Curke,evo da vam se javil. Jucer je u 14 h na svijet stigao Denis.
U 7 sam stigla i bolnicu dva prsta otvorena,u pola 10 usla u rodiliste,oko 12 mi dali drip i u 14 rodila. Kazu da dosta brzo za prvorotku.
Sve je bilo ok do zadnjih pola sata jer onda vise nissm imala snage za nista pa su me ma kraju reznuli.
Ali dobro smo,par sati poslije poroda sam ustala.
Jucer mi je dojio dva puta ali danas nece ni blizu. Sad cemo vidit kaj cemo s tom napravit.
url=https://lilypie.com]
Curke,evo da vam se javil. Jucer je u 14 h na svijet stigao Denis.
U 7 sam stigla i bolnicu dva prsta otvorena,u pola 10 usla u rodiliste,oko 12 mi dali drip i u 14 rodila. Kazu da dosta brzo za prvorotku.
Sve je bilo ok do zadnjih pola sata jer onda vise nissm imala snage za nista pa su me ma kraju reznuli.
Ali dobro smo,par sati poslije poroda sam ustala.
Jucer mi je dojio dva puta ali danas nece ni blizu. Sad cemo vidit kaj cemo s tom napravit.
Cestitam Neo. Nek ste zivi i zdravi. Sve najbolje..
Bude prihvatio, polako. Porod je i njima sok i lagana trauma, mora doci k sebi pa se nece odvajat od mame..
Neo čestitam od srca. Dobro nam došao Denis, a tebi mama brz oporavak želimo.
@ Tea, meni su male grudi i dosta uvučene bradavice, pa sigurno bude borbe na pocetku, ali sve vrijedi kada znas sto im daješ. @ Dea je jednom super napisala, sve je sistem ponude i potražnje
Neo cestitam. Neka nam je Denis ziv i zdrav. Bas sam sretna kako nam se sve bebice zive i zdrave radjaju.😀😀😀
Mamici sto brzi oporavak zelimo.
Neo draga cestitke!!! Brz oporavak ti zelim!! Dobro nam dosao Denis :D
Mela draga osobno, bogu hvala, nemam problema sa dojenjem (zasad) i bradavicama. Jedino u bolnici maluu ranivu mi je napravila, i onda sam cim sam dobila mlijeko, mazala s mlijekom i kupio muz purelan i proslo mi je nakon 2 dana. Ali imam prijateljicu koja je rodila na Bozic i ona je jadna bas veeeeeeeelike rane imala i stavljala je obloge od fizioloske pola sata i onda bi namazala purelanom. I spasila se. :)
Neo,bas mi je super ime Denis. Nisam odavno cula da je netko dao.
@ Tea, meni su male grudi i dosta uvučene bradavice, pa sigurno bude borbe na pocetku, ali sve vrijedi kada znas sto im daješ. @ Dea je jednom super napisala, sve je sistem ponude i potražnje
Ista stvar je i kod mene… Al su se bradavice kroz 2-3 dana malo izvukle van pa je islo.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji