Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2018. 17:36

neo

Curke,evo da vam se javil. Jucer je u 14 h na svijet stigao Denis.
    U 7 sam stigla i bolnicu dva prsta otvorena,u pola 10 usla u rodiliste,oko 12 mi dali drip i u 14 rodila. Kazu da dosta brzo za prvorotku.
    Sve je bilo ok do zadnjih pola sata jer onda vise nissm imala snage za nista pa su me ma kraju reznuli.
    Ali dobro smo,par sati poslije poroda sam ustala.
    Jucer mi je dojio dva puta ali danas nece ni blizu. Sad cemo vidit kaj cemo s tom napravit.

Cestitan puno :* ma pomalo, uspit cete. Moja jos nece pa izdajam i dajem joj malo priko sesirica za bradavice

13. Siječanj 2018. 17:41

Tea0801

Dalmatinkaa

Cure kad ste bili s bebama u prvoj setnji?

Kad je mali imao 10 dana. Rodio se u 2.mj.i bas je jako puhalo prve dane, i tamo negdje 10-ti dan je bio suncan i bez vjetra i izasli sa psima u setnjicu…

Mi smo danas bili  5 min na balkonu, puse pa me strah  :/

Dazi

Dijana221

Ja sam se na kraju odlucila kupiti pakiranje Chicco ulozaka 30kom koje ste preporucile, i dva paketica Vir80 po 10kom, valjda ce biti dosta, a ako zafali uvijek netko moze donijeti :) kako ste to stavljale? U kombinaciji sa jos necim ili? i malo mi je cudno sto nemaju ona krilca za zalijepiti pa sam malo skepticna sada 🙈

Pa ja sam stavljala jedan chicco vise sa straznje strane sam ga povukla, i jedan vir vise naorijed i onda mrezaste gacice i to je to :)

Dalmatinkaa

Cure kad ste bili s bebama u prvoj setnji?

Dalmatinka mi nismo jos bili u setnji, ali vjeeujem da cemo ubrzo. Jucer i prekjucer ju je muz iznio malo ispred kuce, nekih 10ak minuta. Jer je sunce i nije bura. Pa ako ovako bude kroz 7 dana mislim da cemo u setnju jednu :)

Hip_Hopsica
    13. Siječanj 2018. 18:26

Teddy Bear

Hip_Hopsica

Pozdrav svim curama… samo da se javim malo. Bila sam na pregledu jučer i Dr. je ustanovio da sam 3 cm otvorena te se pojavilo krvarenje… napravljen je CTG i sve je OK i registriraju se i poneki trudovi (CTG ide do vrijednosti 60). Uglavnom pustili me doma i rekli da vjerojatno neću dočekati termin. Danas se cijeli dan ništa ne dešava, tu i tamo mi se trbuh onak stisne kao neki grč al nije bolno… jel imala koja od Vas slično iskustvo? Uzbuđena sam al me i frka… ne znam kaj očekivati?

Koji si tt? Ja sam u srijedu bila otvorena 2 prsta i skroz meka,ctg uredan,drze me bh kontrakcije,pogotovo navecer. Cak sam u cetvrtak mislila da ce krenuti porod kako me sve stezalo. Isto sam kuci i sve kontam da sigurno necu do termina. U utorak ujutro moram u bolnicu na pregled.
    Isto mi je malo frka,iako mi je drugi porod,jer mi je u prvom pukao skroz vodenjak,pa sam odmah otisla i bolnicu i tamo dobila trudove. Danas sam 37+4.

Ja sam danas 37+5... ujutro sam naručena na pregled pa ću sutra biti pametnija... iako ništa se novoga ne dešava, tako da ne očekujem sutra ništa specijalno od pregleda. Vjerojatno će pogledati koliko sam otvorena, napraviti CTG i pustiti me doma dok stvari ne krenu kak treba...

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Frau_Mund6
    13. Siječanj 2018. 18:39

Mirjanos

Frau Mundkoji lijek za astmu koristis u trudnoci? Bila sam u ljekarni (kod doktorice mogu tek u ponedjeljak) pa mi je zena dala eukaliptus mast za inhaliranje i mazanje na prsa, kako ti se to cini?

Meni je specijalist dao terapiju, s tim da su mi u studenom nalazi bili dobri pa su mi rekli da nisam trudna smanjili bi mi terapiju. Sad to nije pametno u trudnoci... saljem ti slike da vidis, ali pumpicu za nos sam izbacila, koristim ju samo kad bas ne mogu disat... inace koristim morsku vodu. Ne znam mozes li to nabavit bez preporuke lijecnika. Pitaj! ovo sto ti je dala je nesto slicno inhalaciji i ne moze skodit 😊 nadam se da sam pomogla 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    13. Siječanj 2018. 18:41

• Frau_Mund6
    13. Siječanj 2018. 19:21

Neo cestitam!!!! Drago mi je da je sve proslo tako dobro!! Brzo nam se oporavi 😙

Orangina
    13. Siječanj 2018. 19:52

neo

Curke,evo da vam se javil. Jucer je u 14 h na svijet stigao Denis.
    U 7 sam stigla i bolnicu dva prsta otvorena,u pola 10 usla u rodiliste,oko 12 mi dali drip i u 14 rodila. Kazu da dosta brzo za prvorotku.
    Sve je bilo ok do zadnjih pola sata jer onda vise nissm imala snage za nista pa su me ma kraju reznuli.
    Ali dobro smo,par sati poslije poroda sam ustala.
    Jucer mi je dojio dva puta ali danas nece ni blizu. Sad cemo vidit kaj cemo s tom napravit.

Draga Neo, terminuso moja 😁 cestitam vam od srca! Na kraju su ti bili jaci trudovi pa si isla u bolnicu? I beba je umorna od poroda, polako, sve ce biti ok, zelim vam puno zdravlja i srece! ❤

• Mirjanos
    13. Siječanj 2018. 23:53

Frau Mund, sorry sto te gnjavim, ali sto znaci koristim morsku vodu? Sto radis s njome? Nasonex sam koristila prije trudnoce kada mi se sve zacepi i kapi vise nisu pomagale, ali to mi sada ne bi dala doktorica (opce prakse). Kod specijalista nisam bila. Jel ihalacije pomazu za astmu?

Neo cestitam! Jeeej. koliko bebica sada imamo! 🤗🤗🤗

• Mirjanos
    14. Siječanj 2018. 00:09

Hahaha palo mi je na pamet...jednog dana mozda Alin dovede doma Aleksandra ili mozda Denis Anastaziju 😂😂😂

14. Siječanj 2018. 01:09

Hahhahahaha nikada se ne zna Mirjanos heheh
    Zene imate li kakav savjet za stomacic? Moju curu nekada bas jako boli stomacic. Bas jako place sve dok se ne pokaki. Imate li kakav savjet? Mogu li ja piti neki caj koji bi i njoj onda pomogao da lakse kaki ili neszo? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.