Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neo
    18. Studeni 2017. 14:44

Elena288

Slazem se , super izgledas Dalmatinka ! 😻Marijana hahah kao da si mene opisala 🤪😂
    Cure sta mislite smiju li bebe spavati u jastuku za nosenje 🤨 jel to pametno… frendica mi kaze da je svoju curicu u njemu drzala preko noci …

Pisale su cure na jesenskim bebama da nije dobro da spava u tome zbog leda...jer je mekano...beba mora bit skroz na ravnom

url=https://lilypie.com]

dea32
    18. Studeni 2017. 14:47

Dalmatinkaa

Pozdrav cure, rekla san danas stavit sliku 😊
    Ravno 34 tt 🤗

Super izgledas, da ne znam rekla bih da si tek u 20tt.. 

18. Studeni 2017. 14:49

dea32

Dalmatinkaa

Pozdrav cure, rekla san danas stavit sliku 😊
    Ravno 34 tt 🤗

Super izgledas, da ne znam rekla bih da si tek u 20tt..

Hahahaah hvala utjesno je to cut 😂😂😂😂

Elena288
    18. Studeni 2017. 19:57

Neo hvala! Pa i ja mislim , al nekako bi onda barem u vrecu za spavanje, najgore mi to dekicom jer micu rukicama da se ne pokriju preko glave 😐

Orangina
    18. Studeni 2017. 21:39

Frau_Mund6

Orangina, bas mi te je zao, ne mogu vjerovat da te drzi cijelu trudnocu… 😐
    Marijana, sretno na kontroli, nek im se vaga pokvari 😁
    Meni je kod spavanja postalo normalno da jednu noc probdijem pa negdje oko 8 zaspim, pa se budim do 10, onda ne spavam do navecer iza 12 pa me slomi do jutra 😉 inace mi popodnevno spavanje bas i nije drago jer nocu lutam, eto prakticiram mucenje same sebe do kasno i uglavnom spavam do jutra 😁

Hvala Bogu ne drzi me cijelu trudnocu, nakon prvog tromjesjecja je prestalo. Sad me to povracanje uhvatilo jer ne podnosim tablete zeljeza, prestala sam ih uzimati, u pon.cu traziti nesto drugo ili sirup

Orangina
    18. Studeni 2017. 21:59

@LittleOne kakvu izdajalicu imas? Rastavis i stavis u neki lonac, prokuhas sa zlicicom alk.octa za sterilizaciju, tako mame rade i za bocice.

@Dijana kakvi grcevi te muce, noge ili? Ja za sad uzimam tabletu magnezija 300mg navecer i nemam vise grceve po noci. Ali maternica me tu i tamo steze. 

@Marijana bravo za pregled, a doktori nikad sretni! 😂 Bitno da je sve u redu

@Dalmatinka super slika! ❤ Dobro izgledas ti a i stan 😉

@Elena neznam za jastuk za nosenje ali vrecu za spavanje cemo kupiti, pa nije to toliko debelo da bi krivilo bebi leda? 

18. Studeni 2017. 22:12

Orangina

@LittleOne kakvu izdajalicu imas? Rastavis i stavis u neki lonac, prokuhas sa zlicicom alk.octa za sterilizaciju, tako mame rade i za bocice.

@Dijana kakvi grcevi te muce, noge ili? Ja za sad uzimam tabletu magnezija 300mg navecer i nemam vise grceve po noci. Ali maternica me tu i tamo steze.

@Marijana bravo za pregled, a doktori nikad sretni! 😂 Bitno da je sve u redu

@Dalmatinka super slika! ❤ Dobro izgledas ti a i stan 😉

@Elena neznam za jastuk za nosenje ali vrecu za spavanje cemo kupiti, pa nije to toliko debelo da bi krivilo bebi leda?

Hvala 😘😘

neo
    19. Studeni 2017. 09:37

Vreca za spavanje moze...imam ju i ja u planu kupit...
    Ona je ipak tanja...

• zsxd02
    19. Studeni 2017. 09:53

This site has a lot of information but good information.

sbobet

• Frau_Mund6
    19. Studeni 2017. 11:21
    Robica je slozena 😁 mislim da bude dosta za prvih par mjeseci 😉
    Robica je slozena 😁 mislim da bude dosta za prvih par mjeseci 😉

robica je razvrstana, mislkm da bu dosta za prvih par mjeseci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.