Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrs. Bešić
    16. Lipanj 2017. 10:55

Dalmatinka

Mrs. Bešić

Meni za zatvor pomogne kruška, samo što pojedem gotova stvar 😂😂
    Ja se dobro osjećam nikakvih problema nemam.
    Mene zanima cure jeste li dobile koji kg do sad? Ja i dalje gubim kg i sad se već plašim, jer od zadnjeg pregleda prije dvije sedmice sam izgubila još 1.5kg,a jedem normalno bez povraćanja bez mučnina, ne znam šta bi moglo bit 🙁

Sta ti kaze gin? Ja se uredno debljan haha 🐖🐽🐷
    A i jeden ka prasica.. doduse tila bi pojest nesto zdravo al mi odbojno.. uglavnom san na junk food.. 😏
    Jel ti se vidi stomak?

Gin ništa ne govori. Komentarisala je samo zašto mi mršaš jel povraćaš, kad sam rekla ne nije ništa komentarisala. Šta će bit sad na pregledu ne znam. Stomak mi se vidi baš je veliki ko da sam puno trudna 😀😊

16. Lipanj 2017. 11:15

Mrs. Bešić

Dalmatinka

Mrs. Bešić

Mene zanima cure jeste li dobile koji kg do sad? Ja i dalje gubim kg i sad se već plašim, jer od zadnjeg pregleda prije dvije sedmice sam izgubila još 1.5kg,a jedem normalno bez povraćanja bez mučnina, ne znam šta bi moglo bit 🙁

Sta ti kaze gin? Ja se uredno debljan haha 🐖🐽🐷
    A i jeden ka prasica.. doduse tila bi pojest nesto zdravo al mi odbojno.. uglavnom san na junk food.. 😏
    Jel ti se vidi stomak?

Gin ništa ne govori. Komentarisala je samo zašto mi mršaš jel povraćaš, kad sam rekla ne nije ništa komentarisala. Šta će bit sad na pregledu ne znam. Stomak mi se vidi baš je veliki ko da sam puno trudna 😀😊

E pa onda super zanemari kile :D 

• ivona0704
    16. Lipanj 2017. 12:24

Cure moje,jutros srela dvi poznanice i neobavezno usle u cakulu kad i jedna i druga prije nesto vrimena imale spontani. Jedna u 7 tt a druga u 8 tt. Bas me to malo bacilo u neko crnilo. Tek sad mi svakakve misli po glavi se motaju. Uf bas gadno. 
    Nadam se da ni jedna od nas to nece dozivit. Bas me strah. 

• Semyzg31
    16. Lipanj 2017. 12:44

ivona0704

Cure moje,jutros srela dvi poznanice i neobavezno usle u cakulu kad i jedna i druga prije nesto vrimena imale spontani. Jedna u 7 tt a druga u 8 tt. Bas me to malo bacilo u neko crnilo. Tek sad mi svakakve misli po glavi se motaju. Uf bas gadno.

Ivona0704 ja sam ga imala prije par dana i reci cu ti samo nemoj imat nikakve crne misli i strahove razmisljaj pozitivno i budi vedra,neke stvari se nemogu sprijecit al ako ces padat u depresiju i paniku od toga nemas nista samo ce ti bit gore,strah je normalan al samo slusaj doktore i sebe ne nikog sa strane da ti puni glavu svakakvim glupostima.svima vam zelim da ste mi sretne i vedre sve to bebica osjeti zato samo pozitivno naprijed😘😘p.s.svaki dan skicnem da vidim kako mi napredujete cuvajte sebe i svoje mrvice❤

LittleOne
    16. Lipanj 2017. 12:55

ivona0704

Kuzim te, meni je tako bilo od pocetka. Tek sam se prije koji dan uspjela malo primirt a ne proucavat stalno simptome, iscjedak, nalaze i opsesivno guglat. Sad skoro uopce ne razmisljam o trudnoci (na taj nacin)  i pokusavam se maksimalno opustit i posvetit se drugim stvarima. Puno mi je bolje a mislim da je i za mrvu to bolje :) pronadi si neku zanimaciju, bit ce ti lakse a i vrijeme do pregleda brze prode

• inana161
    16. Lipanj 2017. 14:38

Drage cure, i ja bih se uključila u ovu grupicu :) Trudna sam 11 tjedana. U srijedu na ultrazvuku doktorica je rekla da se njoj čini da čekamo dečkića (meni je to još nekako rano, ne želim se uhvatiti za tu informaciju, pravim se da ništa ne znam)  U 12. tjednu me čeka kombinirani probir i kaže da pitam i tamo što misle... 

• Jelena​
    16. Lipanj 2017. 15:21

Mrs. Bešić

Od početka trudnoće do 13og tjedna izgubila 6kg, za 12dana budem vidila jel sam počela dobivat il još ništa

Mrs. Bešić
    16. Lipanj 2017. 15:58

Jelena

Mrs. Bešić

Od početka trudnoće do 13og tjedna izgubila 6kg, za 12dana budem vidila jel sam počela dobivat il još ništa

Tako i ja isto 6kg do 13,sad još 1.5kg,sl petak idem na pregled i baš se brinem, mada je na UZ u 13 sedmici bebica bila veća nego sam trudna, al opet... 

deeka
    16. Lipanj 2017. 17:26

Bok

deeka
    16. Lipanj 2017. 17:27

I odeee
    Bok cure, nikako do doruma stic. Evo sad uspila procitat zaostatke.
    Cure s izgubljenim bebama, drzite se! Nije lako!

Mi smo dobro, iako ova moja mala mi ne da mira. Samo je lovim po kuci. Uff
    Moj pregled 30.6.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.