Dobro jutro drage, nadam se da ste mi dobro.
@Dea sretno danas na pregledu
@Dalmatinka, nadam se da je noć bila bolja i da su ublažili bolovi u leđima.
Jutroo :*
Noc je bila zadovoljavajuca spavala san 7 h 😍😍😍
Nadan se da ste sve odmorne i naspavane 🤗🤗
Dobro jutro cure! Nadam se da ste dobro, da su bolovi prosli i da ce nam se Dea uskoro hvaliti kako je rodila u 15 min i da je sve bilo easy, :-)
Deice, to ti zaista zelim od srca!
Sto se controloca tice, isprike ako je doslo do nesporazuma. Ne znam smije li se uzimati u trudnoci ali meni su sve nuspojave bile slicne uobicajenim trudnickim, 😂😂😂 A tad nisam bila trudna. 😊
Ja si sad malo cekam pregled za stitnjacu, nadam se da necu morati na terapiju a ako i budem nije drama. Ako moramo, moramo..
Sritno, nadan se da ces proc bez terapije 😊
Jos jedno pitanje za iskusne mame (ili ostale ako znaju :D), kakve igracke da kupim bebi? Shvatila sam da nema nit jednu jedinu a nemam pojma sta bi ga moglo zanimat u tim prvim tjednima. Zvecke? Nesto glasno ili sareno? Mekano ili tvrdo? U ducanima ima brdooo toga
Ja san kupila mekane s oznakom 0, mada se sigurno nece na pocetku igrat s tim jer sumnjan da ce imat snage drzat to u ruci.. vidila san da ce sad u lidla bit takvih igrackica... i uzela san jos jednu bas ka prvu igracku al nezz to opisat haha.. izgleda ko mala krpica i ima glavu zeke il tako nesto.. kad san to vidila u ducanu nisan kuzila zasta sluzi haha
Nama je sestra rekla da crvene igračke uzmemo jer je to boja koju prvu vide.
Dobro jutro drage, nadam se da ste mi dobro.
@Dea sretno danas na pregledu
@Dalmatinka, nadam se da je noć bila bolja i da su ublažili bolovi u leđima.
Jutroo :*
Noc je bila zadovoljavajuca spavala san 7 h 😍😍😍
Nadan se da ste sve odmorne i naspavane 🤗🤗
Jutrooo.. Baš mi je drago da ti je bolje, i da si se kvalitetno odmorila.
Dalmatinka ajde super da si uspjela lijepo odspavati ☺️
Dea sretnooo,obavezno nam se javi. 😊
Moj brat joj je kupio lutkicu sa kikicama i rozim haljinicom i to ce joj biti peva igrackica, iskreno se nadam da ce je cuvati i biti vezana za nju i kad bude imala 20godina hehhe 🤗
Dalmatinka ajde super da si uspjela lijepo odspavati ☺️
Dea sretnooo,obavezno nam se javi. 😊
Moj brat joj je kupio lutkicu sa kikicama i rozim haljinicom i to ce joj biti peva igrackica, iskreno se nadam da ce je cuvati i biti vezana za nju i kad bude imala 20godina hehhe 🤗
Baš krasno, a i mama svaka čast na razmišljanju.
Dobro jutro cure! Nadam se da ste dobro, da su bolovi prosli i da ce nam se Dea uskoro hvaliti kako je rodila u 15 min i da je sve bilo easy, :-)
Deice, to ti zaista zelim od srca!
Sto se controloca tice, isprike ako je doslo do nesporazuma. Ne znam smije li se uzimati u trudnoci ali meni su sve nuspojave bile slicne uobicajenim trudnickim, 😂😂😂 A tad nisam bila trudna. 😊
Ja si sad malo cekam pregled za stitnjacu, nadam se da necu morati na terapiju a ako i budem nije drama. Ako moramo, moramo..
Sritno, nadan se da ces proc bez terapije 😊
Prosla bez terapije za stitnjacu, 😃 A za dan, dva cemo znati i za bakterije i leukocite u urinu.
Kupili smo danas malu robu za izlazak iz bolnice i momak ce mi izgledati kao da ide na poslovni sastanak, 🤣😂🤣😂
Aymee
Fora igracke su te kao mazilice (krpice) koje je lako oprati u masini, suskave ili plasticne slikovnice, gumene igracke za zvakanje, zvecke, baby gym nam je bio totalni hit prvih par mjeseci
Sretno na pregledima svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji