Pozdrav trudnice moje drage. Kako ste vi provele nedjelju? Ja se doslovno cijeli dan izlezavam,ustala se jutros,lagano kavica,dorucak,malo se oko rucka zabavila,pa kad smo rucali,legli i spavali,sada opet kavicu napravila,djevojcici napunili kadu da se kupa i tako. Lijepo je ovako cijelo dan odmarati i mozak na pasu😀. Vani kisa pada cijeli dan,vatrica se nalozila i uzivancija.
Ja se nisan digla iz kreveta... uzas... simfiza me totalno presjekla..nmg hodat... kuk isto.. ledja ajme bole zbog skolioze.. cila san koma...lezin i gledan tv cili dan.. :/
Bas mi je lijepo citati kako se pripremate,nabavljate robicu,kolica,tetra pelene,prave cari iscekivanja. Tako je i meni bilo kad sam bila trudna sa svojom curicom. Sada skoro sve imam pa nemam potrebe da ista zurim,samo ce mi trebati novi madrac za bebu i par sitnica,koja boca,dude,i sebi cu morati uskoro spremiti torbu za rodiliste,nekako mi je psihicki lakse kad vec znam sta me ceka.
Pozdrav trudnice moje drage. Kako ste vi provele nedjelju? Ja se doslovno cijeli dan izlezavam,ustala se jutros,lagano kavica,dorucak,malo se oko rucka zabavila,pa kad smo rucali,legli i spavali,sada opet kavicu napravila,djevojcici napunili kadu da se kupa i tako. Lijepo je ovako cijelo dan odmarati i mozak na pasu😀. Vani kisa pada cijeli dan,vatrica se nalozila i uzivancija.
Ja se nisan digla iz kreveta… uzas… simfiza me totalno presjekla..nmg hodat… kuk isto.. ledja ajme bole zbog skolioze.. cila san koma…lezin i gledan tv cili dan.. :/
Bas mi je zao😢😌. Nadam se da ce ti vec sutra biti bolje.
Ja se nisan digla iz kreveta… uzas… simfiza me totalno presjekla..nmg hodat… kuk isto.. ledja ajme bole zbog skolioze.. cila san koma…lezin i gledan tv cili dan.. :/
Bas mi je zao😢😌. Nadam se da ce ti vec sutra biti bolje.
I ja ... sumnjan da cu izdrzat i 3 dan u krevetu.. :(
Evo i mene nakon pauze. Bila je guzva na poslu, pa nakon cijelog dana u uredu i za kompom, nije mi se buljilo u bilo kakav ekran :)
Dalmatinka, bas mi je zao sto te uhvatilo. Pogledala sam ti tjedne trudnoce. Nemas jos puno :) drzi se!
Ja sam dobila neku robicu i sada to gledam i jedva cekam bebicu, ali ima jos puno. Ja sam tek 8.3. :)
Brzo to prode, meni je od nekog 28tt do 32tt proletilo! Taman se uhvatis pripreme i svega i ne okrenes se a prode mj dana. Tak da brzo ce to :) a lijepo 3.mj taman zatopli
Mislim da imas pravo. Opcenito mi od 16-17tjedna vrijeme leti.
Sada moram pratiti vas redovito jer kada krenete radati ne smijem propusiti ce me iskustva :)))
Jojjj Dalmatinka bas mi je zao sto te sve tako satralo, drzim fige da prodje. Ahh 🙁
A iskreno, danasnji dan je meni bas nekako tezak. Cijeli dan lezim. Samo sam rucak napravila i puding skuhala. I to je to.
Jedva hodam. Samo mi je do lezanja. Ahhh
Hahaha sta sam napisala... htjedoh napisati da ne smijem propustiti vasa iskustva s poroda :)))
Ja mogu odhodat 15min u komadu i onda moram sjest i tak ukrug. Bas mi fali ta pokretnost, inace sam puno hodala :/
Sortiraj odgovore
Najstariji