Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    27. Studeni 2017. 12:50

Aymee odlično  Na kraju sve ispadne bolje nego što se mi i mislimo. 

27. Studeni 2017. 13:46

Super Aymee. Vjerujem da ce i uk biti sterilna. Meni recimo od pocetka trudnoce su leukociti 250-500 i dosta bakterija i ostale neke atvari,ali uvijek uk bude sterilna. Rekla mi je dr da je i do 2000 normalno u trudnoci. ☺️

dea32
    27. Studeni 2017. 15:28

Evo men

dea32
    27. Studeni 2017. 15:32

Evo mene sa pregleda. Prosli put sam se zalila jer sam prebrzo bila gotova, sad sam zato cekala 2h.. 
    Uglavnom, sve je ok. Ctg uredan, bez pokazanih trudova. Ja otvorena 2 prsta do bebine glavice. Kontrola u petak..
    Za igracke u pocetku najbolje tjesilice. Tek kasnije krenu duze bit budni pa onda neke suskalice i zveckice. Nama je baby gym isto bio jako zanimljiv dosta dugo, ima suskalice, zveckice i ogledalce koje je curi bilo fora jer je bljeskalo kako bi ga okrenula.. Razne zvakalice, iako je radije zvakala sisu ili tetra pelene.. 

• Aymee
    27. Studeni 2017. 15:42

dea32

Evo mene sa pregleda. Prosli put sam se zalila jer sam prebrzo bila gotova, sad sam zato cekala 2h..
    Uglavnom, sve je ok. Ctg uredan, bez pokazanih trudova. Ja otvorena 2 prsta do bebine glavice. Kontrola u petak..
    Za igracke u pocetku najbolje tjesilice. Tek kasnije krenu duze bit budni pa onda neke suskalice i zveckice. Nama je baby gym isto bio jako zanimljiv dosta dugo, ima suskalice, zveckice i ogledalce koje je curi bilo fora jer je bljeskalo kako bi ga okrenula.. Razne zvakalice, iako je radije zvakala sisu ili tetra pelene..

Bas mi je drago da je sve super bilo na pregledu. 😃 A za cekanje.. Nazalost, to je u vecini bolnica i na vecini odjela svakodnevica.. 

Aymee

Teddy Bear
    27. Studeni 2017. 15:52

dea32

Pa ti bi nam mogla svaki dan roditi😀,super da je pregled prosao dobro.
    Ja kad se sjetim poroda,pukao mi vodenjak u 6h ujutro,dosla u bolnicu u 7.30h i rekli da sam dva prsta otvorena,bes trudova. Poceli mi trudovi u 9.30h,prvo nepravilni razmaci,ali odmah nekako bolni,i za satak odmah oni za porodjajne sale,u podne sam rodila,iako su i doktori govorili kako sam prvorotkinja i da necu sigurno do navecer,ali sam im odmah govorila cim su me primili u bolnicu,da me ostave u sali za radjanje jer mi obiteljski brzo radjamo,da se razumijemo,brzo ali jako bolno😁,mislila sam da necu nikad tu bol zaboraviti,ali sve se zaboravi kad se dijete rodi zivo i zdravo.
    Zelim ti sto bolji porod😗

LittleOne
    27. Studeni 2017. 16:09

Dea, super, uskoro nam stize prva bebica 👏 u kojoj si bolnici?
    A sta ako pukne vodenjak, jel to hitno mora u bolnicu il se stigne kosa oprat? Velike brige me muce 

dea32
    27. Studeni 2017. 16:16

LittleOne

Dea, super, uskoro nam stize prva bebica 👏 u kojoj si bolnici?
    A sta ako pukne vodenjak, jel to hitno mora u bolnicu il se stigne kosa oprat? Velike brige me muce

Petrova u Zg.
    Ma stignes se istusirati kad pukne vodenjak. Najcesce krenu trudovi ali ne iste sekunde i nisu odmah za porod. Spremis se i onda lagano u bolnicu..
    U toku trudova ces se ionako oznojiti tak da pranje kose nije presudno

Teddy Bear
    27. Studeni 2017. 16:16

Ja sam se nakon soka,probudilo me iz sna,kao da pukne balon,i taj me unutarnji zvuk probudio,a za par minuta je plodna voda pocela teci,ono teklo i teklo iz mene,otisla samo istusirati,nije mi palo na pamet da perem kosu. I pozurila sam u bolnicu,znas ipak mi je to bila prva trudnoca,nebi da sam ista znala,samo mi je u glavi bilo da mi ne podje porodjaj kuci jer je vodenjak pukao.

Orangina
    27. Studeni 2017. 16:39

Frau_Mund6

Mama Troje hvala na informaciji 😄 razmislit cu jos o tim pelenama… nisam bas sigurna koliko ce mi se dati sve to raditi 😉
    Cure super su vam kolica!! Drago mi je da ste nasli modele koji vam odgovaraju 😄
    Danas sam bila u c&a i gledam te vrece za spavanje…sta ste vi uzele? Koje dimenzije? Cula sam da glava ne smije proci kroz otvor, zbog sigurnosti da se beba ne spusti. Pa zar nam treba broj vreca kao i garderobe? Pa svaki mhesec mijenjam kako beba raste??

Nemam pojma hoce li nam biti dobra ali uzeli smo 0-6mj 70cm moze se podesiti duzina s gumbicima i ima rukave koji se skidaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.