Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Lipanj 2017. 18:23

Mrs. Bešić

Dalmatinka baš mi je drago 💖 da tako i ostane do kraja da više ni za šta ne brineš 😍

Daaaa nadan se da ce nam svima bit tako. Toliko san sritna da nmg opisat... pogotovo jer je proslo kriticno razdoblje i sad mogu uzivat 😍😍😍

Lucy_07
    20. Lipanj 2017. 19:55

Dobrodoslica svim novim curama :)
    Pitanje za sve, koliko cesto imate preglede? Meni je prvi bio 12.6., a sljedeci tek 19.7., vise od mjesec dana pauze...ne znam jel to uobicajeno? Tesko je cekati  😔

LittleOne
    20. Lipanj 2017. 20:45

Lucy_07

Pitanje za sve, koliko cesto imate preglede? Meni je prvi bio 12.6., a sljedeci tek 19.7., vise od mjesec dana pauze…ne znam jel to uobicajeno? Tesko je cekati 😔

Meni je isto tako otprilike. Jer su sad i godisnji pa se produzilo

LittleOne
    20. Lipanj 2017. 20:46

Dalmatinka

Uuu koliko novih trudnicaa 😍 dobrodosle sve 🤗
    Da i ja podnesem izvjestaj haha.. bila san jutros na pregledu. Sve je odlicno 😍 odbila san kombinirani i napravia mi je briseve. Mirija je dijelove tijela i sve je dobro. Cista koju san imala je nestala i napokon je sve odlicno 😊 Presritna san 🤗🤗🤗 slijedeci pregled 14.7.

Ooooodlicno! Lijepo je cut dobre vijesti :) 

Gitta
    20. Lipanj 2017. 21:20

Dalmatinka super! Baš mi je dragi i nadam se da će sve ostati u redu, svima!! 😘😘
    Nove cure, dobrodošle, tako mi je drago vidit da nas svaki dan ima sve više! Bome će popis biti veeelik kad ga popunim!! 🤗🤗

Jana78
    20. Lipanj 2017. 21:28

AJme puno lijepih vijesti i puno novih trbuščića! :) Bas lijepo!! Drago mi je radi svih vas!

Lucy mene privatna gin naručuje svaka 3tj., ali znas sta cu ti rec, sestricna od mog muza je ginekologica i ona mi je rekla sto manje uzv pogotovo prva 3mj.to bolje, pogotovo ako je sve uredu. Tako da..

Ja isto jedva cekam osjetiti svoju bebicu...evo odmah mi je osmijeh na licu čak i kad to tipkam.. Heheh hormoni..
    Ugl htjela sam vas pitat sve jel pazite s namirnicama, svašta na netu čitam, sad ovo smiješ jest, sad ne smiješ.. i na moje čuđenje puno toga ne smiješ! 

Lunale
    20. Lipanj 2017. 22:00

Nove cure, dobrodosle!!! Juhuhu koliko ce to bebica biti krajem/pocetkom godine  divotica! 
    Dalmatinka i joj tko je ono bio jos na pregledu pa vidio svoju bebicu od 4mm... uglavnom, cestitam cure! Bravo, bravo!!! Ja danas radila kks, urin i suk i mislim da mi urin nije ok, zvat cu sutra ginekologa da mu javim jer mi je pregled tek za 9 dana.

20. Lipanj 2017. 22:05

Gitta

Dalmatinka super! Baš mi je dragi i nadam se da će sve ostati u redu, svima!! 😘😘
    Nove cure, dobrodošle, tako mi je drago vidit da nas svaki dan ima sve više! Bome će popis biti veeelik kad ga popunim!! 🤗🤗

Gitta

A ja sve cekan kad ces ga dupunit 😍
    Meni je iduci 14.7.
    Evo poziv svim curama da napisu kad im je slijedeci pregled i termin tako da ne moras trazit u starijim komentarima 😊

20. Lipanj 2017. 22:07

Lucy_07

Pitanje za sve, koliko cesto imate preglede? Meni je prvi bio 12.6., a sljedeci tek 19.7., vise od mjesec dana pauze…ne znam jel to uobicajeno? Tesko je cekati 😔

Ja iman svako 4 tj. Slijedeci ce bit za 3 ipo zbog godisnjeg 😉

20. Lipanj 2017. 22:10

Jana78

AJme puno lijepih vijesti i puno novih trbuščića! :) Bas lijepo!! Drago mi je radi svih vas!

Lucy mene privatna gin naručuje svaka 3tj., ali znas sta cu ti rec, sestricna od mog muza je ginekologica i ona mi je rekla sto manje uzv pogotovo prva 3mj.to bolje, pogotovo ako je sve uredu. Tako da..

Ja isto jedva cekam osjetiti svoju bebicu…evo odmah mi je osmijeh na licu čak i kad to tipkam.. Heheh hormoni..
    Ugl htjela sam vas pitat sve jel pazite s namirnicama, svašta na netu čitam, sad ovo smiješ jest, sad ne smiješ.. i na moje čuđenje puno toga ne smiješ!

Ja ne virujen u nista od tog... mislis da su nase majke i bake googlale sta se smi sta ne smi, pa smo evo svi zivi 😜bas san danas pricala s gin o tom citanju svega i svacega. Reka mi je da ne citan nista i ne opterecujem se. Logicno, novinari nesto moraju pisat... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.