Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    19. Lipanj 2017. 15:10

Jana78

Kod mene je isto bila ludnica, bili mi svi moji i sad jos par dana dosla kuma.
    Konacno se ispraznila kuca da si sad mogu sve lijepo pocistit :)

Nego htjela sam vas pitati, imam povisene leukocite (25) i bakterije u urinu, sutra idem raditi urinokulturu, gin.mi je rekla da si uzmem caj od lista brusnice i da to danas pijem i limunadu, ja kupila caj, citam i sok, ne preporuca se trudnicama i dojiljama?! otisla sam i kupila si susene brusnice u rinf.i sad to grickam uz limunadu. Jel ima netko iskustva s time? I sta je s tim cajem, jel se smije piti ili ne? Cudno mi je da mi je to dala ako pise da nije za trudnice

Pozdrav sa jesenskih beba. 
    Ja sam isto uzela taj caj u rinfuzi od listova brusnice u ljekarni i sokirala se kad sam procitala da nije za trudnice. 
    Osla u ljekarnu pitat a teta mi samo slegnula ramenima ( ta koja radi tamo 🤔😤). Odlucila sam da ga ne pijem!!!
     Osla u kaufland uzela od francka obicni caj od brusnice i brusnice u rinfuzi. Pila sam ga ujutro i navecer po jednu salicu. Brusnice sam jela po danu. Odprilike saku dnevno. Nakon 2 tj dala novi urin i sve ok. Al mi je i dokt rekla da ne pretjerivati sa tim cajem.. da ga pijem tjedan dana pa tjedan stanem..
    I puno tekucine piti!

suza4
    19. Lipanj 2017. 16:20

Cure jel moguce osjetit bebu sa 12+4 ...ja sam danas nesto osjetila onako kao da me dodirne iznutra i tako 2—3 puta.Ovo mi je treca trudnoca.Prvu osjetila sa 20tt,drugu sa 16tt

• Jelena​
    19. Lipanj 2017. 19:11

Moguće jer čula da u prvoj se oko 20tt osjeti beba a u svakoj sljedećoj trudnoći sve ranije

• ivona0704
    19. Lipanj 2017. 21:01

Cure moje drage, ja evo dosla kuci sa pregleda i moje malo cudoviste od 4 mm pulsira 😄. Za sada sve izgleda onako kako treba tako da vise nemam briga. 

Mrs. Bešić
    19. Lipanj 2017. 21:18

ivona0704

Cure moje drage, ja evo dosla kuci sa pregleda i moje malo cudoviste od 4 mm pulsira 😄. Za sada sve izgleda onako kako treba tako da vise nemam briga.

Volim lijepe vijesti 💕 drago mi je da je sve uredu. 

19. Lipanj 2017. 21:58

ivona0704

Weeee bas mi je drago 😍 nadan se da cu i ja sutra donit dobre vijesti 😊

LittleOne
    19. Lipanj 2017. 22:35

ivona0704

Supeeer :) bas mi je drago! Samo tako naprijed! 

Ail
    20. Lipanj 2017. 08:58

Suza 4 mislim da je moguće pogotovo ako posteljica nije sprijeda 
    Ivona 0704 super vijesti ☺️

Teddy Bear
    20. Lipanj 2017. 11:25

Pozdrav. Evo i mene da se pridružim. Uglavnom jučer sam bila na prvom pregledu, trudna sam 7+2 po uzv (po zadnjoj menstruaciji 8 tjedana), jer su mi ciklusi na 33-34 dana. Sve je bilo uredu, prisutna srčana aktivnost. Ovo mi je treća trudnoća, zapravo prva mi je bila missed ab, druga uredna gdje sam rodila svoju djevojčicu, sve moje na ovome svijetu. Punoga srca se nadam kako će i ova biti uredna. Mene mučnine odavno muče, i to poslijepodne kada dođem kući sa posla, sigurno dva puna tjedna povratim dva do tri puta dnevno. Uzimam folacin, 3x duphaston i jučer mi je uključen i aspirin preventivno (zbog obiteljskih problema sa trombofilijom). Pregled ponovo tek za 4-5 tjedana kad će se gledati nuhalni nabor. Nadam se kako će do tada biti sve uredu.
    Radujem se druženju u zimskim bebicama.

Ail
    20. Lipanj 2017. 12:14

Teddy Bear

Pozdrav. Evo i mene da se pridružim. Uglavnom jučer sam bila na prvom pregledu, trudna sam 7+2 po uzv (po zadnjoj menstruaciji 8 tjedana), jer su mi ciklusi na 33-34 dana. Sve je bilo uredu, prisutna srčana aktivnost. Ovo mi je treća trudnoća, zapravo prva mi je bila missed ab, druga uredna gdje sam rodila svoju djevojčicu, sve moje na ovome svijetu. Punoga srca se nadam kako će i ova biti uredna. Mene mučnine odavno muče, i to poslijepodne kada dođem kući sa posla, sigurno dva puna tjedna povratim dva do tri puta dnevno. Uzimam folacin, 3x duphaston i jučer mi je uključen i aspirin preventivno (zbog obiteljskih problema sa trombofilijom). Pregled ponovo tek za 4-5 tjedana kad će se gledati nuhalni nabor. Nadam se kako će do tada biti sve uredu.
    Radujem se druženju u zimskim bebicama.

Dobrodošla ☺️ Držimo fige da sve bude u najboljem redu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.