Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2018. 13:06

Drage moje hvala vam puno. 
    Dea odlican mi je ovaj savjet sa pozom, to jedino jos nismo probali. Hvala ti :D
    Mirjanos kupili smo bio gaia maloprije. Hvala ti puno :)
    Dalmatinka moja kaki svaki dan minimun 5 puta, ali sinoc sam izgleda pojela nesto sto joj je jako smetalo, i bas se jadna mucila. Od pola 12 do 4. I kad je uspjela pokakiti se smirila. A koji caj to pijes?

Elena288
    14. Siječanj 2018. 15:52

Neo cesititam nek je ziv i zdrav!! 🤗😻💕
    Teddy mi smo dobro hvala na pitanju, nismo bas aktivni na forumu malo smo neispavani 🤪🤪 kako si ti ? Priblizilo se 🤗🤗🤗

Za grceve nema puno pomoci, mi dajemo te kapi Biogaia sa D3 ... pa je bolje kazu inace da od samih D3 bebe imaju uzasne grceve. Ali ako se daju sa d3 ne treba davati same Biogaia. Espumisan za grceve probali- nista ... a za stolicu caj hipp za novorodjencad dali nam u ljekarni i pomaze - kombinacija Komorac Kim Anis... pokaki se svaki dan , ponekad i vise puta. 

Elena288
    14. Siječanj 2018. 15:55

Zanimaju me te kapi Waya jel pomaze to sta ? Te sam cula za Sab Simplex. Espumisan smo prekrizili idemo sad dalje 😁
    Dazi Mislim sa bi pomoglo da i ti pijes kamilicu ili komorac 😊

dea32
    14. Siječanj 2018. 16:06

Nazalost cure, sve te kapi nemaju ucinka.. Grcevi su sastavni dio sazrijevanja bebinih crijeva. Kapi sluze samo da umire nasu savjest, kao napravili smo sve da olaksamo a zapravo taman kad sve isprobamo grcevi prestaju. Proci ce, treba bit strpljiv i to je to. A i bebama najmanje trebaju kapi sa okusom umjetne banane i sl kemija..

Elena288
    14. Siječanj 2018. 16:15

Dea vidi se da si iskusna mama, uvijek sa zanimanjem citam i pamtim tvoje postove. 
    Slazem se al svakoj mami je tesko da gleda svoju bebicu u bolovima, da se grci satima.. a dijelim misljenje da od kapi nema velike pomoci... hvala 😊😘

Elena288
    14. Siječanj 2018. 16:32

Ovo je super stvar. D3 sa Biogaiom... od D3 imaju svakako grceve pa ako nista ovo malo ublazava 😊

Pixii
    14. Siječanj 2018. 16:32

Nama su kapi waya lgg bile puno bolje nego biogaia, s wayom su grcevi skroz prestali i stolica se unormalila koristila ih je i frendica isto pozitivna iskustva...

neo
    14. Siječanj 2018. 18:25

Hvala curke. Mi bi trebali sutra doma. Ustrajni smo i dalje s dojenjem ali mu dam i malo nadohrane dok ne bude dosta mlijeka.

url=https://lilypie.com]

14. Siječanj 2018. 20:05

Dazi

Dea odlican mi je ovaj savjet sa pozom, to jedino jos nismo probali. Hvala ti :D
    Dalmatinka moja kaki svaki dan minimun 5 puta, ali sinoc sam izgleda pojela nesto sto joj je jako smetalo, i bas se jadna mucila. Od pola 12 do 4. I kad je uspjela pokakiti se smirila. A koji caj to pijes?

Dazi

Dobila u bolnici ogroman paket od ljekarni i unutra bia caj za mame i bebe. Slikat cu ti poslije
    Guglali smo sastojke muz i ja, super je..ima nesto protiv grceva i za probavu

dea32
    14. Siječanj 2018. 20:21

neo

Hvala curke. Mi bi trebali sutra doma. Ustrajni smo i dalje s dojenjem ali mu dam i malo nadohrane dok ne bude dosta mlijeka.

Drzimo fige da idete doma sutra. Ipak je doma najbolja atmosfera i opustenije za najugodnije trenutke sa malcima..
    Sretno i samo strpljivo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.