Bok
Bookk, kako stavis ovoliko kodova? Ja san stavila jedan u potpis i drugi odma ispod al nece da ostane 🤔
Jutro cure moje, kako ste mi jutros? Zahvaljujem se na savjetima i ipak sam se narucila privatno u ponedjeljak popodne u 19h cisto da mi makne crne misli.
Mrs Besic ako se dobro osjecas i dr ti nista ne govori onda je sve ok, jer mislim da sto trudnoca bude napredovala da ce kg ipak se kupit a ne gubit.
Opet vam saljem jedan veliki virtualni pozdrav i poljubac 😘😘
Dalmartinka ni ne sicam se. Ovaj sam nedavno radila, a druga dva jos lani kad sam bila na ljetnicama 2016
Jutro cure moje, kako ste mi jutros? Zahvaljujem se na savjetima i ipak sam se narucila privatno u ponedjeljak popodne u 19h cisto da mi makne crne misli.
Mrs Besic ako se dobro osjecas i dr ti nista ne govori onda je sve ok, jer mislim da sto trudnoca bude napredovala da ce kg ipak se kupit a ne gubit.
Koji si tjedan?
Ja san danas napunila 12.. napokon san odradila tih 12 izgledalo je ko cila vjecnost...al ipak cu najmirnija bit u utorak ako bude sve u redu.. osjetin neku blagu tupu bol kraj desnog jajnika.. malo me zabrinilo al citan da se maternica jos siri pa da je zbog tog...
Koji si tjedan?
Ja san danas napunila 12.. napokon san odradila tih 12 izgledalo je ko cila vjecnost…al ipak cu najmirnija bit u utorak ako bude sve u redu.. osjetin neku blagu tupu bol kraj desnog jajnika.. malo me zabrinilo al citan da se maternica jos siri pa da je zbog tog…
A ja sam danas 6+1 al kako mi je prvi pregled tek 4.7. cini mi se dosta daleko pa sam cisto tila malo se umirit. Kad sam zvala za narucit se sestra mi je rekla da nije rano i da se sa 6 tjedana vec moze vidjeti je li sve ok. Ti si dalmatinka pa pretpostavljam da si cula za dr Šparca, tamo sam se narucila. Ja zivim u Omisu. A meni u prvoj trudnoci je sve do 5 miseca trudnoce sam osjecala maternicu i rastezanje, vrlo slicno menstrulnim bolovima. Dok god se dobro osjecas nemas razlog za brigu.
Dobro jutro cure 😃 umjesto da uživamo kod nas sve neke brige, kad ćemo se više opustit?? Ja sam mislila da kad uđem u drugo tromjesječje da će bit lakše al ništa 🙁.
Mene je jutros fino u 3 probudio svrbež, valjda imam gljivice, a naravno je vikend pa valja čekat do ponedjeljka, nadam se da mi ništa neće bit mojoj bebici 🙁. Vama cure želim da provedete fino ovaj vikend da se nauživate, puno pozdrava i poljubaca vam šaljem 😘😍
Jutro Evo, ja radno...
Ivonice, probaj se smiriti...tak sam i ja na pocetku bila sva u strahu, stalo monitorirala i analizirala iscjedak, probadanje, ma sve. Al sam u jednom trenutku sama sebi rekla kaj bude, biti ce. Sad mi je puno lakse, ovako smirena. Mucnine su mi prestale, al su me desni pocele zezati. Inace nemam problema sa zubima. Vodice za usta ne mogu vidjeti koliko su mi gadne, a sad sam prisiljena ih koristiti. Slijedeci tjedan kod zubara.
Kak ste mi vi, curke?
Dobro jutro cure 😃 umjesto da uživamo kod nas sve neke brige, kad ćemo se više opustit?? Ja sam mislila da kad uđem u drugo tromjesječje da će bit lakše al ništa 🙁.
Mene je jutros fino u 3 probudio svrbež, valjda imam gljivice, a naravno je vikend pa valja čekat do ponedjeljka, nadam se da mi ništa neće bit mojoj bebici 🙁. Vama cure želim da provedete fino ovaj vikend da se nauživate, puno pozdrava i poljubaca vam šaljem 😘😍
Ako sumnjas na gljivice puno jogurta pij i apsolutno nista slatko. Tako sam cula da to pomaze. Naravno duze traje da se povuku tako ali bar da ublazi sranje do po edjeljka nece biti lose.
I da stvarno su stalno crnije teme,nadam se da cemo od sad samo vesele i ruzicaste teme imat
Lijep pozdrav svima.Ja sam nova,,evo trudna sam 12+2 (po uzv beba tjedan manja)Treca beba...termin 28.12 ali vjerovatno ce biti oko 20.12 zbog treceg carskog.Pozz svima:-) :-)
Koji si tjedan?
Ja san danas napunila 12.. napokon san odradila tih 12 izgledalo je ko cila vjecnost…al ipak cu najmirnija bit u utorak ako bude sve u redu.. osjetin neku blagu tupu bol kraj desnog jajnika.. malo me zabrinilo al citan da se maternica jos siri pa da je zbog tog…
A ja sam danas 6+1 al kako mi je prvi pregled tek 4.7. cini mi se dosta daleko pa sam cisto tila malo se umirit. Kad sam zvala za narucit se sestra mi je rekla da nije rano i da se sa 6 tjedana vec moze vidjeti je li sve ok. Ti si dalmatinka pa pretpostavljam da si cula za dr Šparca, tamo sam se narucila. Ja zivim u Omisu. A meni u prvoj trudnoci je sve do 5 miseca trudnoce sam osjecala maternicu i rastezanje, vrlo slicno menstrulnim bolovima. Dok god se dobro osjecas nemas razlog za brigu.
Da cula.. u njega i vodin trudnocu :) odlican je :) jesi se narucila bas kod Sparca il nekog dr doktora? Meni je on prvi muski gin i moran priznat da mi je pregled bia skroz ugodan iako nisan ocekivala...
A sta se tice boli povremena je.. ono...tu i tamo osjetin.... trenutno mislin da mi tlak nije bas najbolji..
Sortiraj odgovore
Najstariji