Dobrodošlice svim novim curama i drago mi je čuti lijepe vijesti sa uzv!
Suza, to sam i ja mislila pitati, evo ja ulazim u deseti tjedan i imam osjećaj da osjetim bebu, tu i tamo me poškaklja, jer nikad prije baš u tom dijelu nisam tako nešto osjetila, osim u prvoj trudnoći.. znači skroz naprijed blizu pubične kosti... I onda opet kontam da je prerano... Ma kako bilo, osjetim je u srcu 😊😊💓💓
Joj baš me zanima kako je to osjetit bebu, i nadam se i jedva čekam da doživim 😍😍
Teddy bear fobro došla :) a kako je osjetit bebu hm ko nekako lagaano kucanje iznutra, nježni leptirići <3 predivno nešto
Pozdrav buduće mamice. :)
I meni je isto test pozitivan, bila kod dr i čekam prvi pregled uzv, inače po datumu zadnje menstruacija sam trudna oko 5 tjedana. Prva trudnoća, planirana, ali sam se i pored toga jako iznenadila i ne znam kako bih reagovala. Imate neki savet dok čekam uzv?
Želim nam svima da sve bude u redu ❤️
Evo da se i ja prikljucim, nedavno su tri testa pokazala plusic prva mi je trudnoca i jako sam uzbudena i blago prestrasena! Sutra idem na prvi pregled i nadam se da je sve uredu i da cemo se nastaviti druziti, a za 8-9 mj.i sresti u bolnici s nasim andelima!
Evo da se i ja prikljucim, nedavno su tri testa pokazala plusic prva mi je trudnoca i jako sam uzbudena i blago prestrasena! Sutra idem na prvi pregled i nadam se da je sve uredu i da cemo se nastaviti druziti, a za 8-9 mj.i sresti u bolnici s nasim andelima!
Srećno sutra! Javi kako je prošlo :)
Uuu koliko novih trudnicaa 😍 dobrodosle sve 🤗
Da i ja podnesem izvjestaj haha.. bila san jutros na pregledu. Sve je odlicno 😍 odbila san kombinirani i napravia mi je briseve. Mirija je dijelove tijela i sve je dobro. Cista koju san imala je nestala i napokon je sve odlicno 😊 Presritna san 🤗🤗🤗 slijedeci pregled 14.7.
Uuu koliko novih trudnicaa 😍 dobrodosle sve 🤗
Da i ja podnesem izvjestaj haha.. bila san jutros na pregledu. Sve je odlicno 😍 odbila san kombinirani i napravia mi je briseve. Mirija je dijelove tijela i sve je dobro. Cista koju san imala je nestala i napokon je sve odlicno 😊 Presritna san 🤗🤗🤗 slijedeci pregled 14.7.
Edit. : imala san 3 kila manje... nez kako s obzirom da jeden ka slon 😂
Dalmatinka baš mi je drago 💖 da tako i ostane do kraja da više ni za šta ne brineš 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji