30 tabl ako san dobro skuzila? A ako su toliko velike pit cu pola svaku vcr. Ne zelin da mi poticu apetit 😂
    Probat cu sad s njim pa cu vidit sta dalje

• ivona0704
    21. Lipanj 2017. 13:34

Evo i mene opet, radim skoro po cijele dane i jos oko malene kad nisam na poslu pa vam ne stignem tipkat. Svim novim trudnicama zelim dobrodoslicu. Vidim skupilo nas se. Ja isto pijem folnu Folacin tako sam i u prvoj trudnoci do 12 tt i onda nastavila sa vitaminima. Prvo mi je gin preporucio Elevit i ima ih dovoljno za mjesec dana, i nisam primjetila nikakve nuspojave ali sam nasla od Herbalife vitamine Prenatal i kostale su prije 3 god 100-tinjak kn i ako se dobro sjecam bilo ih je dosta za 3 mjeseca. Po sastavu su bile ako se ne varam vrlo slicne Elevit. 

Gitta
    21. Lipanj 2017. 13:34

Elevit sam plaćala oko 120 kn 30 tab. A gle, folne možeš unositi koliko hoćeš jer tijelo sebi uzme koliko mu treba a ostatak ode mokraćom..

Gitta
    21. Lipanj 2017. 13:37

Nego, vidim da vas ima dosta trudnih i još uz to djece još...koliko vam je razlika između djece?
    Nama će aBd razlika biti godinu i sedam mjeseci 🤗😊😊😘

• ivona0704
    21. Lipanj 2017. 13:42

ivona0704

Evo i mene opet, radim skoro po cijele dane i jos oko malene kad nisam na poslu pa vam ne stignem tipkat. Svim novim trudnicama zelim dobrodoslicu. Vidim skupilo nas se. Ja isto pijem folnu Folacin tako sam i u prvoj trudnoci do 12 tt i onda nastavila sa vitaminima. Prvo mi je gin preporucio Elevit i ima ih dovoljno za mjesec dana, i nisam primjetila nikakve nuspojave ali sam nasla od Herbalife vitamine Prenatal i kostale su prije 3 god 100-tinjak kn i ako se dobro sjecam bilo ih je dosta za 3 mjeseca. Po sastavu su bile ako se ne varam vrlo slicne Elevit.

Nije Herbalife marka nego Natural Wealth. Falila sam bila.

• ivona0704
    21. Lipanj 2017. 13:44

Gitta

Nego, vidim da vas ima dosta trudnih i još uz to djece još…koliko vam je razlika između djece?

Je ima nas sa dicom vec. Meni ce bit 3 godine. Nadam se da ce to funkcionirat jer mi je malena pravi mali uragan! 

Ail
    21. Lipanj 2017. 14:07

Gitta

Nego, vidim da vas ima dosta trudnih i još uz to djece još…koliko vam je razlika između djece?

Ja sam već napisala između ova dva hajvana je 11 mj razlike a između mlađeg i ove bebe će biti 16 mj 😱😱😱

suza4
    21. Lipanj 2017. 14:21

Ja imam curicu od 4godine,djecka od 17 mjeseci.
    Trece cu roditi mjesec dana prije djecakovog 2rodjendana.
    Od mene dosta :-)

• Teaa1
    21. Lipanj 2017. 14:43

Bok svim curkama..evo mi stigli s pregleda srceko kuca i jako smo jos mali i beskrajno sretni, kaze gin.7+1 ...nisam jos bas skuzila to s tjednima , jer mi nize na nalazu opet pise 6+2, pa ako me iskusnije mame mogu malo uputit! Kontrola za 4 tjedna, vadnje tsh, posto imam hipo+ hasimoto i urinokultura ..mokraca bas nije najsjajnija! Dobila sam tablete zeljeza i folnu!! 

LittleOne
    21. Lipanj 2017. 15:10

Ian

Gitta

Ja sam već napisala između ova dva hajvana je 11 mj razlike a između mlađeg i ove bebe će biti 16 mj 😱😱😱

Wow Ian, jesi ti to zatrudnila prvi ciklus nakon poroda? 
    Meni je ovo tek prvo ali isto ne bi veliku razliku nakon. A i godine me sustizu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.