Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Lipanj 2017. 22:12

Lunale

Nove cure, dobrodosle!!! Juhuhu koliko ce to bebica biti krajem/pocetkom godinedivotica!
    Dalmatinka i joj tko je ono bio jos na pregledu pa vidio svoju bebicu od 4mm… uglavnom, cestitam cure! Bravo, bravo!!! Ja danas radila kks, urin i suk i mislim da mi urin nije ok, zvat cu sutra ginekologa da mu javim jer mi je pregled tek za 9 dana.

Hvalaaa 😘😘😘
    Sta je suk? 
    Sta je s urinom? Ne brini.. sta je da je rijesit ce se 😊

Lunale
    20. Lipanj 2017. 22:32

Suk je glukoza. S sa kvacicom, kao sibenik ali ja je nemam na tipkovnici :D a urin imam povisenih leukocita , nekih plocastih stanica i neke okrugle i stapicaste bakterije??? iako sam cula da je u trudnoci normalno imat te stapicaste al nije mi svejedno dok ne cujem ginica sutra sta kaze. 
    I koja je ono prasica sta zdere a u manjku s kg, opet ti Dalmatinka? Kako zeno, kakoooooooo??? Hocu i jaaaaaa!!! Ja sam sva mlitava i grozna sebi, cila sam nekako ko zelatina

E i aplikacija kaze da je moja bebica napokon ko malina, vise nismo velicine borovnice jedva cekamo bit grozdje sljedeci tjedan :))))

20. Lipanj 2017. 22:42

Lunale

Suk je glukoza. S sa kvacicom, kao sibenik ali ja je nemam na tipkovnici :D a urin imam povisenih leukocita , nekih plocastih stanica i neke okrugle i stapicaste bakterije??? iako sam cula da je u trudnoci normalno imat te stapicaste al nije mi svejedno dok ne cujem ginica sutra sta kaze.
    I koja je ono prasica sta zdere a u manjku s kg, opet ti Dalmatinka? Kako zeno, kakoooooooo??? Hocu i jaaaaaa!!! Ja sam sva mlitava i grozna sebi, cila sam nekako ko zelatina

E i aplikacija kaze da je moja bebica napokon ko malina, vise nismo velicine borovnicejedva cekamo bit grozdje sljedeci tjedan :))))

Ja san isto citala da ti je to normalno u trudnoci. Ma nemas brige. Meni je tlak malo nizak al reka mi je da je to ok u trudnoci i da je ubiti visoki tlak problematican.
    A neman pojma hahaha bila san u soku kad san vidila...u zadnje vrime jeden teski skart od hrane...pizza, topli, pacinke, krafne...danas dan bila u mcd i najela se.... koma...  mislila san da cu past u nesvist kad stanen na vagu...kad ono manjak hahaha 😂
    Aawww 😍😍 moja je 6.3 cm 😍😍😍😍

Mrs. Bešić
    20. Lipanj 2017. 22:43

Lunale

E i aplikacija kaze da je moja bebica napokon ko malina, vise nismo velicine borovnicejedva cekamo bit grozdje sljedeci tjedan :))))

Đesi Lunale baš sam se danas pitala zašto se ne javljaš 😊 i kod mene su bile brojne bakterije doduše bez leukocita i tih stanica, pa doktorica nije ništa komentarisala tako da je to sigurno ok u trudnoći,nadam se da će i kod tebe sve bit ok 💖 
    Mi smo sad veliki ko kruška jeeeej 😍😍

Lunale
    20. Lipanj 2017. 23:14

Ma u strci sam cijeli dan oko malene, odlucila je postati baraba bas kad nam tata ode i ostane sama s menom. Nije lako, nije al snalazim se hehhehe, huh! 
    Dalmatinka, joj i ja brijem na taj junk food, ovo zdravo me nista ne privlaci 
    Joj 6.3 cm? Vi ste veliki vec! A tek nasa kruskica kod Mrs.B.! Zamisli, ko kruska...kako brzo napreduju te bebice! Mrs.B. tebi bi se mogao spol znati vec, ima li kakvih info da sam propustila? Kad ti je pregled?

