Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2018. 10:16

Cure kad ste bili s bebama u prvoj setnji?

• Mirjanos
    13. Siječanj 2018. 10:16

Cure hvala!

Drago mi je da sam vam se javila. Jer po vasim odgovorima sada znam da ne umisljam :). Da postoji opcija astem ili bronhitisa (sto u mom slucaju ne bi bilo cudno jer inace patim od alergija koji utjecu na disne puteve).
    Inhalirati cu, a u ponedjeljak odmah idem kod doktorice. 

Hvala!!! Puseeee

MamaTroje
    13. Siječanj 2018. 10:26

Uh, onaj Reflustat, preodvratno. Kao da sam popila pastu za zube.

-Tea-
    13. Siječanj 2018. 10:46

MamaTroje

Uh, onaj Reflustat, preodvratno. Kao da sam popila pastu za zube.

Je, preodvratno, pregadno… Ali zacepim nos, progutam i popijem malo vode i nemam problema po noci!! :) Vjeruj mi, mislim da mi je netko drek preporucio bih probala jer sam bila toliko ocajna… Tako da ovo cu nekako gutati jos to malo vremena... 

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    13. Siječanj 2018. 10:49

Evo, malom je prosla viroza, danas vise nema temp. Sad ribamo po kuci da bude sve spremno kad odem u bolnicu. Nevolim da mi nitko osim mene prcka po kuci i cisti… A dragi nestigne jer radi 2 posla... Tako.ds pomalo-skoro sve je gotovo! :)

-Tea-
    13. Siječanj 2018. 10:50

Dalmatinkaa

Kad je mali imao 10 dana. Rodio se u 2.mj.i bas je jako puhalo prve dane, i tamo negdje 10-ti dan je bio suncan i bez vjetra i izasli sa psima u setnjicu…

• Dijana221
    13. Siječanj 2018. 10:59

Ja sam se na kraju odlucila kupiti pakiranje Chicco ulozaka 30kom koje ste preporucile, i dva paketica Vir80 po 10kom, valjda ce biti dosta, a ako zafali uvijek netko moze donijeti :) kako ste to stavljale? U kombinaciji sa jos necim ili? i malo mi je cudno sto nemaju ona krilca za zalijepiti pa sam malo skepticna sada 🙈

13. Siječanj 2018. 11:02

Dijana221

Ja sam se na kraju odlucila kupiti pakiranje Chicco ulozaka 30kom koje ste preporucile, i dva paketica Vir80 po 10kom, valjda ce biti dosta, a ako zafali uvijek netko moze donijeti :) kako ste to stavljale? U kombinaciji sa jos necim ili? i malo mi je cudno sto nemaju ona krilca za zalijepiti pa sam malo skepticna sada 🙈

Pa ja sam stavljala jedan chicco vise sa straznje strane sam ga povukla, i jedan vir vise naorijed i onda mrezaste gacice i to je to :)

Dalmatinkaa

• Mirjanos
    13. Siječanj 2018. 11:45

Frau Mund koji lijek za astmu koristis u trudnoci? Bila sam u ljekarni (kod doktorice mogu tek u ponedjeljak) pa mi je zena dala eukaliptus mast za inhaliranje i mazanje na prsa, kako ti se to cini?

MamaTroje
    13. Siječanj 2018. 11:57

Ja sam samo Vir. Prvo dva tri komada. Onda dva. Pa samo jedan. Meni je Vir odličan i ne mogu zamisliti ništa drugo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.