Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    22. Studeni 2017. 19:12

LittleOne

Nista od kolostruma, sise jos u mini verzijimeme zgaravica od mandarina uhvati, cim jednu pojedem. A nemrem im odoljet. Gledam ja njih, gledaju one mene i uvijek popustim

Little bas si me nasmijala, gledas njih, one tebe haha koji opis 😂😂 

Drage moje, bas mi je zao sto nas muce cari trudnoce, bolovi, iscjedci, kolostrum, zgaravice... Za paniku moram komentirati da se meni cesto mota po glavi kako cu ja to sama..onda se sjetim da je i moja mama sama bila sa bebom pa evo me ziva sam 😁 Danas uz internet, forume, Youtube, patronazne, Rode, telefone za dojilje mozemo puno info dobiti i pomoc kad nam treba. Samo hrabro! 

Orangina
    22. Studeni 2017. 19:22

@Dea ma joj ne volim to nikako kad nas tretiraju kao samo broj na papiru, ajde sve na brzinu i slijedeci. Za tlak je normalno kad si tek dosla, nis se odmorila..valjda bude bolje drugi put. 

@Frau bas mi je drago da ste lijepo vidjeli bebu, napreduje princeza ❤ Ne brini za kile, jedi normalno da nisi gladna. Znam da je tesko reci NE slatkisima 😂 ja sam dobila 10kg u 7 mj. A muski ne kuze da sve kosta haha! Zato ne volim da dragi ide samnom kupovati, zelim da sudjeluje i da bira robicu/kolica/krevetic ali uuuuvijek komentar kako sve skupo, kako zaraduju na djeci, manje materijala a vise kosta nego za odrasle (sto se slazem) ali bas svaki put se osjecam krivo i ne zelim nista kupiti. Znam da ne misli lose, nikad nije gledao baby stvari pa nezna kako se krecu cijene.

• Frau_Mund6
    22. Studeni 2017. 21:01

Ja sam dobila baby björn koju je frendica jako nahvalila i mislim da je od rodenja,  i jos jednu nosiljku koja je skroz nova ali ne znam koja marka 😀 dovoljne budu valjda dvije 🤣🤣🤣🤣 
    Nedavno sam bila s frendicom u setnji, u listopadu, nije bas bilo pretoplo. Nosila je malu od 6 mjeseci u nosiljci, sva se preznojila u pol sata. Kad smo dosle doma, imala je mokre pruge na majci tamo gdje su bili remeni, i trbuh kopletan 😥 mala je cca 10 kg, velika je beba.. a frendica mi veli da je toliko vruce bilo pod tim ljeti da ju je radije nosila u rukama 🤔 
    Sad se pitam koliko cu to moci iskoristit.. kad je beba jako mala vjerojatno ce mi biti u kolicima, dok se naviknemo, a kad dode u fazu da zuji okolo  bit ce ljeto... na jesan ce vec biti prevelika 😣 ne znam.... 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    22. Studeni 2017. 21:03

Orangina

@Dea ma joj ne volim to nikako kad nas tretiraju kao samo broj na papiru, ajde sve na brzinu i slijedeci. Za tlak je normalno kad si tek dosla, nis se odmorila..valjda bude bolje drugi put.

@Frau bas mi je drago da ste lijepo vidjeli bebu, napreduje princeza ❤ Ne brini za kile, jedi normalno da nisi gladna. Znam da je tesko reci NE slatkisima 😂 ja sam dobila 10kg u 7 mj. A muski ne kuze da sve kosta haha! Zato ne volim da dragi ide samnom kupovati, zelim da sudjeluje i da bira robicu/kolica/krevetic ali uuuuvijek komentar kako sve skupo, kako zaraduju na djeci, manje materijala a vise kosta nego za odrasle (sto se slazem) ali bas svaki put se osjecam krivo i ne zelim nista kupiti. Znam da ne misli lose, nikad nije gledao baby stvari pa nezna kako se krecu cijene.

Ma jooj, pa radam prvo dijete jednom u zivotu, daj mi malo da se veselim.... 😁 koda je bitno koliko smo potrosili... da bar imaju kaj od tog sparanja 🤗

MamaTroje
    22. Studeni 2017. 22:02

Osjećam se ko da će me moj vlastiti želudac sažvakati, probaviti i ispljunuti. Stoji mi u jednjaku.

• Frau_Mund6
    22. Studeni 2017. 22:15

MamaTroje

Osjećam se ko da će me moj vlastiti želudac sažvakati, probaviti i ispljunuti. Stoji mi u jednjaku.

😣 znam tajosjecaj...

dea32
    22. Studeni 2017. 22:21

Frau_Mund6

Ja sam dobila baby björn koju je frendica jako nahvalila i mislim da je od rodenja, i jos jednu nosiljku koja je skroz nova ali ne znam koja marka 😀 dovoljne budu valjda dvije 🤣🤣🤣🤣
    Nedavno sam bila s frendicom u setnji, u listopadu, nije bas bilo pretoplo. Nosila je malu od 6 mjeseci u nosiljci, sva se preznojila u pol sata. Kad smo dosle doma, imala je mokre pruge na majci tamo gdje su bili remeni, i trbuh kopletan 😥 mala je cca 10 kg, velika je beba.. a frendica mi veli da je toliko vruce bilo pod tim ljeti da ju je radije nosila u rukama 🤔
    Sad se pitam koliko cu to moci iskoristit.. kad je beba jako mala vjerojatno ce mi biti u kolicima, dok se naviknemo, a kad dode u fazu da zuji okolo bit ce ljeto… na jesan ce vec biti prevelika 😣 ne znam….

Molim te prouci ergonomske polozaje bebe u nosiljci prije nego ju pocnes nositi. Baby bjorn je na glasu kao losa za kukove bebe zbog uske baze izmedu nogu i tvrdog materijala koji se ne prilagodava bebi.. Bebine noge moraju biti kao u zabice u slovo m, leda u slovo c (sto velika vecina baby bjorn nosiljki ne podrzava vec bebi noge vise) i nikako se ne preporuca nositi da beba gleda prema naprijed..
    http://www.bebologija.net/idealan-polozaj-djeteta-u-klokanici/
    https://www.google.hr/amp/s/nosenjebeba.com/2016/07/25/usporedba-cescih-klokanica-s-tablicom/amp/

MamaTroje

MamaTroje
    22. Studeni 2017. 22:26

Mislim da bih od sode povratila.

Mela
    22. Studeni 2017. 22:52

Probaj dva tri zrna sirove riže progutati da ti pokupi tu kiselinu. Meni je to znalo pomoci. 
    Mozes li mandarine ili jabuke? Meni one isto znaju smiriti kiselinu. 

• Frau_Mund6
    22. Studeni 2017. 22:57

Dea hvala na informaciji, nisam znala za to... iako je iva nosiljka prosla nekoliko djece koja su sasvim zdrava i nemaju probleme sa kukovima 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.