Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2017. 11:34

Kruška

ivona0704

Jutro cure moje, kako ste mi jutros? Zahvaljujem se na savjetima i ipak sam se narucila privatno u ponedjeljak popodne u 19h cisto da mi makne crne misli.
    Mrs Besic ako se dobro osjecas i dr ti nista ne govori onda je sve ok, jer mislim da sto trudnoca bude napredovala da ce kg ipak se kupit a ne gubit.
    Opet vam saljem jedan veliki virtualni pozdrav i poljubac 😘😘

JutroEvo, ja radno…
    Ivonice, probaj se smiriti…tak sam i ja na pocetku bila sva u strahu, stalo monitorirala i analizirala iscjedak, probadanje, ma sve. Al sam u jednom trenutku sama sebi rekla kaj bude, biti ce. Sad mi je puno lakse, ovako smirena. Mucnine su mi prestale, al su me desni pocele zezati. Inace nemam problema sa zubima. Vodice za usta ne mogu vidjeti koliko su mi gadne, a sad sam prisiljena ih koristiti. Slijedeci tjedan kod zubara.
    Kak ste mi vi, curke?

Ja san vec popravljala zub...tamo negdi u 6 i 7 tj su mi pukla 3 zuba...bila san u soku to mi se nikad nije desilo...ali ocigledno mi fali kalcija... tako da san vec primila i anesteziju, doduse ne punu dozu.. jedan smo sredili iman jos dva...koma..

• Kruška
    17. Lipanj 2017. 12:11

Ma ja se sve bojim kakvo mi je pravo stanje. Zubno meso mi fakat koma izgleda. Uzasno krvare kad cetkam zube. A inace nikakvih problema sa zubima, oduvijek mi se i slabo kvarili...tak da sam sad u soku. Vidjet cu kaj ce mi zubar reci.

17. Lipanj 2017. 12:51

Kruška

Ma ja se sve bojim kakvo mi je pravo stanje. Zubno meso mi fakat koma izgleda. Uzasno krvare kad cetkam zube. A inace nikakvih problema sa zubima, oduvijek mi se i slabo kvarili…tak da sam sad u soku. Vidjet cu kaj ce mi zubar reci.

Kad ti je to pocelo? Citan da puno zena ima problem sa desnima u trudnoci...ja jos ne primjecujen nista pa se nadan da ce tako i ostat.
    Jesi probala sensodine pastu? Pisu da pomaze.. nezz..

• Kruška
    17. Lipanj 2017. 13:17

Prije nekih 10-ak dana... Koristim zendium pastu koja je u tom nekom rangu sensodina. Skuzila sam da je malo bolje s vodicom za usta. Ma valjda ce biti ok, ak vodim racuna o tome.

suza4
    17. Lipanj 2017. 14:21

Kruska i ja imam problem s desnima,meni ne krvare ali su bolne i natecene da jedva jedem...tako mi je bilo u prvoj trudnoci.Koristim paradontax vodicu i jednu super kremu  (afta med kosta oko 70 kn)to mi je preporucila zena u ljekarni i od te kreme mi je bas bas bolje.

• Kruška
    17. Lipanj 2017. 14:54

suza4

Kruska i ja imam problem s desnima,meni ne krvare ali su bolne i natecene da jedva jedem…tako mi je bilo u prvoj trudnoci.Koristim paradontax vodicu i jednu super kremu (afta med kosta oko 70 kn)to mi je preporucila zena u ljekarni i od te kreme mi je bas bas bolje.

Znam za aftamed, radim u ljekarni. Al znas kak se zna rec da frizerke imaju najgore frizure  Tak ti je i kod nas...ja izbjegavam sve lijekove dok mogu...luda. 

• Kruška
    17. Lipanj 2017. 16:51

Al mislim da cu morat neki gengigel/aftamed pocet mazat. Trebala bi i kamenac skinuti, mozda mi to dodatno pogorsava stvar.

Jana78
    17. Lipanj 2017. 20:45

Ivona ja sam bila na pregledu 5+3 i sve se lijepo vidjelo, čak sam i srce cula i vidjela kako kuca! Ako ces tako bit mirnija odi privatno da..

Ja sam umorna bas dosta, mirise i dalje osjetim jako, a sad mi se pocela i neka mučnina stvarat ujutro.. apetit mi je nikakav trenutno, a prije 2 tj sam jela ko luda.. 

Nove curke dobrodošle!!

Jana78
    17. Lipanj 2017. 20:46

Kruška

suza4

Kruska i ja imam problem s desnima,meni ne krvare ali su bolne i natecene da jedva jedem…tako mi je bilo u prvoj trudnoci.Koristim paradontax vodicu i jednu super kremu (afta med kosta oko 70 kn)to mi je preporucila zena u ljekarni i od te kreme mi je bas bas bolje.

Znam za aftamed, radim u ljekarni. Al znas kak se zna rec da frizerke imaju najgore frizureTak ti je i kod nas…ja izbjegavam sve lijekove dok mogu…luda.

Ja sam cula da se to curama zna događati i da je sasvim normalno, tako da vas ne mora brinuti...

Ail
    18. Lipanj 2017. 00:01

Bok cure 
    Primate me? 
    Nisam se htjela prije prijaviti jer nam se nije vidjelo srce na Uzv, u ponedjeljak zovem da idem na kontrolu. Danas smo 7+2  termin 1.2. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.