Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    20. Lipanj 2017. 13:02

Dobrodošlice svim novim curama i drago mi je čuti lijepe vijesti sa uzv!
    Suza, to sam i ja mislila pitati, evo ja ulazim u deseti tjedan i imam osjećaj da osjetim bebu, tu i tamo me poškaklja, jer nikad prije baš u tom dijelu nisam tako nešto osjetila, osim u prvoj trudnoći.. znači skroz naprijed blizu pubične kosti... I onda opet kontam da je prerano... Ma kako bilo, osjetim je u srcu 😊😊💓💓

Mrs. Bešić
    20. Lipanj 2017. 13:26

Joj baš me zanima kako je to osjetit bebu, i nadam se i jedva čekam da doživim 😍😍

Gitta
    20. Lipanj 2017. 13:42

Kad osjetiš kao leptiriće u stomaku da te škakljaju, to je to!! 🤗😊😊

• Jelena​
    20. Lipanj 2017. 15:29

Teddy bear fobro došla :) a kako je osjetit bebu hm ko nekako lagaano kucanje iznutra, nježni leptirići <3 predivno nešto

• Larica
    20. Lipanj 2017. 16:38

Pozdrav buduće mamice. :)
    I meni je isto test pozitivan, bila kod dr i čekam prvi pregled uzv, inače po datumu zadnje menstruacija sam trudna oko 5 tjedana. Prva trudnoća, planirana, ali sam se i pored toga jako iznenadila i ne znam kako bih reagovala. Imate neki savet dok čekam uzv?
    Želim nam svima da sve bude u redu ❤️

• Teaa1
    20. Lipanj 2017. 17:09

Evo da se i ja prikljucim,  nedavno su tri testa pokazala plusic  prva mi je trudnoca i jako sam uzbudena i blago prestrasena! Sutra idem na prvi pregled i nadam se da je sve uredu i da cemo se nastaviti druziti, a za 8-9 mj.i sresti u bolnici s nasim andelima! 

• Larica
    20. Lipanj 2017. 17:28

Teaa1

Evo da se i ja prikljucim, nedavno su tri testa pokazala plusic prva mi je trudnoca i jako sam uzbudena i blago prestrasena! Sutra idem na prvi pregled i nadam se da je sve uredu i da cemo se nastaviti druziti, a za 8-9 mj.i sresti u bolnici s nasim andelima!

Srećno sutra! Javi kako je prošlo :)

20. Lipanj 2017. 18:08

Uuu koliko novih trudnicaa 😍 dobrodosle sve 🤗
    Da i ja podnesem izvjestaj haha.. bila san jutros na pregledu. Sve je odlicno 😍 odbila san kombinirani i napravia mi je briseve. Mirija je dijelove tijela i sve je dobro. Cista koju san imala je nestala i napokon je sve odlicno 😊 Presritna san 🤗🤗🤗 slijedeci pregled 14.7.

20. Lipanj 2017. 18:09

Dalmatinka

Uuu koliko novih trudnicaa 😍 dobrodosle sve 🤗
    Da i ja podnesem izvjestaj haha.. bila san jutros na pregledu. Sve je odlicno 😍 odbila san kombinirani i napravia mi je briseve. Mirija je dijelove tijela i sve je dobro. Cista koju san imala je nestala i napokon je sve odlicno 😊 Presritna san 🤗🤗🤗 slijedeci pregled 14.7.

Edit. : imala san 3 kila manje... nez kako s obzirom da jeden ka slon 😂

Mrs. Bešić
    20. Lipanj 2017. 18:17

Dalmatinka baš mi je drago 💖 da tako i ostane do kraja da više ni za šta ne brineš 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.