Hehe rade bi da ne znam sto me ceka na porodu i da ne bude kao prvi put, kombinacija drip bez epiduralne i icega za bolove
Vrecu sam uzela u c&a broj 60, nadam se da ce bit ok do proljeca pa onda budem uzela tanju. Zna ih bit povoljnih u lidlu.
Ja stalno pratim i nikako da budu u lidlu, a cula jesam da su jako kvalitetne i jeftine
Hehe rade bi da ne znam sto me ceka na porodu i da ne bude kao prvi put, kombinacija drip bez epiduralne i icega za bolove
Vrecu sam uzela u c&a broj 60, nadam se da ce bit ok do proljeca pa onda budem uzela tanju. Zna ih bit povoljnih u lidlu.
Draga Pixii od srca ti želim da ovaj put prođe bez problema i s što manje bolova.
Mama Troje hvala na informaciji 😄 razmislit cu jos o tim pelenama… nisam bas sigurna koliko ce mi se dati sve to raditi 😉
Cure super su vam kolica!! Drago mi je da ste nasli modele koji vam odgovaraju 😄
Danas sam bila u c&a i gledam te vrece za spavanje…sta ste vi uzele? Koje dimenzije? Cula sam da glava ne smije proci kroz otvor, zbog sigurnosti da se beba ne spusti. Pa zar nam treba broj vreca kao i garderobe? Pa svaki mhesec mijenjam kako beba raste??
Mi smo uzeli ovu u Ikei.
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/20290211/
Aymee hvala ! 😊 meni su isto leukociti cijelu trudnocu nesto malo poviseni , al uradi urinokulturu i ne trebas brinuti ako je ona uredna 😊
Koliki ti je hemoglobin… meni je bio 100 , beba sebi uzima bas mnogo i u mj dana mi je zeljezo bas dosta palo… i eto vec 3 mj pijem zeljezo. Hemoglobin se gleda jer zeljezo su zalihe , prvo pada hemoglobin pa onda zeljezo za njim. Ja sam se sa 100 hemogl bas losije osjecala , mantalo mi se , slabost , nemoc… cim sam pocela piti puno bolje mi je bilo … negdje u 6 mj trudnoce sam krenula… al zato mi se pogorsale mucnine 😂
Meni je isto palo..probala san sa zeljezom al me bolia zeludac.. preporucujem svima koji imaju problem sa zeljezom med Medljikovac, ja se osjecan super zbog njega 😍
I controloc 20 mg mi je pomoga za zeludac tako da neman vise ni zgaravicu 🤗
Hvala na preporuci, mislim da ću pittati dok za taj controloc 20 mg i da ga probam. Opet navečer je problem sa žgaravicom. Zeleni orbit opet pomaže
Cure, ja sam pila prije par godina Controjoc kao redovnu terapiju. Ta 2 tjedna koliko sam mu dala vremena su mi bila najgora u zivotu.. nesnosljive glavobolje, vrtogravica, zatvor i povracanje stogod pojedem.. (pise i u nuspojavama) Meni je puno bolji bio Nexium za zastitu, Reglan za bolove a Gastal kad zgaravica uhvati.. To je meni bilo pa eto da znate ako se bilo koji od simptoma pojavi da ne pripisujete trudnoci odmah nego da probate controloc izbaciti..
Aymee
Mi danas bili u wg, svasta sam opet kupila. Tetre, vrecu za spavanje, bocicu, maramu.. Jedino kolica nikako izabrati. Sad mi se jako svidaju abc salsa, bas su mi bila predivna uzivo. Dobila sam od dragog rok jos dva tjedna da odaberem jer ce izludit
Vi barem znate kaj vas ceka…mislim da je nama prvorotkama jos veca panika
Ja mislim da je nama gore upravo zato kaj znamo kaj nas ceka.. Bolje mi je bilo kad nisam znala kaj me ceka, iako sam teorijski dio znala zbog praksi u rodilistu.
Nadam se prirodnim trudovima i epiduralnoj na vrijeme..
Aymee hvala ! 😊 meni su isto leukociti cijelu trudnocu nesto malo poviseni , al uradi urinokulturu i ne trebas brinuti ako je ona uredna 😊
Koliki ti je hemoglobin… meni je bio 100 , beba sebi uzima bas mnogo i u mj dana mi je zeljezo bas dosta palo… i eto vec 3 mj pijem zeljezo. Hemoglobin se gleda jer zeljezo su zalihe , prvo pada hemoglobin pa onda zeljezo za njim. Ja sam se sa 100 hemogl bas losije osjecala , mantalo mi se , slabost , nemoc… cim sam pocela piti puno bolje mi je bilo … negdje u 6 mj trudnoce sam krenula… al zato mi se pogorsale mucnine 😂
Meni je isto palo..probala san sa zeljezom al me bolia zeludac.. preporucujem svima koji imaju problem sa zeljezom med Medljikovac, ja se osjecan super zbog njega 😍
Hvala na preporuci, mislim da ću pittati dok za taj controloc 20 mg i da ga probam. Opet navečer je problem sa žgaravicom. Zeleni orbit opet pomaže
Ja san umirala od zgaravice.. prestravicno je bilo misecima i evo napokon nasla lijek 🤗
Pozdrav trudnice moje drage. Kako ste vi provele nedjelju? Ja se doslovno cijeli dan izlezavam,ustala se jutros,lagano kavica,dorucak,malo se oko rucka zabavila,pa kad smo rucali,legli i spavali,sada opet kavicu napravila,djevojcici napunili kadu da se kupa i tako. Lijepo je ovako cijelo dan odmarati i mozak na pasu😀. Vani kisa pada cijeli dan,vatrica se nalozila i uzivancija.
Cure, ja sam pila prije par godina Controjoc kao redovnu terapiju. Ta 2 tjedna koliko sam mu dala vremena su mi bila najgora u zivotu.. nesnosljive glavobolje, vrtogravica, zatvor i povracanje stogod pojedem.. (pise i u nuspojavama) Meni je puno bolji bio Nexium za zastitu, Reglan za bolove a Gastal kad zgaravica uhvati.. To je meni bilo pa eto da znate ako se bilo koji od simptoma pojavi da ne pripisujete trudnoci odmah nego da probate controloc izbaciti..
Prvi put cujen.. a eto ocito svi razlicito reagiramo. Meni je super i neman nikakvih nuspojava.
Gastal mi je uzas uopce to nmg cucat 😫
Sortiraj odgovore
Najstariji