Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    14. Siječanj 2018. 20:25

Elena288

Dea vidi se da si iskusna mama, uvijek sa zanimanjem citam i pamtim tvoje postove.
    Slazem se al svakoj mami je tesko da gleda svoju bebicu u bolovima, da se grci satima.. a dijelim misljenje da od kapi nema velike pomoci… hvala 😊😘

Naravno da je tesko gledati svoju bebu da place. Ja sam plakala skupa sa curom. Ali iz iskustva mojeg i sestrinog sa klincima nista ne pomaze totalno, sve je samo prividno i trenutno a ne dugorocno. 

dea32
    14. Siječanj 2018. 20:37

Svaki pit zaboravim ovo vam stavit.. Ovaj video malog smiri u roku 3 sek, a sa curom nam je prva 3 mjeseca sviralo cijelu noc na repeat.. Ako se pazljivije poslusa moze se cuti i otkucaji srca i sve sto ih podsjeca na zvukove iz maternice. 
    Probajte pa javite dojmove..

14. Siječanj 2018. 21:18

Dalmatinkaa

Dazi

Drage moje hvala vam puno.
    Dea odlican mi je ovaj savjet sa pozom, to jedino jos nismo probali. Hvala ti :D
    Mirjanos kupili smo bio gaia maloprije. Hvala ti puno :)
    Dalmatinka moja kaki svaki dan minimun 5 puta, ali sinoc sam izgleda pojela nesto sto joj je jako smetalo, i bas se jadna mucila. Od pola 12 do 4. I kad je uspjela pokakiti se smirila. A koji caj to pijes?

Dazi

Drage moje hvala vam puno.
    Dea odlican mi je ovaj savjet sa pozom, to jedino jos nismo probali. Hvala ti :D
    Mirjanos kupili smo bio gaia maloprije. Hvala ti puno :)
    Dalmatinka moja kaki svaki dan minimun 5 puta, ali sinoc sam izgleda pojela nesto sto joj je jako smetalo, i bas se jadna mucila. Od pola 12 do 4. I kad je uspjela pokakiti se smirila. A koji caj to pijes?

Dobila u bolnici ogroman paket od ljekarni i unutra bia caj za mame i bebe. Slikat cu ti poslije
    Guglali smo sastojke muz i ja, super je..ima nesto protiv grceva i za probavu

Moze. Hvala ti :)

Dea hvala :D

• Frau_Mund6
    15. Siječanj 2018. 08:27

Dobro jutro cure! 😊 koja danas rada 😁 
    Neo, ides doma? 
    Mirjanos, jel bolje disanje? 

url=https://lilypie.com]

Pixii
    15. Siječanj 2018. 09:06

Dea hvala na linku probat cemo i taj zvuk, prvom bebacu smo pustali zvuk fena za bebe s youtuba isto bi zaspao kroz par min. To nam je bio spas nikad ga nije trebalo uspavljivat na rukama.
    Prijavljujem pregled u TA danas popodne, odmah cu ponijet i torbu za rodiliste. Vidjet cemo dal ctg ocitava trudove, nocas su me probudili laznjaci sad je ok...

Marijana07
    15. Siječanj 2018. 09:49

Jutro svima...ja izgleda necu nikad rodit😂😂😂
    Pixii sretno danas...
    Ja sutra idem u TA nadam se da ce me uskoro ostaviti u bolnici i inducirati porod 😖😖😖

Teddy Bear
    15. Siječanj 2018. 09:56

Mene tri dana pogotovo navecer peru lazni trudovi,i jos stalno imam stolice. Ja mislim da je to sve brzo,nesto jedva cekam. Meni je sutra pregled u TA,isto sam rekla ponjeti torbu,neka se nadje😆

• Mirjanos
    15. Siječanj 2018. 10:17

Frau_Mund6

Dobro jutro cure! 😊 koja danas rada 😁
    Neo, ides doma?
    Mirjanos, jel bolje disanje?

Hi Frau!
    nisam imala one napade gušenja, ali nos je zacepljen i dalje... moram kapati s kapima, inace nema disanja. Znaci, inhalirala sam s kamilicom i eukaliptus masti, cistila s otopinom sol i soda (preporuka ORL), ispirala sa surlom.... i onda opet moram nakapati nos. Kupila sam sada Olynth kapi za djecu, one su mi super- ne pece me sluznica od njih....ali opet imam grižnju savjest jer kapam nos vec 3 tjedna (pokušavam da to bude 1 dnevno).

Orangina
    15. Siječanj 2018. 10:55

Jutro cure, koja je u radaoni? 😁😜 Mi smo jos 2u1, puno sam hodala ovaj vikend a ljudi su me gledali sa strahom "ova ce rodit svaki cas". Svugdje su me tjerali da idem preko reda 😂 eto bar nesto... Trudovi navecer po obicaju, beba se rita cesto, neznam kad bi moglo biti

dea32
    15. Siječanj 2018. 11:03

Marijana07

Jutro svima…ja izgleda necu nikad rodit😂😂😂
    Pixii sretno danas…
    Ja sutra idem u TA nadam se da ce me uskoro ostaviti u bolnici i inducirati porod 😖😖😖

Tako sam i ja mislila u prvoj trudnoci da necu nikad rodit i sveca mi je bilo dosta..
    Vjeruj, kad ce beba bit spremna krenut ce. Ja bi ti savjetovala, ako je sve u redu, da cekas svoje trudove. Mene su inducirali 5 dana iza termina i trajalo je, za mene, cijelu vjecnost.. Ako ikako mozes izbjegni indukciju koliko god bilo tesko..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.