Ja planiram onu mekanu tuticu bez rukava, ispod toga bodi, preko vesticu na kopcanje, pamucnu kapicu i deblje carapice tako cu je stavit u AS i onda preko zamotat u deblju dekicu...imamo 10min do kuce mislim da ce biti ok
meni je mali rođen 10.02. i imao je za izlatak bodi dugih rukava i debelu tuticu.(onu sa stopalima pa mu nisam carape stavila). I u onaj jastuk. I sa svime time u kosaru za u auto. Tako planiram i sad drugog.isto
url=https://lilypie.com]
Mi smo malom obukli bodi dugih rukava, carapice, hlacice i jaknicu. Bio je pokriven dekicom u jajetu. Izasli 4.12.
Mi smo planirali bodi dugih rukava, plišano odjelce sa stopicama, medo kombinezon i kapica. Naravno dekica u jajetu ako bude potrebna.
Mi smo planirali bodi dugih rukava, plišano odjelce sa stopicama, medo kombinezon i kapica. Naravno dekica u jajetu ako bude potrebna.
Tako smo i mi planirali..bodi. odjelce i medu...i dekica..
Ja sam pripremila bodic, odjelce, medu, kapicu i skafandercic + dekica :)
Evo kako sam ja naseg slatkisa obukla - bodic dugih rukava, preko plisano odjelce , carape ( bez hulahopki), preko skafander, tj jaknicu i donji dio se zakopca izgleda kao skafander . 18.12. Bilo hladno.
Elena presladak je!!! Ovo odjelce mu je ogromno 😁
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svim curama... samo da se javim malo. Bila sam na pregledu jučer i Dr. je ustanovio da sam 3 cm otvorena te se pojavilo krvarenje... napravljen je CTG i sve je OK i registriraju se i poneki trudovi (CTG ide do vrijednosti 60). Uglavnom pustili me doma i rekli da vjerojatno neću dočekati termin. Danas se cijeli dan ništa ne dešava, tu i tamo mi se trbuh onak stisne kao neki grč al nije bolno... jel imala koja od Vas slično iskustvo? Uzbuđena sam al me i frka... ne znam kaj očekivati?
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Sortiraj odgovore
Najstariji