Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elena288
    26. Studeni 2017. 22:57

Aymee ja sam prosle god uzimala Controloc , nisam imala nikakve nuspojave osim da me preporodio sto se tice bolova  al svatko razlicito reagira na svaki lijek ... mada nisam znala da se smije koristiti u trudnoci 🤷🏼‍♀️ Ja uzmem ponekad ranitidin... i pijem djumbir u tabletama i prezivljavam nekako jutarnje mucnine i sad . 

Elena288
    26. Studeni 2017. 23:13

Dalmatinka bas mi je zao sto te toliko boli...☹️
     mene isto boli donji dio ledja, al sam stalno u pokretu 😓 danas smo isli na rucak kod muzevih, pa dosla kuci odspavala, pa navecer izasli malo na pice i pojesti nesto ... dosla kuci kao da sam kopala, jedvaaaa sam kosu oprala kako me ledja bole . Al ne smatram to cudnim, sutra ulazim u 37 tj 😲😬🤭🤯🤪🤪🤪😂

Mela
    27. Studeni 2017. 08:03

Dobro jutro drage, nadam se da ste mi dobro. 
    @Dea sretno danas na pregledu
    @Dalmatinka, nadam se da je noć bila bolja i da su ublažili bolovi u leđima. 

Mela
    27. Studeni 2017. 08:04
    Naša jutarnja doza željeza :-)
    Naša jutarnja doza željeza :-)

LittleOne
    27. Studeni 2017. 08:22

Njama, sta je to? 

Teddy Bear
    27. Studeni 2017. 08:26

Elena288

Dalmatinka bas mi je zao sto te toliko boli…☹️
    mene isto boli donji dio ledja, al sam stalno u pokretu 😓 danas smo isli na rucak kod muzevih, pa dosla kuci odspavala, pa navecer izasli malo na pice i pojesti nesto … dosla kuci kao da sam kopala, jedvaaaa sam kosu oprala kako me ledja bole . Al ne smatram to cudnim, sutra ulazim u 37 tj 😲😬🤭🤯🤪🤪🤪😂

Vec u 37🤰,kako vrijeme leti.

Teddy Bear
    27. Studeni 2017. 08:29

Mela

Jutro i tebi. Njam njam za dorucak. Ja se jos mislim sta cu napraviti. Nesto mi sve dosadilo za jesti. 
    Jutros spremam djevojcicu za vrtic,ustala se govoreci boli me pupa,pa ce u wc,pa ne moze kakiti,i taman joj napravila mlijeko kad popila malo,i povrati u par navrata. Sad govori ne boli je nista vise,ostavila sam je kuci. Nadam se da nije zelucana viroza,to mi je najgore,jer i ja sam jok sklona i svaki put predje na mene. 

Mela
    27. Studeni 2017. 08:30

Jaja sa špinatom 

• Aymee
    27. Studeni 2017. 08:42

Dobro jutro cure! Nadam se da ste dobro, da su bolovi prosli i da ce nam se Dea uskoro hvaliti kako je rodila u 15 min i da je sve bilo easy, :-) 

Deice, to ti zaista zelim od srca! 

Sto se controloca tice, isprike ako je doslo do nesporazuma. Ne znam smije li se uzimati u trudnoci ali meni su sve nuspojave bile slicne uobicajenim trudnickim, 😂😂😂 A tad nisam bila trudna. 😊

Ja si sad malo cekam pregled za stitnjacu, nadam se da necu morati na terapiju a ako i budem nije drama. Ako moramo, moramo.. 

Aymee

Mela
    27. Studeni 2017. 08:43

Teddy Bear

Mela

Jutro i tebi. Njam njam za dorucak. Ja se jos mislim sta cu napraviti. Nesto mi sve dosadilo za jesti.
    Jutros spremam djevojcicu za vrtic,ustala se govoreci boli me pupa,pa ce u wc,pa ne moze kakiti,i taman joj napravila mlijeko kad popila malo,i povrati u par navrata. Sad govori ne boli je nista vise,ostavila sam je kuci. Nadam se da nije zelucana viroza,to mi je najgore,jer i ja sam jok sklona i svaki put predje na mene.

I nama je :-) Baba jučer donijela domaći špinat pa hajde da iskoristim. Doručak još uvijek nekako kombiniram, ali ručak mi je uvijek problem. Izmišljam nešto, a na kraju opet sve isto 
    Bitno je da je ona sada dobro. Čuvajte se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.