Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    13. Siječanj 2018. 12:21

Pozdrav drage moje, nadam se da ste mi dobro.
    @Elena, dječak je premeden , kako sam se samo ušuškao. 
    @Mirjanos, nadam se da će brzo proći s svim medikamentima koje si uključila. Čuvaj se.
    @ Tea, super da ste se riješili viroze,odmah je i tebi lakše. Sretno sa spremanjem stvari.

Mela
    13. Siječanj 2018. 12:25

@Hip_Hopsica, @Pixii, @Teddy i kod mene slična situacija. Navečer osjetim blage bolove, i grčenje trbuha te bude tvrd kao kamen.

-Tea-
    13. Siječanj 2018. 12:31

Mela

@Hip_Hopsica, @Pixii, @Teddy i kod mene slična situacija. Navečer osjetim blage bolove, i grčenje trbuha te bude tvrd kao kamen.

Meni se trbuh tako okameni vise puta na dan i to vec vise od mjesec dana… I u prvoj trudnoci mi je isto tako bilo. Ali nemam bolove… 

url=https://lilypie.com]

Mela
    13. Siječanj 2018. 13:01

Meni pak samo navecer, i to u snu mi se desi, pa se probudim i osjetim da je tvrd ko kamen. Ni mene ne boli nista, osim kada hocu leci blagi bolovi u ledjima. 
    Ne znam jel vama, ali meni je sve teze sjediti, samo bih na noge ili u krevet. 

Pixii
    13. Siječanj 2018. 13:12

Mela ja uopce vise ne mogu sjediti, sve me boli imam osjecaj kao da mi se raspadaju kosti zdjelice, hodam kao patka. Sad mi samo pase lezanje na boku ili polu sjedeci polozaj...
    Trebala sam danas ici u TA jer kaze gin zbog otvorenosti bi trebala na preglede svaki drugi dan, ali smo se dogovorile da ipak preskocim danas da nebi pregledom potaknuli porod, jos sitno do 37tj. Ici cu u pon u TA pa cemo vidjet sta kazu...

-Tea-
    13. Siječanj 2018. 13:58

Ja za sad mogu sve. Malo me muci sjedenje samo zato jer onda tesko disem. Al drugo je ok, i cucanje i klecanje i stajanje… Jos malo cemo izgurat… 

Mela
    13. Siječanj 2018. 14:31

Pixii

Mela ja uopce vise ne mogu sjediti, sve me boli imam osjecaj kao da mi se raspadaju kosti zdjelice, hodam kao patka. Sad mi samo pase lezanje na boku ili polu sjedeci polozaj…
    Trebala sam danas ici u TA jer kaze gin zbog otvorenosti bi trebala na preglede svaki drugi dan, ali smo se dogovorile da ipak preskocim danas da nebi pregledom potaknuli porod, jos sitno do 37tj. Ici cu u pon u TA pa cemo vidjet sta kazu…

Uh draga znam kako ti je, ista sam.. Ležanje na boku najbolje odgovara ili stajanje. Jedva izdržim i 10 minuta vožnje u autu.
    Sada vikend što više miruj, pa što kažeš još malo si u 37 tjednu, kao i mi 

Mela
    13. Siječanj 2018. 14:34

Tea0801

Ja za sad mogu sve. Malo me muci sjedenje samo zato jer onda tesko disem. Al drugo je ok, i cucanje i klecanje i stajanje… Jos malo cemo izgurat…

Upravo tako draga Tea još malo izgurati, pa onda uživanje sa našim mrvicama 

Mela
    13. Siječanj 2018. 14:36

Mamice koje nam doje, što mažete na bradavice? Mi smo si kupili Purelan kremu, a frendica mi preporučila i multi mam komprese za bolne bradavice. Da li ima potrebe sada i njih da kupujem ili pak sačekati posle poroda?

-Tea-
    13. Siječanj 2018. 14:42

Mela

Mamice koje nam doje, što mažete na bradavice? Mi smo si kupili Purelan kremu, a frendica mi preporučila i multi mam komprese za bolne bradavice. Da li ima potrebe sada i njih da kupujem ili pak sačekati posle poroda?

Meni je mali bii napravio krvave ragade i pomogla mi je krema od Aventa za bradavice…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.