Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    08. Studeni 2017. 08:32

Dea sretno😘..mene hvata panika polako sto se tice poroda..kad znam sto je to😀..zadnji put sam bila 12h na onom stolu..nadam se da necu i ovaj put..da mogu birati odmah bi trazila carski..17. imam kontrolu bas me zanima kolika je beba.. 😄🤔kolegica rodila sina 5kg i jos nesto sitno ne znam tocno i 54 dugacak...😨 nadam se da moj nece bit toliki😕, sto se imena tice nakon dugog vijecanja i prepiranja odlucili se za Jan..Odluka oko imena i kolica su nam bile najteze u ovoj trudnoci😂😂😂...

Mela
    08. Studeni 2017. 09:37

dea32

Frau_Mund6

Dea, omg pa ti sitno brojis do 37. tjedna!!! Meni je taj tvoj termin ful blizu 😁

Daaaaaa, opako se priblizio!!
    Sutra imam zadnji pregled kod svog gin-a, onda u trudnicku ambulantu.. Danas sam si isla spakirat torbu za rodiliste, fali jos par sitnica, ali nek bude spremna..
    Vezano za grudnjake, ja fakat ne mogu bez njega, pogotovo u dojenju, imam osjecaj da su jos teze, da curi na sve strane-u pocetku je i bilo tako pa sam u grudnjak gurala tetra peleni dok bi dojila na drugoj jer bi blazinica promocila taj cas.. Inace sam znala bit doma bez njega, ali sad vise ne. Dok sam dojila curku i po noci sam ga imala, drugacije mi je bilo neugodno, kao da se razbacuju na sve strane.

Dea sretno danas i da zaista se približilo :-) 

Mela
    08. Studeni 2017. 09:39

Marijana07

Dea sretno😘..mene hvata panika polako sto se tice poroda..kad znam sto je to😀..zadnji put sam bila 12h na onom stolu..nadam se da necu i ovaj put..da mogu birati odmah bi trazila carski..17. imam kontrolu bas me zanima kolika je beba.. 😄🤔kolegica rodila sina 5kg i jos nesto sitno ne znam tocno i 54 dugacak…😨 nadam se da moj nece bit toliki😕, sto se imena tice nakon dugog vijecanja i prepiranja odlucili se za Jan..Odluka oko imena i kolica su nam bile najteze u ovoj trudnoci😂😂😂…

I mene uhvati strah kada počnem razmišljati što me čeka. I

Mela
    08. Studeni 2017. 09:44

Ipak prva beba, prvi porod ma sva sam pogubljena. Ovaj posao mi još uvijek odvrati misli preko dana, ali kad sam doma i počnem razmišljati uhvati me strah, 
    Ime još uvijek nismo odlučili, ali već sada znam da neće bit lako. Imam osjećaj da bi se lakše odlučili za muško ime nego za žensko. 

• Frau_Mund6
    08. Studeni 2017. 09:46

Cure hvala vam na potpori 😉 mislim da sa imenom moras biti uskladen 🙄 kao u ostalom sa svakom odlukom koju donosis , meni je to ime najljepse i veselkm se tepatri svojoj bebi 😍 oni kojima nije leglo ( a uvijek ih ima)  budu se navikli 😀
    Nekako mi je djelovalo da su cure koje su prosle porod mirnije 🙄 kao znaju sta ih ceka... meni je za sada sve nekako daleko pa me nije niti strah 😀 mozda zato sta  ne mogu znati, mozda zbog toga sto ne mogu izbjeci 😁
    A dojenje cemo isto vidjeti kako ce se odvijati u hodu... bili smo na trudnickom i zenska mi se jako svidjela 😉 a vodi i neku grupu za dojenje ☺ tako da ak bude frka idem k njoj...  vec me je pregledala, i misli da necu imati problem sa dojenjem, da moje bradavice nisu skroz uvucene 😃 
    Inace sam dosta panicna, al sad kao da se pomoc na vrijeme javlja pa me sve nekako smiri prije samih problema 😀 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    08. Studeni 2017. 09:48

Dea cekamo info s pregleda 😉 sretno!!!! 😚

dea32
    08. Studeni 2017. 13:49

Evo me cure.. Sve je hvala Bogu u redu, bebac je i dalje glavom dolje, ali je mojim ledima okrenuo svoja.. Tako me ravno nogama udara u pupak i zato je to toliko bolno, bas se upre nogama. 
    Kaze gin da je vec sad preko 3 kg (!) i da ce bit veca beba od curke koja je imala 3670g na porodu.
    Frau, nije me strah poroda, dapace nije me bilo strah ni prvi put.. Ono sto zelim izbjec pod svaku cijenu je indukcija koja je bila prosli put i koja me napatila posteno. U tom smislu mi je malo 'frka', ali ako nece ic samo, nekako mora.
    Zato sam poslije pregleda otisla u shoping da se malo opustim.. Naravno, sebi nista (lazem, kupila sam si mrezaste gace da upotpunim torbu za rodiliste), a decku i curki robice ko u prici.. 

• Frau_Mund6
    08. Studeni 2017. 14:22

Bravo!!! Najbitnije je da ste dobro 😄 sve ostalo ce doci po sebi 😉 decko i mora biti malo veci, to je neko nepisako pravilo, kaj ne 🤔 netko je pisao da je veca brba lakse izasla prirodno jer je valjda imala vise snage 😄 pa eto nek tako bude i u tvom slucaju!!!  
    Mi smo kupili boju za namjesaj 😍 kod nas se to tak nekak produzilo...  ali sad kad je boja tu, valjda bu se i farbalo za vikend 😀 da Lota napokon dobije svoje mjesto u stanu ❤❤❤❤❤

Mela
    08. Studeni 2017. 14:30

Odlično Dea, hvala Bogu pa je sve uredu. Bravo za mamu i njene bebe 
    Jedno pitanje, koliko je težina bebe točna? Odnosno, da li ima odstupanja prilikom poroda? Negdje sam pročitala da mogu biti odstupanja +500 -500 grama.

Mela
    08. Studeni 2017. 14:32

Frau_Mund6

Bravo!!! Najbitnije je da ste dobro 😄 sve ostalo ce doci po sebi 😉 decko i mora biti malo veci, to je neko nepisako pravilo, kaj ne 🤔 netko je pisao da je veca brba lakse izasla prirodno jer je valjda imala vise snage 😄 pa eto nek tako bude i u tvom slucaju!!!
    Mi smo kupili boju za namjesaj 😍 kod nas se to tak nekak produzilo… ali sad kad je boja tu, valjda bu se i farbalo za vikend 😀 da Lota napokon dobije svoje mjesto u stanu ❤❤❤❤❤

Lota 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.