Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    05. Siječanj 2018. 15:21

Aymee

Drage moje, evo da se javim s pregleda.. Plodova voda ne curi, ja se otvorila 2 cm od srijede, iscjedak sa laganom sukrvicom, pustena kuci, mogu ocekivati svaki dan, cas.. Malo me sve nesto steze a ne mogu procijeniti jesu li BH u kombinaciji s pritiskom na crijeva ili su poceli pravi. Cini mi se da je nepravilno, al sad cu krenuti brojati, 😉😉😉

Sretno🤣 drzim fige...kod mene jos nista🤔🤔🤔

Mela
    05. Siječanj 2018. 15:26

Pixii

Uzela sam avent natural bocice, 2 komada malih za svaki slucaj. Meni i frendicama su se pokazale kao najbolje, anti colic i bebe puno manje bljuckaju.
    Hvala za recept
    Chicco ulozaka ima i u ljekarnama, uzela sam jedan paket. Ogromni su pa sam stavila 5 komada u torbu i paket vira, ostalo ce muz donositi po potrebi

Ma da i ja želim uzeti za svaki slučaj. Hvala na preporuci, pogledamo večeras.
    Nažalost ja nisam našla chicco , nadam se da će nam ove Vir biti dobre.

Marijana07
    05. Siječanj 2018. 15:27

..e da sto se bocica tice preporucili su mi i Dr.Browns.

Mela
    05. Siječanj 2018. 15:27

Marijana07

Mela

Frau_Mund6

Ah da, vidjet cemo kad krene iscekivanje 😁 sad mi je jos sve laganica.. pocela sam robicu prati… uskoro krece peglanje…
    Ovaj vikend sam si obecala malo reda napravit 😀

Odlično, i mi ovaj vikend krećemo sa pranjem i peglanjem. Moja torba je spremna
    Jeste uzimali flašicu za mlijeku i koji model i marka je najbolja? Meni je ostalo još to da uzmem, obzirom da ne znam kakva će situacija biti sa cicama i mlijekom, pa da nam se nađe.

Ja sam opet sve uzela Avent..od bocica,duda,jedino izdajalicu nisam kupila..to cu ako mi bude potrebna…imala sam ju vec i bila mi je spas..posto nam je dojenje bilo katastrofa😀 kako nisam imala u planu drugo dijete poklonila odavno ..kao i svu ostalu opremu😀 uglavnom sa prvom bebom kupovala sam bocice aventove i nuk…avent mi je bio super..

Hvala Marijana 

Teddy Bear
    05. Siječanj 2018. 15:37

Ja sam uzela kao i u prosloj trudnici bocice tommy tippe,anti colic do 3 mjeseca zivota,a nukove dude. Nisam htjela mjenjati provjereni recept😀.
    A za grlobolju,mene zadnji put kad je grlo bolilo jako uzela sam septolete tantum verde ima cak i sprej,pomoglo mi odmah. 
    Mene bas nesto probada dole,jedva se cijeli dan krecem,ono nije bolno,ali osjecam pritisak. Govorim ja muzu jutros,samo neka jos koji dan da udjem u 37 tjedan. Narucena sam na pregled u srijedu,jedva cekam,da vidim kakvo je stanje dole. Beba mi se bas proteze u trbuhu,usko joj😆

• Aymee
    05. Siječanj 2018. 15:40

Marijana07

Aymee

Drage moje, evo da se javim s pregleda.. Plodova voda ne curi, ja se otvorila 2 cm od srijede, iscjedak sa laganom sukrvicom, pustena kuci, mogu ocekivati svaki dan, cas.. Malo me sve nesto steze a ne mogu procijeniti jesu li BH u kombinaciji s pritiskom na crijeva ili su poceli pravi. Cini mi se da je nepravilno, al sad cu krenuti brojati, 😉😉😉

Sretno🤣 drzim fige…kod mene jos nista🤔🤔🤔

Marijana, tebi je termin negdje u blizini moga, zar ne? Meni je dr rekao da mogu i danas roditi ali i za tjedan dana.. 

Aymee

Marijana07
    05. Siječanj 2018. 16:29

meni je termin u utorak 9.1....tad imam i kontrolu u TA ,ako me ne uhvati prije...

Orangina
    05. Siječanj 2018. 18:08

I mi obavili pregled danas. Bris na streptokok negativan. Beba je velika 3,5kg i najnovija vijest otvorena sam 2 prsta i posteljica zrela stupanj III. Kaze doktorica da moze to svaki cas a mogu i docekati termin. Bas mi se spava ovih dana, natekli prsti jedva ih mogu saviti a pocela su mi se i crijeva cistiti. Nek se beba strpi jos 10 dana 🙏🙏

dea32
    05. Siječanj 2018. 18:27

Frau, sretno sa pranjem i peglanjem. Jesi na kraju zatvorila onaj ormaric ili je ostao otvoren?
    Aymee, Marijana, Orangina vi ste jako blizu terminu.. Jedva cekamo i vase bebice. 
    Meni su vir ulosci bilo ok, po 2 sam stavljala, nije propustalo nista, mekani su. Jedino ih treba sa oprezom skidat da se ne uhvate za savove ako cete imat. Iako mi se poslije prvog poroda to dogodilo samo jednom kad sam potegla gace naglo, nisam razmisljala o tome. Treci dan sam pocela koristiti libress nocne i oni su mi bili odlicni.
    Dude i boce nisam koristila sa prvom curom, ne koristim ni sad sa deckom. Ona nije zeljela varalicu, a on ju tu i tamo prihvati (imamo neku iz mullera, njihova marka). Zapravo ju izbjegavam jer ju cura zeli uzeti njemu iz usta i staviti sebi. A glupo mi je da se sad sa 2,5 god navuce na dudu.. 

• elica
    05. Siječanj 2018. 20:47

Pozdrav mame, uskacem u temu. Drugi tjedan idemo na pregled i ctg no cijelu proslu noc i danas osjecam bolove u trbuhu koji dodu pa produ. Tijekom dana malo proljev,malo nagon za velikom nuzdom no ne ide . Jucer prije spavanja bebica je bila jako aktivna i jako je lupala.. neznam da li de javiti u bolnicu ili da pricekam do drugog tjedna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.