Mrs. Bešić
    21. Lipanj 2017. 06:29

Lunale

Ma u strci sam cijeli dan oko malene, odlucila je postati baraba bas kad nam tata ode i ostane sama s menom. Nije lako, nije al snalazim se hehhehe, huh!
    Dalmatinka, joj i ja brijem na taj junk food, ovo zdravo me nista ne privlaci
    Joj 6.3 cm? Vi ste veliki vec! A tek nasa kruskica kod Mrs.B.! Zamisli, ko kruska…kako brzo napreduju te bebice! Mrs.B. tebi bi se mogao spol znati vec, ima li kakvih info da sam propustila? Kad ti je pregled?

Pregled mi je sad u petak, a ne znam dal ću na UZ nije mi ništa govorila tako da će sigurno sačekat još ☺️

Ail
    21. Lipanj 2017. 06:41

Ja se oko hrane uopće ne brinem previše, nisam ni sa prvim nešto pretjerano pazila, pokušavam sto vise vitamina u sebe ubaciti ali isto tako jedem i slatko i fast Food i svašta po malo. Lunale koliko sam upućena leukociti ukazuju na neku upalicu a ovo drugo je sve normalno za trudnoću.  Dalmatinka i meni je stalno nizak tlak i u pravu si bolje nizak nego previsok! 
    Vidim ima dosta mama sa malom razlikom, to me bas veseli! Nama su dva dečka 11 mjeseci razlike a ova beba će biti 16 mjeseci razlike 😱 Mislim da ću prve tri godine biti totalno isključena iz svijeta 

Jana78
    21. Lipanj 2017. 09:19

Dalmatinka slažem se za to čitanje i nase bake, ali je zato prije i bilo vise pobačaja i komplikacija.. ali necu se ni ja opterećivat, nemam nista od toga! 
    Lunale ja isto imam povišene leukocite i bakterije i uz to dosta amon.fosfata, gin mi je dala da idem na urinokulturu, pa cemo vidjet.. to idem u iduci utorak jer je u cet.praznik, a kod nas šalju samo uto i cet. Uglavnom moras samo puno tekućine da sto vise mokriš da se to izbaci. 
    Nasa bebica je tek grašak , iduci pregled 03.07.

Gitta
    21. Lipanj 2017. 09:28

Pregledi:

Pixi 23.06.
    mrs. 23.06.
    Jelena 28.06.
    Lunale 29.06.
    Deeka 30.06.
    Pčelica 03.07.
    jana 03.07.
    Gitta 04.07.
    Ivona 04.07.
    Josipa 04.07.
    Dalmatinka 14.07.
    lucy 19.07.

Termini:

Snelly 24.11.
    Ssanja 05.12.
    Jelena 05.12.
    Boja 05.12.
    Deeka 06.12.
    Kruška 06.12.
    Nina36 06.12.
    Ninaleontina 08.12.
    Mrs. 09.12.
    Tonka 15.12.
    anitram 20.12.
    Suza 28.12.
    Jagoda 30.12.
    dalmatinka 31.12.
    Lady 16.01.
    Lunale 30.01.
    Pčelica 30.01.
    Lucy 31.01.
    Ian 01.02.
    Pixi 07.02.
    ivona 09.02.

znači stavila sam u popis sve one koje su napisale kad su im pregledi i termini, one koje nisam unijela molim da dopišete kad vam je termin i pregled ako znate ili ako sam ja neku preskočila a već ste napisale, sorry nije namjerno, samo me podsjetite...
    ja još ne znam kad mi je termin, valjda će mi na sljedećem pregledu reći kad je...
    puse svima!!! :*****

LittleOne
    21. Lipanj 2017. 10:45

Meni je kada i lucy, 19.07 :)
    A termin 21.01. Cisto za drugi put

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.