Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Studeni 2017. 18:27

Teddy Bear

Pozdrav trudnice moje drage. Kako ste vi provele nedjelju? Ja se doslovno cijeli dan izlezavam,ustala se jutros,lagano kavica,dorucak,malo se oko rucka zabavila,pa kad smo rucali,legli i spavali,sada opet kavicu napravila,djevojcici napunili kadu da se kupa i tako. Lijepo je ovako cijelo dan odmarati i mozak na pasu😀. Vani kisa pada cijeli dan,vatrica se nalozila i uzivancija.

Ja se nisan digla iz kreveta... uzas... simfiza me totalno presjekla..nmg hodat... kuk isto.. ledja ajme bole zbog skolioze.. cila san koma...lezin i gledan tv cili dan.. :/

Teddy Bear
    26. Studeni 2017. 18:31

Bas mi je lijepo citati kako se pripremate,nabavljate robicu,kolica,tetra pelene,prave cari iscekivanja. Tako je i meni bilo kad sam bila trudna sa svojom curicom. Sada skoro sve imam pa nemam potrebe da ista zurim,samo ce mi trebati novi madrac za bebu i par sitnica,koja boca,dude,i sebi cu morati uskoro spremiti torbu za rodiliste,nekako mi je psihicki lakse kad vec znam sta me ceka. 

Teddy Bear
    26. Studeni 2017. 18:33

Dalmatinkaa

Teddy Bear

Pozdrav trudnice moje drage. Kako ste vi provele nedjelju? Ja se doslovno cijeli dan izlezavam,ustala se jutros,lagano kavica,dorucak,malo se oko rucka zabavila,pa kad smo rucali,legli i spavali,sada opet kavicu napravila,djevojcici napunili kadu da se kupa i tako. Lijepo je ovako cijelo dan odmarati i mozak na pasu😀. Vani kisa pada cijeli dan,vatrica se nalozila i uzivancija.

Ja se nisan digla iz kreveta… uzas… simfiza me totalno presjekla..nmg hodat… kuk isto.. ledja ajme bole zbog skolioze.. cila san koma…lezin i gledan tv cili dan.. :/

Bas mi je zao😢😌. Nadam se da ce ti vec sutra biti bolje.

26. Studeni 2017. 18:38

Teddy Bear

Dalmatinkaa

Teddy Bear

Ja se nisan digla iz kreveta… uzas… simfiza me totalno presjekla..nmg hodat… kuk isto.. ledja ajme bole zbog skolioze.. cila san koma…lezin i gledan tv cili dan.. :/

Bas mi je zao😢😌. Nadam se da ce ti vec sutra biti bolje.

I ja ... sumnjan da cu izdrzat i 3 dan u krevetu.. :( 

• Mirjanos
    26. Studeni 2017. 18:41

Evo i mene nakon pauze. Bila je guzva na poslu, pa nakon cijelog dana u uredu i za kompom, nije mi se buljilo u bilo kakav ekran :)

Dalmatinka,  bas mi je zao sto te uhvatilo. Pogledala sam ti tjedne trudnoce. Nemas jos puno :) drzi se!

Ja sam dobila neku robicu i sada to gledam i jedva cekam bebicu, ali ima jos puno. Ja sam tek 8.3. :)

LittleOne
    26. Studeni 2017. 18:49

Brzo to prode, meni je od nekog 28tt do 32tt proletilo! Taman se uhvatis pripreme i svega i ne okrenes se a prode mj dana. Tak da brzo ce to :) a lijepo 3.mj taman zatopli

• Mirjanos
    26. Studeni 2017. 19:05

Mislim da imas pravo. Opcenito mi od 16-17tjedna vrijeme leti. 

Sada moram pratiti vas redovito jer kada krenete radati ne smijem propusiti ce me iskustva :)))

26. Studeni 2017. 19:06

Jojjj Dalmatinka bas mi je zao sto te sve tako satralo, drzim fige da prodje. Ahh 🙁
    A iskreno, danasnji dan je meni bas nekako tezak. Cijeli dan lezim. Samo sam rucak napravila i puding skuhala. I to je to. 
    Jedva hodam. Samo mi je do lezanja. Ahhh

• Mirjanos
    26. Studeni 2017. 19:06

Hahaha sta sam napisala... htjedoh napisati da ne smijem propustiti vasa iskustva s poroda :)))

LittleOne
    26. Studeni 2017. 19:21

Ja mogu odhodat 15min u komadu i onda moram sjest i tak ukrug. Bas mi fali ta pokretnost, inace sam puno hodala :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.