Cure bok!
Mene veceras opet (nakon 9 dana) uhvatilo pomanjkanje zraka, a malo sam i povratila. Tako da moja teorija da se beba spustila ocito ne funkcionira. Taj osjecaj gusenja je grozan, isla sam leci, stavila sam si 2 jastuka...legla na bok i onda me uhvatilo.. kao gusenje. Sada inhaliram. Nitko nije imao slicna iskustva?
Hip, ma oni svašta kažu, pa ispadne nešto lijevo. Grčevi su BH kontrakcije. Koji si tjedan?
Mirjanos, ne znam bih li to nazvala gušenjem, ali osjećaj kao da se ne mogu nadisati zraka. Kao neki obruč u prsima stegnut koji ne da udahnuti. Posebno kad mi je željezo bilo nisko. Sad evo ne toliko.
Sanjam da čistim grah kod mojih. Hoću nahraniti starijeg. Mala spava. Ulazim u kuću, ostavljam grah, čujem plač. Ne plače ona. Budim se. Ovo dvoje spava pored mene kao klade. Beba iz tko zna kojeg stana koje zgrade plače. Hoću li se ikada naspavati!?
Hvala Frau i Dijana... da ogromna mu je jaknica + donji dio kao skafander al bar mu je toplo bilo 😁😁😂😂
Jutro..
Neo nam se nije javila, mozda je rodila..
Hip_hopsica, ako si prosla 38 tt nemas se kaj brinut, u terminu si. Ionako jako malo zena rada tocno na termin. Ocekuj trudove u jednakim razmacima, sa pojacanjem boli ili puknuce vodenjaka koje ne mozes fulat, ona curi i ne mozea zaustaviti..
Mirjanos, gusenje u smislu nedovoljnog udaha/izdaha ili kako? Imas li inace nekih problema sa astmom ili slicno? Meni ovo lici na bronhitis, moze biti i virusni i alergijski.. ako nemas temperaturu, inhaliranje i puno tople tekucine je jedino sto mozes napraviti ako se pogorsa, javi se kod dr
Ono sta sam htjela napisat a zaboravila sam.. medo odjelce je stvarno jako toplo. Ja malog nosim u nosiljci, obucen je u bodi dugih rukava, hlacice i male carapice, preko toga medo odjelce i bude bas vruc kad ga skinem. Tak da nemojte pretjerat sa pokrivanjem..
I u medo odjelcu ne smije u AS, zbog pregrijavanja u autu i toga da se kopce ne mogu ispravno zavezati zbog debelog sloja odjece.
Hip_hopsica ne brini nista to je sve normalno. Ja sam isto otvorena, na zadnjem pregledu za prst do glavice. U cetvrtak nakon pregleda sam imala cijeli dan te kontrakcije, jucer su se smirile imala sam ih samo par komada, ali su i dalje prisutni kao menstrualni bolovi...
Pozdrav svim curama… samo da se javim malo. Bila sam na pregledu jučer i Dr. je ustanovio da sam 3 cm otvorena te se pojavilo krvarenje… napravljen je CTG i sve je OK i registriraju se i poneki trudovi (CTG ide do vrijednosti 60). Uglavnom pustili me doma i rekli da vjerojatno neću dočekati termin. Danas se cijeli dan ništa ne dešava, tu i tamo mi se trbuh onak stisne kao neki grč al nije bolno… jel imala koja od Vas slično iskustvo? Uzbuđena sam al me i frka… ne znam kaj očekivati?
Koji si tt? Ja sam u srijedu bila otvorena 2 prsta i skroz meka,ctg uredan,drze me bh kontrakcije,pogotovo navecer. Cak sam u cetvrtak mislila da ce krenuti porod kako me sve stezalo. Isto sam kuci i sve kontam da sigurno necu do termina. U utorak ujutro moram u bolnicu na pregled.
Isto mi je malo frka,iako mi je drugi porod,jer mi je u prvom pukao skroz vodenjak,pa sam odmah otisla i bolnicu i tamo dobila trudove. Danas sam 37+4.
Elena,Luka je presladak. Slatkis maleni.😍😍😍 kako si nam ti? Jesi se opravila nakon poroda? Napreduje li Luka?
Sto se tice odjece za bebu za iznjeti iz bolnice,ja sam i prvo rodila u drugom mjesecu,a tada sam je obukla u bodic dugih rukavica,carapice na nogice,preko deblju gegicu i kapicu,te je umotala u jednu deku koja ima kapulju i tako u korpi iznjela. Nije joj bilo hladno,u biti taman. Tako i sada planiram ako Bog da.
Jutro cure 😊
Mi jos ne znamo u cemu cemo malu nositi.. tko zna kakvo ce vrijeme biti...
Mirjanos javi se doktorici, mozda oni nesto vise znaju... meni je dijagnosticirana astma u proljece i to je bas gusenje... nisam jos bila trudna ali nekako sam to povezala sa lijekovima i hormonima. Nadam se da nisi asmu pobrala, bas je gadna... ali ima lijeka za trudnice!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji