Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    27. Studeni 2017. 08:59

Hvala cure.. Nadam se da ce biti brzo i efikasno kad krene.
    Teddy Bear, suosjecam sa tobom. Meni je malena jos u petak povracala, u sub imala 2 puta proljev i mislila sam kako je to to. Nocas je 3 puta povratila opet i imala proljev tako da je i ona ostala doma. Mama ce mi doc pricuvat ju da mogu na pregled. Bojim se da ce i mene uhvatit, zarazit cu im pola odjela ak odem rodit sa zelucanom virozom.. 

Mela
    27. Studeni 2017. 09:14

Draga Dea, čuvaj nam se i očekujemo novosti  
    Nažalost sada smo u periodu viroze i prehlade. Želim nam svima da se što bolje sačuvamo i da sve prođe u najboljem redu. 

Teddy Bear
    27. Studeni 2017. 10:03

dea32

Hvala cure.. Nadam se da ce biti brzo i efikasno kad krene.
    Teddy Bear, suosjecam sa tobom. Meni je malena jos u petak povracala, u sub imala 2 puta proljev i mislila sam kako je to to. Nocas je 3 puta povratila opet i imala proljev tako da je i ona ostala doma. Mama ce mi doc pricuvat ju da mogu na pregled. Bojim se da ce i mene uhvatit, zarazit cu im pola odjela ak odem rodit sa zelucanom virozom..

Sretno na pregledu,javi nam kako je proslo.
    Nadam se da ce te zaobici viroza,jos bi ti to trebalo.

LittleOne
    27. Studeni 2017. 10:04

Mela

Jaja sa špinatom

Super izgleda. Meni je dorucak problem, probudim se tak gladna i uvijek me trazi slatko pa nemam zivaca nest radit nego to uvijek bude kruh i pekmez/nutela ili cokolino :(
    Za ostatak danas se potrudim al daj dorucak mi je bas problem. I svaku vecer kazem sutra cu napravit to i to i svako jutro isto 

LittleOne
    27. Studeni 2017. 10:04

Zao mi je zbog bolesnih malaca, nadam se da bude brzo proslo. 
    Dea, sretno! 

dea32
    27. Studeni 2017. 10:18

Nadam se da bude, pijemo kamilicu po malo. Za sad ne kaze da ju boli trbuh, pa se nadam da vise nece imat problema, ali vidjet cemo.
    Javim nakon pregleda sto su rekli

LittleOne
    27. Studeni 2017. 10:30

Jos jedno pitanje za iskusne mame (ili ostale ako znaju :D), kakve igracke da kupim bebi? Shvatila sam da nema nit jednu jedinu a nemam pojma sta bi ga moglo zanimat u tim prvim tjednima. Zvecke? Nesto glasno ili sareno? Mekano ili tvrdo? U ducanima ima brdooo toga

Mela
    27. Studeni 2017. 10:32

LittleOne

Mela

Jaja sa špinatom

Super izgleda. Meni je dorucak problem, probudim se tak gladna i uvijek me trazi slatko pa nemam zivaca nest radit nego to uvijek bude kruh i pekmez/nutela ili cokolino :(
    Za ostatak danas se potrudim al daj dorucak mi je bas problem. I svaku vecer kazem sutra cu napravit to i to i svako jutro isto

Ja se sada probudim u četiri ujutro gladna Kako se organizam mijenja iz dana u dan baš mi je sve nevjerojatno. 

Mela
    27. Studeni 2017. 10:36

LittleOne

Jos jedno pitanje za iskusne mame (ili ostale ako znaju :D), kakve igracke da kupim bebi? Shvatila sam da nema nit jednu jedinu a nemam pojma sta bi ga moglo zanimat u tim prvim tjednima. Zvecke? Nesto glasno ili sareno? Mekano ili tvrdo? U ducanima ima brdooo toga

Ja sam za početak uzela jednog malog plišanog slona, čisto da nešto ima. Mislim  da za početak bude dovoljno. Svakako prvih mjesec dana beba samo jede i spava  ( čitaj kao san svake mame ) 

27. Studeni 2017. 10:37

Elena288

Dalmatinka bas mi je zao sto te toliko boli…☹️
    mene isto boli donji dio ledja, al sam stalno u pokretu 😓 danas smo isli na rucak kod muzevih, pa dosla kuci odspavala, pa navecer izasli malo na pice i pojesti nesto … dosla kuci kao da sam kopala, jedvaaaa sam kosu oprala kako me ledja bole . Al ne smatram to cudnim, sutra ulazim u 37 tj 😲😬🤭🤯🤪🤪🤪😂

Ma normalno ti je to i mene boli donji dio ledja jer ga stomak priteze al mene nazalost boli uzasno i gornji dio zbog skolioze jer iman duplo iskrivljenje..
    Controloc se smije u trudnoci, al naravno bez pretjerivanja. Meni je gin reka da mogu jednu od 20 i jednu od 40mg ali ja popijen samo jednu od 20mg i napokon mogu spavat..doslovno me preporodilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.