Ah da, vidjet cemo kad krene iscekivanje 😁 sad mi je jos sve laganica.. pocela sam robicu prati... uskoro krece peglanje...
Ovaj vikend sam si obecala malo reda napravit 😀
url=https://lilypie.com]
Ah da, vidjet cemo kad krene iscekivanje 😁 sad mi je jos sve laganica.. pocela sam robicu prati… uskoro krece peglanje…
Odlično, i mi ovaj vikend krećemo sa pranjem i peglanjem. Moja torba je spremna
Jeste uzimali flašicu za mlijeku i koji model i marka je najbolja? Meni je ostalo još to da uzmem, obzirom da ne znam kakva će situacija biti sa cicama i mlijekom, pa da nam se nađe.
Javit cu vam svakako, mislim da su danas vise crijeva u igri jer sam zadnjih dana, kako mi stolica nije bila uobicajena, kuhala kompot od suhih sljiva pa mi je to mozda malo potaknulo probavu i to me mucilo. A i pregled je bio malo bolniji pa je to mozda bila i reakcija. Uglavnom, jos sam u komadu, ne znam dokada.
Mislim da se ove "instant" tablete protiv grlobolje ne preporucuju u trudnoci. Radije popiti rakijicu da ubije bakterije, ne bu bebi nista od jedne. A ima i neki recept za "lizaljku" od meda i cimeta, ako nadjem na netu zalijepit cu ga. 😊
Aymee
Ah da, vidjet cemo kad krene iscekivanje 😁 sad mi je jos sve laganica.. pocela sam robicu prati… uskoro krece peglanje…
Jeste uzimali flašicu za mlijeku i koji model i marka je najbolja? Meni je ostalo još to da uzmem, obzirom da ne znam kakva će situacija biti sa cicama i mlijekom, pa da nam se nađe.
Ja kupila jednu, MAM marka, odvrce se na obje strane, plasticna. Anti colic je kao i dosta njih. Kupuju se i od NUK-a, Chicco itd. Meni su ovu preporucile frendice i jedan frend a i teta u Bubamari kaze da je super.
E da, kad smo kod Chicco-a, cure koje pakirate torbu, a pisale smo prije par tjedana i o uloscima, njihove (za koje kazu da su puuuno bolji od Vir-a) sad bi trebali imati i u DM-u. Naletila na to kao novo u katalogu..
Aymee
Ja kupila jednu, MAM marka, odvrce se na obje strane, plasticna. Anti colic je kao i dosta njih. Kupuju se i od NUK-a, Chicco itd. Meni su ovu preporucile frendice i jedan frend a i teta u Bubamari kaze da je super.
E da, kad smo kod Chicco-a, cure koje pakirate torbu, a pisale smo prije par tjedana i o uloscima, njihove (za koje kazu da su puuuno bolji od Vir-a) sad bi trebali imati i u DM-u. Naletila na to kao novo u katalogu..
Super, danas ćemo kada dođe M s posla otići i pogledati.
E da, baš sam i to željela da pitam curke koje su rodile. Kako su zadovoljne sa Virom?
Mi smo uzeli 5 paketa Vir crveni, Chicco nisam našla. Kad bi došle u DM to bi bilo odlično.
Sastojci:
- 1 mala žlica naribanog svježeg đumbira
- 1 člica meda
- sok jednog limuna
- 250 ml vrele vode
Priprema:
Svježi naribani đumbir stavite u lončić te ga prelijte vrelom vodom, kada se malo ohladi dodajte sok od limuna i med, promiješajte i ispijte u što kraćem roku.
Savjet: Čaj je najbolje popiti prije spavanja i ujutro natašte.
Aymee
Ne mogu naci za med i cimet, ali i ovo je super.. Dulje treba da djeluje nego farmakoloskim lijekovima ali je zdravije u svakom pogledu..
Aymee
Uzela sam avent natural bocice, 2 komada malih za svaki slucaj. Meni i frendicama su se pokazale kao najbolje, anti colic i bebe puno manje bljuckaju.
Hvala za recept
Chicco ulozaka ima i u ljekarnama, uzela sam jedan paket. Ogromni su pa sam stavila 5 komada u torbu i paket vira, ostalo ce muz donositi po potrebi
Ja sam opet sve uzela Avent..od bocica,duda,jedino izdajalicu nisam kupila..to cu ako mi bude potrebna...imala sam ju vec i bila mi je spas..posto nam je dojenje bilo katastrofa😀 kako nisam imala u planu drugo dijete poklonila odavno ..kao i svu ostalu opremu😀 uglavnom sa prvom bebom kupovala sam bocice aventove i nuk...avent mi je bio super..
Sortiraj odgovore
Najstariji