Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    18. Lipanj 2017. 08:11

Jutro cure!!
    Evo kavica za sve ☕☕☕☕☕☕☕ ili 🍵🍵🍵🍵🍷🍷
    Ja vas stalno čitam ali nikako da nešto i napišem jer svekići su nam došli u posjetu, ostaju još nekih desetak dana pa sam stalno zauzeta, hodamo amo tamo..
    Ja sam super!! Mučnina nema uopće, ma sve ko podmazano hvala Bogu 😊😊
    Stomak mi se već vidiii 😁😁
    Dobrodošlice novim curama!! 😘😘

18. Lipanj 2017. 11:28

Gitta

Jutro cure!!
    Evo kavica za sve ☕☕☕☕☕☕☕ ili 🍵🍵🍵🍵🍷🍷
    Ja vas stalno čitam ali nikako da nešto i napišem jer svekići su nam došli u posjetu, ostaju još nekih desetak dana pa sam stalno zauzeta, hodamo amo tamo..
    Ja sam super!! Mučnina nema uopće, ma sve ko podmazano hvala Bogu 😊😊
    Stomak mi se već vidiii 😁😁
    Dobrodošlice novim curama!! 😘😘

Jutroo napokon se i ti oglasila 🤗
    Meni se isto vidi i sad mi je tesko ista obuc jer je stomak mali pa iman osjecaj da svi gledaju i misle se jel debela il trudna?! 😂

18. Lipanj 2017. 11:29

Ian

Bok cure
    Primate me?
    Nisam se htjela prije prijaviti jer nam se nije vidjelo srce na Uzv, u ponedjeljak zovem da idem na kontrolu. Danas smo 7+2 termin 1.2.

Naravno da jesmo 😊
    Jel sve uredu?

• ivona0704
    18. Lipanj 2017. 18:52

Dalmatinka

Ian

Bok cure
    Primate me?
    Nisam se htjela prije prijaviti jer nam se nije vidjelo srce na Uzv, u ponedjeljak zovem da idem na kontrolu. Danas smo 7+2 termin 1.2.

Naravno da jesmo 😊
    Jel sve uredu?

Ja se pridruzujem dobrodoslici i nadam se da je sve uredu!!
    Dalmatinko nisam narucena kod Sparca nego neki drugi vec sam zaboravila ime, bitno mi je samo da pregled bude pozitivan.  Sad nekako i vjerujem da oce iako me malo strah. 
    Kako ti danas na ovu buru 😆?

LittleOne
    18. Lipanj 2017. 20:31

Curee ja sam jako napuhnuta u zadnje vrijeme. Imate savjet? 

Gitta
    18. Lipanj 2017. 21:53

Odsutna sam jer stvarno nemam kad pisati, ali eto uhvatim vremena da vas pročitam da ne izostajem hehe
    I ja sam napuhnuta, zavisi kako šta pojedem! 😂
    Dalmatinka i ja tako, sreća pa ljeto pa lagane haljinice, gore mi je ta obući na zimu kad bude stomak do zuba!! 😂😂

18. Lipanj 2017. 22:46

ivona0704

Dalmatinka

Ian

Bok cure
    Primate me?

Naravno da jesmo 😊
    Jel sve uredu?

Ja se pridruzujem dobrodoslici i nadam se da je sve uredu!!
    Dalmatinko nisam narucena kod Sparca nego neki drugi vec sam zaboravila ime, bitno mi je samo da pregled bude pozitivan. Sad nekako i vjerujem da oce iako me malo strah.
    Kako ti danas na ovu buru 😆?

Ajme uzas.. mislila na more al opalila bura..i oblaci..na kraju isla napravit djir po gradu...obukla kratke gace i majicu i smrzla se ziva haha...
    E moran ti rec nemoj se iznenadit ako budes morala cekat dugo u Sparca da dodes na red jer sestra bas nije organizirana i stalno bude guzva..ja san utorak narucena jedva cekannn vise.. nikako da dode taj utorak.. jesi sutra ako san dobro zapantila?

18. Lipanj 2017. 22:50

Gitta

Odsutna sam jer stvarno nemam kad pisati, ali eto uhvatim vremena da vas pročitam da ne izostajem hehe
    I ja sam napuhnuta, zavisi kako šta pojedem! 😂
    Dalmatinka i ja tako, sreća pa ljeto pa lagane haljinice, gore mi je ta obući na zimu kad bude stomak do zuba!! 😂😂

Ja san isto napuvana 😂
    Ja iman samo dvi sire haljinice 😐😐 a nazalost nigdi nisan nasla neke sire al da su lipe... sve neke babske... a na zimu vec znan.. kupit cu one trudnicke tajice i siroke majice. Tome se radujem, lito mi je zeznutije 😄

Ail
    18. Lipanj 2017. 23:19

Dalmatinka

Ian

Bok cure
    Primate me?

Naravno da jesmo 😊
    Jel sve uredu?

Je za sad je hvala Bogu sve oke. Nadam se da će tako i ostati do kraja. 

Jana78
    19. Lipanj 2017. 11:27

Ian

Dalmatinka

Ian

Bok cure
    Primate me?

Naravno da jesmo 😊
    Jel sve uredu?

Je za sad je hvala Bogu sve oke. Nadam se da će tako i ostati do kraja.

Super, drzim fige da i dalje tako ostane!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.