Evo i mene nakon pauze. Bila je guzva na poslu, pa nakon cijelog dana u uredu i za kompom, nije mi se buljilo u bilo kakav ekran :)
Dalmatinka, bas mi je zao sto te uhvatilo. Pogledala sam ti tjedne trudnoce. Nemas jos puno :) drzi se!
Ja sam dobila neku robicu i sada to gledam i jedva cekam bebicu, ali ima jos puno. Ja sam tek 8.3. :)
Daaa jedva cekan za zavrsi xD
Od 30tt vrime leti nenormalno... 😊
Jojjj Dalmatinka bas mi je zao sto te sve tako satralo, drzim fige da prodje. Ahh 🙁
A iskreno, danasnji dan je meni bas nekako tezak. Cijeli dan lezim. Samo sam rucak napravila i puding skuhala. I to je to.
Jedva hodam. Samo mi je do lezanja. Ahhh
Tnx :*
Ja nisan bila u stanju kuhat.. muz mi je kupia pirosku koju san morala u krevetu pojest jer nisan u stanju spustit se niz stepenice... s obziron da jedva piskim od boli razmisljala san da oden na hitnu...al pricekat cu sutra da vidin kako ce bit
Vi barem znate kaj vas ceka…mislim da je nama prvorotkama jos veca panika
Ja mislim da je nama gore upravo zato kaj znamo kaj nas ceka.. Bolje mi je bilo kad nisam znala kaj me ceka, iako sam teorijski dio znala zbog praksi u rodilistu.
Nadam se prirodnim trudovima i epiduralnoj na vrijeme..
Slazem se dea...lakse mi je bilo prvi pu nego sad kad znam sta je to😀😀😀
Dalmatinka bas mi je zao da te taki ulovilo. Mozda bolje da ides na hitnu ako te tako jako boli, nikad ne znas pa da budes na miru
Dalmatinka bas mi je zao da te taki ulovilo. Mozda bolje da ides na hitnu ako te tako jako boli, nikad ne znas pa da budes na miru
Vodit cu sutra kako ce bit.. al iskreno ne ide mi se 😥
Aymee hvala ! 😊 meni su isto leukociti cijelu trudnocu nesto malo poviseni , al uradi urinokulturu i ne trebas brinuti ako je ona uredna 😊
Koliki ti je hemoglobin… meni je bio 100 , beba sebi uzima bas mnogo i u mj dana mi je zeljezo bas dosta palo… i eto vec 3 mj pijem zeljezo. Hemoglobin se gleda jer zeljezo su zalihe , prvo pada hemoglobin pa onda zeljezo za njim. Ja sam se sa 100 hemogl bas losije osjecala , mantalo mi se , slabost , nemoc… cim sam pocela piti puno bolje mi je bilo … negdje u 6 mj trudnoce sam krenula… al zato mi se pogorsale mucnine 😂
Meni je isto palo..probala san sa zeljezom al me bolia zeludac.. preporucujem svima koji imaju problem sa zeljezom med Medljikovac, ja se osjecan super zbog njega 😍
I controloc 20 mg mi je pomoga za zeludac tako da neman vise ni zgaravicu 🤗
Hvala na preporuci, mislim da ću pittati dok za taj controloc 20 mg i da ga probam. Opet navečer je problem sa žgaravicom. Zeleni orbit opet pomaže
Cure, ja sam pila prije par godina Controjoc kao redovnu terapiju. Ta 2 tjedna koliko sam mu dala vremena su mi bila najgora u zivotu.. nesnosljive glavobolje, vrtogravica, zatvor i povracanje stogod pojedem.. (pise i u nuspojavama) Meni je puno bolji bio Nexium za zastitu, Reglan za bolove a Gastal kad zgaravica uhvati.. To je meni bilo pa eto da znate ako se bilo koji od simptoma pojavi da ne pripisujete trudnoci odmah nego da probate controloc izbaciti..
Hvala Aymee.
Pozdrav trudnice moje drage. Kako ste vi provele nedjelju? Ja se doslovno cijeli dan izlezavam,ustala se jutros,lagano kavica,dorucak,malo se oko rucka zabavila,pa kad smo rucali,legli i spavali,sada opet kavicu napravila,djevojcici napunili kadu da se kupa i tako. Lijepo je ovako cijelo dan odmarati i mozak na pasu😀. Vani kisa pada cijeli dan,vatrica se nalozila i uzivancija.
Kao i jučer :-) Baš se umorno osjećam i jednostavno samo mi se spava. Maloprije me i neki strah uhvatio, počeo me boliti trbuh nešto tipa menstrualnih bolova i baš sam se prepala.
Pozdrav trudnice moje drage. Kako ste vi provele nedjelju? Ja se doslovno cijeli dan izlezavam,ustala se jutros,lagano kavica,dorucak,malo se oko rucka zabavila,pa kad smo rucali,legli i spavali,sada opet kavicu napravila,djevojcici napunili kadu da se kupa i tako. Lijepo je ovako cijelo dan odmarati i mozak na pasu😀. Vani kisa pada cijeli dan,vatrica se nalozila i uzivancija.
Ja se nisan digla iz kreveta… uzas… simfiza me totalno presjekla..nmg hodat… kuk isto.. ledja ajme bole zbog skolioze.. cila san koma…lezin i gledan tv cili dan.. :/
A draga, baš te uhvatilo. Čuvaj nam se i želim ti da ti bolovi što prije prestanu.
Ja mogu odhodat 15min u komadu i onda moram sjest i tak ukrug. Bas mi fali ta pokretnost, inace sam puno hodala :/
Ista sam. I ja više ne mogu puno hodati. Brzo se umorim i ne mogu da sjedim, meni odgovara samo na bok da legnem. Jedino se tako mogu odmoriti.
Ja se nisan digla iz kreveta… uzas… simfiza me totalno presjekla..nmg hodat… kuk isto.. ledja ajme bole zbog skolioze.. cila san koma…lezin i gledan tv cili dan.. :/
A draga, baš te uhvatilo. Čuvaj nam se i želim ti da ti bolovi što prije prestanu.
😘
Sortiraj odgovore
Najstariji