Dea vidi se da si iskusna mama, uvijek sa zanimanjem citam i pamtim tvoje postove.
Slazem se al svakoj mami je tesko da gleda svoju bebicu u bolovima, da se grci satima.. a dijelim misljenje da od kapi nema velike pomoci… hvala 😊😘
Naravno da je tesko gledati svoju bebu da place. Ja sam plakala skupa sa curom. Ali iz iskustva mojeg i sestrinog sa klincima nista ne pomaze totalno, sve je samo prividno i trenutno a ne dugorocno.
Svaki pit zaboravim ovo vam stavit.. Ovaj video malog smiri u roku 3 sek, a sa curom nam je prva 3 mjeseca sviralo cijelu noc na repeat.. Ako se pazljivije poslusa moze se cuti i otkucaji srca i sve sto ih podsjeca na zvukove iz maternice.
Probajte pa javite dojmove..
Drage moje hvala vam puno.
Dea odlican mi je ovaj savjet sa pozom, to jedino jos nismo probali. Hvala ti :D
Mirjanos kupili smo bio gaia maloprije. Hvala ti puno :)
Dalmatinka moja kaki svaki dan minimun 5 puta, ali sinoc sam izgleda pojela nesto sto joj je jako smetalo, i bas se jadna mucila. Od pola 12 do 4. I kad je uspjela pokakiti se smirila. A koji caj to pijes?Drage moje hvala vam puno.
Dea odlican mi je ovaj savjet sa pozom, to jedino jos nismo probali. Hvala ti :D
Mirjanos kupili smo bio gaia maloprije. Hvala ti puno :)
Dalmatinka moja kaki svaki dan minimun 5 puta, ali sinoc sam izgleda pojela nesto sto joj je jako smetalo, i bas se jadna mucila. Od pola 12 do 4. I kad je uspjela pokakiti se smirila. A koji caj to pijes?
Dobila u bolnici ogroman paket od ljekarni i unutra bia caj za mame i bebe. Slikat cu ti poslije
Guglali smo sastojke muz i ja, super je..ima nesto protiv grceva i za probavu
Moze. Hvala ti :)
Dea hvala :D
Dobro jutro cure! 😊 koja danas rada 😁
Neo, ides doma?
Mirjanos, jel bolje disanje?
url=https://lilypie.com]
Dea hvala na linku probat cemo i taj zvuk, prvom bebacu smo pustali zvuk fena za bebe s youtuba isto bi zaspao kroz par min. To nam je bio spas nikad ga nije trebalo uspavljivat na rukama.
Prijavljujem pregled u TA danas popodne, odmah cu ponijet i torbu za rodiliste. Vidjet cemo dal ctg ocitava trudove, nocas su me probudili laznjaci sad je ok...
Jutro svima...ja izgleda necu nikad rodit😂😂😂
Pixii sretno danas...
Ja sutra idem u TA nadam se da ce me uskoro ostaviti u bolnici i inducirati porod 😖😖😖
Mene tri dana pogotovo navecer peru lazni trudovi,i jos stalno imam stolice. Ja mislim da je to sve brzo,nesto jedva cekam. Meni je sutra pregled u TA,isto sam rekla ponjeti torbu,neka se nadje😆
Dobro jutro cure! 😊 koja danas rada 😁
Neo, ides doma?
Mirjanos, jel bolje disanje?
Hi Frau!
nisam imala one napade gušenja, ali nos je zacepljen i dalje... moram kapati s kapima, inace nema disanja. Znaci, inhalirala sam s kamilicom i eukaliptus masti, cistila s otopinom sol i soda (preporuka ORL), ispirala sa surlom.... i onda opet moram nakapati nos. Kupila sam sada Olynth kapi za djecu, one su mi super- ne pece me sluznica od njih....ali opet imam grižnju savjest jer kapam nos vec 3 tjedna (pokušavam da to bude 1 dnevno).
Jutro cure, koja je u radaoni? 😁😜 Mi smo jos 2u1, puno sam hodala ovaj vikend a ljudi su me gledali sa strahom "ova ce rodit svaki cas". Svugdje su me tjerali da idem preko reda 😂 eto bar nesto... Trudovi navecer po obicaju, beba se rita cesto, neznam kad bi moglo biti
Jutro svima…ja izgleda necu nikad rodit😂😂😂
Pixii sretno danas…
Ja sutra idem u TA nadam se da ce me uskoro ostaviti u bolnici i inducirati porod 😖😖😖
Tako sam i ja mislila u prvoj trudnoci da necu nikad rodit i sveca mi je bilo dosta..
Vjeruj, kad ce beba bit spremna krenut ce. Ja bi ti savjetovala, ako je sve u redu, da cekas svoje trudove. Mene su inducirali 5 dana iza termina i trajalo je, za mene, cijelu vjecnost.. Ako ikako mozes izbjegni indukciju koliko god bilo tesko..
Sortiraj odgovore
Najstariji