Dobro jutro drage, nadam se da ste mi dobro.
@Dea sretno danas na pregledu
@Dalmatinka, nadam se da je noć bila bolja i da su ublažili bolovi u leđima.
Jutroo :*
Noc je bila zadovoljavajuca spavala san 7 h 😍😍😍
Nadan se da ste sve odmorne i naspavane 🤗🤗

Dobro jutro cure! Nadam se da ste dobro, da su bolovi prosli i da ce nam se Dea uskoro hvaliti kako je rodila u 15 min i da je sve bilo easy, :-)
Deice, to ti zaista zelim od srca!
Sto se controloca tice, isprike ako je doslo do nesporazuma. Ne znam smije li se uzimati u trudnoci ali meni su sve nuspojave bile slicne uobicajenim trudnickim, 😂😂😂 A tad nisam bila trudna. 😊
Ja si sad malo cekam pregled za stitnjacu, nadam se da necu morati na terapiju a ako i budem nije drama. Ako moramo, moramo..
Sritno, nadan se da ces proc bez terapije 😊

Jos jedno pitanje za iskusne mame (ili ostale ako znaju :D), kakve igracke da kupim bebi? Shvatila sam da nema nit jednu jedinu a nemam pojma sta bi ga moglo zanimat u tim prvim tjednima. Zvecke? Nesto glasno ili sareno? Mekano ili tvrdo? U ducanima ima brdooo toga
Ja san kupila mekane s oznakom 0, mada se sigurno nece na pocetku igrat s tim jer sumnjan da ce imat snage drzat to u ruci.. vidila san da ce sad u lidla bit takvih igrackica... i uzela san jos jednu bas ka prvu igracku al nezz to opisat haha.. izgleda ko mala krpica i ima glavu zeke il tako nesto.. kad san to vidila u ducanu nisan kuzila zasta sluzi haha

Nama je sestra rekla da crvene igračke uzmemo jer je to boja koju prvu vide.
Dobro jutro drage, nadam se da ste mi dobro.
@Dea sretno danas na pregledu
@Dalmatinka, nadam se da je noć bila bolja i da su ublažili bolovi u leđima.
Jutroo :*
Noc je bila zadovoljavajuca spavala san 7 h 😍😍😍
Nadan se da ste sve odmorne i naspavane 🤗🤗
Jutrooo.. Baš mi je drago da ti je bolje, i da si se kvalitetno odmorila.

Dalmatinka ajde super da si uspjela lijepo odspavati ☺️
Dea sretnooo,obavezno nam se javi. 😊
Moj brat joj je kupio lutkicu sa kikicama i rozim haljinicom i to ce joj biti peva igrackica, iskreno se nadam da ce je cuvati i biti vezana za nju i kad bude imala 20godina hehhe 🤗

Dalmatinka ajde super da si uspjela lijepo odspavati ☺️
Dea sretnooo,obavezno nam se javi. 😊
Moj brat joj je kupio lutkicu sa kikicama i rozim haljinicom i to ce joj biti peva igrackica, iskreno se nadam da ce je cuvati i biti vezana za nju i kad bude imala 20godina hehhe 🤗
Baš krasno, a i mama svaka čast na razmišljanju.

Dobro jutro cure! Nadam se da ste dobro, da su bolovi prosli i da ce nam se Dea uskoro hvaliti kako je rodila u 15 min i da je sve bilo easy, :-)
Deice, to ti zaista zelim od srca!
Sto se controloca tice, isprike ako je doslo do nesporazuma. Ne znam smije li se uzimati u trudnoci ali meni su sve nuspojave bile slicne uobicajenim trudnickim, 😂😂😂 A tad nisam bila trudna. 😊
Ja si sad malo cekam pregled za stitnjacu, nadam se da necu morati na terapiju a ako i budem nije drama. Ako moramo, moramo..
Sritno, nadan se da ces proc bez terapije 😊
Prosla bez terapije za stitnjacu, 😃 A za dan, dva cemo znati i za bakterije i leukocite u urinu.
Kupili smo danas malu robu za izlazak iz bolnice i momak ce mi izgledati kao da ide na poslovni sastanak, 🤣😂🤣😂
Aymee
Fora igracke su te kao mazilice (krpice) koje je lako oprati u masini, suskave ili plasticne slikovnice, gumene igracke za zvakanje, zvecke, baby gym nam je bio totalni hit prvih par mjeseci
Sretno na pregledima svima!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji