Jutro cure!!
Evo kavica za sve ☕☕☕☕☕☕☕ ili 🍵🍵🍵🍵🍷🍷
Ja vas stalno čitam ali nikako da nešto i napišem jer svekići su nam došli u posjetu, ostaju još nekih desetak dana pa sam stalno zauzeta, hodamo amo tamo..
Ja sam super!! Mučnina nema uopće, ma sve ko podmazano hvala Bogu 😊😊
Stomak mi se već vidiii 😁😁
Dobrodošlice novim curama!! 😘😘
Jutro cure!!
Evo kavica za sve ☕☕☕☕☕☕☕ ili 🍵🍵🍵🍵🍷🍷
Ja vas stalno čitam ali nikako da nešto i napišem jer svekići su nam došli u posjetu, ostaju još nekih desetak dana pa sam stalno zauzeta, hodamo amo tamo..
Ja sam super!! Mučnina nema uopće, ma sve ko podmazano hvala Bogu 😊😊
Stomak mi se već vidiii 😁😁
Dobrodošlice novim curama!! 😘😘
Jutroo napokon se i ti oglasila 🤗
Meni se isto vidi i sad mi je tesko ista obuc jer je stomak mali pa iman osjecaj da svi gledaju i misle se jel debela il trudna?! 😂
Bok cure
Primate me?
Nisam se htjela prije prijaviti jer nam se nije vidjelo srce na Uzv, u ponedjeljak zovem da idem na kontrolu. Danas smo 7+2 termin 1.2.
Naravno da jesmo 😊
Jel sve uredu?
Bok cure
Primate me?
Nisam se htjela prije prijaviti jer nam se nije vidjelo srce na Uzv, u ponedjeljak zovem da idem na kontrolu. Danas smo 7+2 termin 1.2.
Naravno da jesmo 😊
Jel sve uredu?
Ja se pridruzujem dobrodoslici i nadam se da je sve uredu!!
Dalmatinko nisam narucena kod Sparca nego neki drugi vec sam zaboravila ime, bitno mi je samo da pregled bude pozitivan. Sad nekako i vjerujem da oce iako me malo strah.
Kako ti danas na ovu buru 😆?
Odsutna sam jer stvarno nemam kad pisati, ali eto uhvatim vremena da vas pročitam da ne izostajem hehe
I ja sam napuhnuta, zavisi kako šta pojedem! 😂
Dalmatinka i ja tako, sreća pa ljeto pa lagane haljinice, gore mi je ta obući na zimu kad bude stomak do zuba!! 😂😂
Bok cure
Primate me?
Naravno da jesmo 😊
Jel sve uredu?
Ja se pridruzujem dobrodoslici i nadam se da je sve uredu!!
Dalmatinko nisam narucena kod Sparca nego neki drugi vec sam zaboravila ime, bitno mi je samo da pregled bude pozitivan. Sad nekako i vjerujem da oce iako me malo strah.
Kako ti danas na ovu buru 😆?
Ajme uzas.. mislila na more al opalila bura..i oblaci..na kraju isla napravit djir po gradu...obukla kratke gace i majicu i smrzla se ziva haha...
E moran ti rec nemoj se iznenadit ako budes morala cekat dugo u Sparca da dodes na red jer sestra bas nije organizirana i stalno bude guzva..ja san utorak narucena jedva cekannn vise.. nikako da dode taj utorak.. jesi sutra ako san dobro zapantila?
Odsutna sam jer stvarno nemam kad pisati, ali eto uhvatim vremena da vas pročitam da ne izostajem hehe
I ja sam napuhnuta, zavisi kako šta pojedem! 😂
Dalmatinka i ja tako, sreća pa ljeto pa lagane haljinice, gore mi je ta obući na zimu kad bude stomak do zuba!! 😂😂
Ja san isto napuvana 😂
Ja iman samo dvi sire haljinice 😐😐 a nazalost nigdi nisan nasla neke sire al da su lipe... sve neke babske... a na zimu vec znan.. kupit cu one trudnicke tajice i siroke majice. Tome se radujem, lito mi je zeznutije 😄
Bok cure
Primate me?
Naravno da jesmo 😊
Jel sve uredu?
Je za sad je hvala Bogu sve oke. Nadam se da će tako i ostati do kraja.
Bok cure
Primate me?
Naravno da jesmo 😊
Jel sve uredu?
Je za sad je hvala Bogu sve oke. Nadam se da će tako i ostati do kraja.
Super, drzim fige da i dalje tako ostane!
Sortiraj odgovore
Najstariji